Gratis Harman Kardon Onyx speaker bij Samsung Galaxy

Geplaatst op:
06/04/2023
Geldig tot:
03/05/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker
Gratis Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker bij Samsung Galaxy

Ontvang nu bij T-Mobile een Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker t.w.v. € 299 bij aankoop van een Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ of Galaxy S23 Ultra.

Gratis cadeau bij Samsung Galaxy S23

T-Mobile lanceert opnieuw de GOGOGO Deals die je niet mag missen. Profiteer nu van een Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker ter waarde van € 299,- bij aankoop van een stoere Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ of Galaxy S23 Ultra. Mis deze deal niet!

T-Mobile voordeel

Het is eindelijk zo ver! De nieuwste Samsung Galaxy S23 Series is nu verkrijgbaar bij T-Mobile. Deze serie bevat het unieke toestel, de S23 Ultra. Met deze smartphone geniet je van een prachtige gebruikerservaring, een krachtige batterij en nieuwe functies. De S23 Ultra heeft een schitterend design, vijf professionele camera’s en een groot, helder beeldscherm. Dankzij de super snelle processor en grote batterij is het toestel razendsnel en gaat het lang mee. Kortom, de S23 Ultra is de perfecte opvolger van de Samsung S22 Ultra!

Ben je benieuwd naar dit stoere toestel en wil je het vanuit een ander perspectief verkennen? Ontdek dan de machtige camerafuncties en verken het magische ecosysteem van dit toestel. De Samsung Galaxy S23 Ultra heeft een indrukwekkend 6,8-inch QHD+ Dynamics AMOLED-scherm en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, crème, groen en lavendel. Met een verversingssnelheid van 120 Hz is deze smartphone zeer responsief en vloeiend in gebruik.

De Samsung Galaxy staat altijd garant voor haarscherp beeld in hoge resolutie met prachtige kleuren. Het beeldscherm van de S23 Ultra is geen uitzondering en laat elke serie, game, foto of video van het scherm spatten! Bovendien is de voor- en achterkant van deze smartphone gemaakt van Gorilla Glass 8, waardoor het toestel bestand is tegen beschadigingen en krasvast is.

Hieronder de GOGOGO Deals

  • Geen aansluitkosten (25 euro korting) op Sim Only en Handset.
  • Korting op de 3GB, 10GB en 20GB bundels.
  • Product+ op Samsung Galaxy S23 Ultra gratis Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker t.w.v. € 299.-.
  • Voor telefoon aanbiedingen kijk even hier.

Gratis Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker bij Samsung Galaxy

Gratis Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker bij Samsung Galaxy

Laat een reactie achter.