KPN internet met Gratis Philips Smart TV t.w.v. € 499,-

Geplaatst op:
09/12/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Philips smart TV
KPN internet met Gratis Philips Smart TV t.w.v. € 499,-

Sluit nu snel en gemakkelijk KPN internet af en profiteer. Nu 2 gratis SuperWifi punten, 6 maanden korting op KPN TV+ of Philips Smart TV t.w.v. € 499,-

KPN internet met gratis Philips Smart TV 

Wanneer je op dit moment besluit voor internet en tv van KPN te gaan, liggen er enkele fantastische extra’s voor je in het verschiet. Je hebt de keuze tussen een kosteloze Philips Smart TV t.w.v. € 499,-, een jaar lang gratis TV+ met 6 maanden korting, of 2 SuperWifi punten ter waarde van € 199.

Ben je op zoek naar sneller en betrouwbaarder internet heeft KPN de oplossing voor jou. Met de Gratis Superwifi punten ter waarde van € 199,- ben je verzekerd van een stabiele en snelle internetverbinding. Je ontvangt een nieuw internet- en tv-abonnement van KPN met 1 jaar gratis KPN TV+. Met de KPN TV+ Box heb je toegang tot de beste live tv en streaming, alles op één plek.

Zo heb je overal in huis supergoeie en stabiele wifi. Wil je overstappen profiteer van de scherpe kortingen en aanbiedingen van KPN internet, ga voor stabiel, snel en goedkoop internetten. Waar KPN internet stopt, gaat KPN SuperWifi verder. En dit zonder ethernetkabels te trekken. Met deze oplossing kun je met hoge wifisnelheden HD content, YouTube en Netflix streamen, op zolder en zonder haperingen. De Wifi punten een extra versterkers die draadloos in je huis worden geplaatst.

Niet tevreden over huidige provider?

Niet tevreden over de snelheid en stabiliteit van je huidige internetprovider, zou je kunnen overwegen om over te stappen naar KPN. Met de overstapservice van KPN is het heel makkelijk om de overstap te maken, zonder dat je een dag zonder internet en televisie zit. Het voordeel van de overstapservice is dat KPN de huidige provider voor je opzegt, je geen dubbele kosten betaalt en niet zonder internet en televisie zit.

 Tv en internetpakket

Voor de echte voetballiefhebbers heeft KPN internet een leuke actie. Bij een overstap naar KPN Tv en internetpakket ontvang je het officiële thuisshort van jouw favoriete club, 2 Eredivisie-wedstrijdkaarten of één van de vele andere prijzen. Ga voor een stabiel en snel internet en haar scherp televisiebeeld. Wil je meer informatie over het Tv en internetpakket? Kijk even op de website van KPNVoor andere KPN-acties kijk even hier.

Hoe ontvang je jouw cadeau?

  • Bestel je KPN internet abonnement en kies je Gratis welkomstcadeau.
  • Kies je aansluitdatum.
  • Je abonnement wordt geactiveerd.
  • De Philips Smart TV t.w.v. € 499,- wordt Gratis naar je verzonden.
  • Na het cadeau is verzonden, ontvang je een e-mail van KPN met daarin Track & Trace code om de status van de levering kunt controleren.
  • Veel kijk of luisterplezier!

Alles over KPNKPN internet met Gratis Philips Smart TV t.w.v. € 499,-

In het hart van Nederland, waar innovatie en technologie samenkomen, staat KPN Nederland stevig aan de top van de telecommunicatie-industrie. Het is een vertrouwde naam in de branche heeft KPN een rijke geschiedenis. Van het leveren van cutting-edge diensten en technologische doorbraken die de manier waarop we communiceren en verbonden zijn, hebben getransformeerd.

Met een focus op de behoeften van de moderne samenleving, biedt KPN een breed scala aan diensten die de digitale wereld toegankelijker maken. Hun internetdiensten zijn is een razendsnelle digitale snelweg die Nederland met de rest van de wereld verbindt. Ze stellen mensen en bedrijven in staat om met gemak en snelheid te communiceren en te werken.

Mobiele telefonie is de hoeksteen van de moderne communicatie. KPN biedt state-of-the-art mobiele diensten die naadloze connectiviteit mogelijk maken, waar je bent in Nederland. Met een betrouwbaar netwerk dat altijd en overal beschikbaar is, kun je rekenen op KPN om je verbonden te houden.

Stap vandaag nog over op KPN internet

KPN’s investering in glasvezelnetwerken heeft Nederland naar de voorhoede van supersnelle breedbandconnectiviteit gebracht. Dit betekent dat mensen en bedrijven kunnen genieten van ongekende snelheden en betrouwbaarheid bij het surfen op het web, streamen van content en communiceren met anderen.

Voor zakelijke klanten is KPN de partner bij uitstek, met uitgebreide zakelijke diensten die variëren van cloudoplossingen tot geavanceerde communicatie-infrastructuur. Ze begrijpen de unieke behoeften van bedrijven en bieden oplossingen die groei en efficiëntie stimuleren.

Wat KPN echt onderscheidt, is hun toewijding aan klantenservice. Ze gaan verder, de norm om ervoor te zorgen dat elke klant een naadloze ervaring heeft. Met aandacht voor detail en een vriendelijke benadering die de klant centraal stelt.

KPN gaat verder met zijn technologie; ze zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben op de wereld om hen heen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, en ze streven ernaar om groenere en milieuvriendelijkere praktijken te bevorderen. Ze geloven dat een duurzamere toekomst mogelijk is.

Ze zien de horizon van communicatie blijven verkennen, is KPN een pionier in de implementatie van 5G-netwerken, wat ongekende mogelijkheden biedt voor snelheid en connectiviteit. Met 5G in aantocht is KPN Nederland de digitale ruggengraat van de samenleving.

KPN Nederland, het verbindende weefsel van de moderne wereld, waar technologie, communicatie en duurzaamheid samenkomen om een betere toekomst te creëren.

KPN internet met veel voordeel!

KPN internet met Gratis SuperWifi punten t.w.v. 199,-

Laat een reactie achter.