KPN internet met Gratis 1 jaar KPN TV+

Geplaatst op:
31/01/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 1 jaar KPN TV+
KPN internet met Gratis 1 jaar KPN TV+

KPN internet afsluiten met 2 gratis SuperWifi of 1 jaar Gratis KPN TV+. Nu snel en stabiel internet met goede service en lage prijs. Gratis aansluitkosten.

KPN internet met gratis 2 Wifi punten

Ben je op zoek naar een stabiel en nog sneller internet? KPN heeft de oplossing in huis voor deze oplossing en levert een Gratis Superwifi punten t.w.v. € 199.-. Je krijgt 1 jaar gratis KPN TV+ bij een nieuw internet en tv abonnement. De KPN TV+ Box geeft de beste live tv en streaming op 1 plek.

Zo heb je overal in huis supergoeie en stabiele wifi. Wil je overstappen profiteer van de scherpe kortingen en aanbiedingen van KPN internet, ga voor stabiel, snel en goedkoop internetten. Waar KPN internet stopt, gaat KPN SuperWifi verder. En dit zonder ethernetkabels te trekken. Met deze oplossing kun je met hoge wifisnelheden HD content, YouTube en Netflix streamen, op zolder en zonder haperingen. De Wifi punten een extra versterkers die draadloos in je huis worden geplaatst.

Niet tevreden over huidige provider?KPN internet met Gratis 1 jaar KPN TV+

Ben je niet tevreden over de wifi snelheid en stabiliteit van de huidige provider? Wat weerhoud je om een overstap te maken naar KPN. Met de overstapservice van KPN is dat erg eenvoudig en zit je geen dag zonder internet en tv. Het voordeel is dat KPN de huidige provider stop zet. Je geen dubbele kosten betaald en geen dag zonder televisie en internet zit.

 Tv en internetpakket

Voor de echte voetballiefhebbers heeft KPN internet een leuke actie. Bij een overstap naar KPN Tv en internetpakket ontvang je het officiële thuisshort van jouw favoriete club, 2 Eredivisie-wedstrijdkaarten of één van de vele andere prijzen. Ga voor een stabiel en snel internet en haar scherp televisiebeeld. Wil je meer informatie over het Tv en internetpakket? Kijk even op de website van KPNVoor andere KPN-acties kijk even hier.

Hoe ontvang je jouw cadeau?

  • Bestel je KPN internet abonnement en kies je Gratis welkomstcadeau.
  • Kies je aansluitdatum.
  • Je abonnement wordt geactiveerd.
  • De Philips Smart TV wordt naar je verzonden.
  • Zodra het cadeau naar je verzonden is, ontvang je een e-mail van ons met daarin Track & Trace code waarmee je de status van de levering kunt controleren.
  • Veel kijk of luisterplezier!

KPN internet met veel voordeel!

KPN internet met Gratis SuperWifi punten t.w.v. 199,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!