KPN internet met Gratis SuperWifi punten t.w.v. 199,-

Geplaatst op:
20/07/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Wifi punten!
KPN internet met Gratis SuperWifi punten t.w.v. 199,-

Klanten kunnen KPN internet afsluiten en ontvangen gratis een SuperWifi punten t.w.v. € 199.-. KPN SuperWifi is de oplossing voor nog beter dekkende wifi in je gehele huis.

KPN internet met gratis Wifi punten

Ben je op zoek naar een stabiel en nog sneller internet? KPN heeft de oplossing in huis voor deze oplossing en levert een Gratis Superwifi punten t.w.v. € 199.-. Zo heb je overal in huis supergoeie en stabiele wifi. Wil je overstappen profiteer van de scherpe kortingen en aanbiedingen van KPN internet, ga voor stabiel, snel en goedkoop internetten.

Bij een bestelling van een 1-jarig internetabonnement met deze KPN SuperWifi en krijg tijdelijk de KPN SuperWifi punten t.w.v. 199,- cadeau! Waar KPN Wifi stopt, gaat KPN SuperWifi verder. En dit zonder ethernetkabels te trekken. Met deze oplossing is het mogelijk om bijvoorbeeld met hoge wifisnelheden HD content zoals YouTube en Netflix te streamen, ook op zolder, zonder haperingen. De Wifi punten een extra versterkers die draadloos in je huis worden geplaatst.

Wat moet je weten KPN internet met Gratis SuperWifi punten t.w.v. 199,-

  • Overal in huis krijg je nu supergoeie wifi.
  • Ontvang gratis extra Wifi punten t.w.v. € 199.-.
  • De nieuwste mesh-technologie
  • Optimale wifisnelheid
  • Snel en makkelijk aangesloten met KPN Thuis app
  • Voor meer KPN acties kun je even hier kijken.
  • Ben je nog geen klant kun je altijd overstappen.
  • Wil je meer weten over deze actie?
  • Voor meer internet aanbiedingen kijk hier.

Niet tevreden over huidige provider?

Ben je niet tevreden over de wifi snelheid en stabiliteit van de huidige provider? Wat weerhoud je om een overstap te maken naar KPN. Met de overstapservice van KPN is dat erg eenvoudig en zit je geen dag zonder internet en tv. Het voordeel is dat KPN de huidige provider stop zet. Je geen dubbele kosten betaald en geen dag zonder televisie en internet zit.

KPN Tv en internetpakket

Voor de echte voetballiefhebbers heeft KPN een leuke actie. Bij een overstap naar KPN Tv en internetpakket ontvang je het officiële thuisshort van jouw favoriete club, 2 Eredivisie-wedstrijdkaarten of één van de vele andere prijzen. Ga voor een stabiel en snel internet en haar scherp televisiebeeld. Wil je meer informatie over het Tv en internetpakket? Kijk even op de website van KPNVoor andere KPN-acties kijk even hier.

KPN internet met veel voordeel!

KPN internet met Gratis SuperWifi punten t.w.v. 199,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!