Gratis Viaplay bij Solcon internet

Geplaatst op:
02/02/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Viaplay!
Gratis Viaplay bij Solcon internet

Bij Solcon internet abonnement ontvang je nu 9 maanden lang Gratis Viaplay t.w.v. € 143,90. Geniet van Formule 1, Premier League en films en series.

Gratis Viaplay

Wil je genieten van het volledige F1 seizoen bij Viaplay? Stap over naar het internet van Solcon om te profiteren van 9 maanden Gratis Viaplay. Je ontvangt niet alleen Formula 1, en kijk direct naar de Premier League of Darts. Dat is voor de consument goed nieuws. Viaplay is vanaf nu bij Solcon beschikbaar, waar je voor een abonnement een lage prijs betaald. Zo ontvang je een snel en stabiel internet met een haarscherpe televisie verbinding.

Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk alles op 1 plek kunt regelen. Maak snel kennis met gratis Viaplay en kijk de eerste 9 maanden helemaal voor niets.

Viaplay bij Solcon

  • Je ontvangt de eerste 9 maanden gratis bij een abonnement.
  • Zo krijg je alle zenders op een plek.
  • Solcon wordt u nieuwe aanspreekpunt.
  • De aanvraag is slechts in seconden geregeld.
  • Maandelijks is het abonnement opzegbaar.
  • Hoge korting en scherpe acties.
  • Bekijk hier een andere actie van Solcon internet.

Hoe werkt Gratis Viaplay

U vraagt een Viaplay abonnement aan bij Solcon. Waanneer dat klaar is kunt u uw abonnement activeren. Dat doet u via de unieke link die Solcon u toestuurt. Maak  een Gratis Viaplay- account aan en download de app. Kijkt u tv bij Solcon? Is de Viaplay Xtra tv-zender actief.

Heeft u een Viaplay abonnement?

Geen probleem! U kunt het Viaplay account gewoon blijven houden en deze eenvoudig koppelen aan uw nieuwe Solcon abonnement. Doe u bestelling bij Solcon en ontvang 9 maanden Gratis Viaplay en betaal een scherp tarief. Na de bestelling krijgt u een mail met verdere uitleg en bij vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Heeft u een vraag / klacht?

Solcon doet altijd zijn uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. Het is mogelijk dat u ergens niet tevreden over bent. Ze horen dit graag van u. Vul hier het klachtenformulier in en ze gaan u direct uit de brand helpen. Bedankt voor u vertrouwen.

Gratis Viaplay bij Solcon internet

Gratis Viaplay bij Solcon internet

Laat een reactie achter.