Solcon internet met Gratis installatie t.w.v. € 90,50

Geplaatst op:
03/04/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis
Solcon internet met Gratis installatie t.w.v. € 90,50

Solcon Internet biedt tijdelijk bij een internetabonnement van één jaar een gratis monteur voor installatie ter waarde van € 90,50. Daarnaast zijn er geen activatiekosten van € 25,-.

Solcon internet met Gratis installatie t.w.v. €90,50

Solcon biedt nieuwe klanten bij een 1-jarig internetabonnement gratis installatie door een monteur ter waarde van €90,50 en geen activatiekosten ter waarde van €25,-. Hiermee geniet u van een totaalpakket om volledig te kunnen profiteren van stabiel en snel internet. Als u nog geen internetabonnement bij Solcon heeft, bieden zij u een stabiel en betaalbaar abonnement aan.

Met supersnel glasvezelinternet in huis kunt u overal genieten van een snelle verbinding. Zo kunt u bijvoorbeeld in de tuin videobellen met uw kleinkinderen, of in de garage onderdelen bestellen voor uw klassieke motor. Met de wifi-versterkers van Solcon heeft u overal in huis en in de tuin supersnel glasvezelinternet.

Solcon internet met Gratis installatie t.w.v. € 90,50

Bent u op zoek naar stabiel en voordelig internet? Kies dan voor (ADSL/Glasvezel) en vermijd monteur- en activatiekosten. Het beste Alles-in-1 pakket biedt internet, tv en vast bellen in één handig pakket. Met Solcon kunt u uw eigen Alles-in-1 pakket samenstellen op basis van uw voorkeuren, zodat u nooit betaalt voor diensten die u niet gebruikt.

Met het Alles-in-1 pakket van Solcon bent u verzekerd van een tevreden gevoel. Kies uit snel, sneller of snelst internet en een ruime selectie aan televisiezenders en bellen van hoge kwaliteit. U bent volledig vrij om het pakket samen te stellen dat aan uw wensen voldoet.

Het beste bereik in u huis

Met het mesh wifi-systeem van Solcon internet heeft u een uitstekend bereik in en rondom uw huis, waardoor het afspelen van video’s, muziek en games zonder onderbrekingen en met hoge snelheid verloopt. Iedereen wil snel internet voor een betaalbare prijs, en dat is nu mogelijk. Het is frustrerend als het wifi-signaal niet stabiel is en geen volledige dekking biedt in uw huis en tuin. Gelukkig biedt het Solcon internet mesh-systeem de nieuwste internettechnologie die dit probleem oplost. Bovendien wordt het systeem geleverd met gratis monteur en activatiekosten, zodat u kunt profiteren van stabiel en snel internet!

Tijdelijk actie Solcon internet

Als u besluit om zich bij ons aan te sluiten, ontvangt u tijdelijk gratis een monteur en worden de activatiekosten niet in rekening gebracht. U kunt kiezen voor een internetabonnement van 1 jaar voor de lage prijs van €49,99 per maand. Doe de postcodecheck en profiteer van deze actie!

Wat is mesh wifi?

Mesh wifi staat voor multiroom wifi, een wifi-systeem dat optimaal functioneert in uw hele huis. Met het mesh wifi-systeem haalt u de nieuwste internettechnologie in huis. Het netwerk maakt gebruik van meerdere slimme wifi-punten om een goed bereik en de hoogst mogelijke snelheid te garanderen, zodat u in elke ruimte van uw huis van internet kunt genieten. Als u denkt dat Solcon internet niet geschikt voor u is, kijk dan voor meer acties op Gratis247.

Solcon internet met Gratis installatie t.w.v. €90,50

Solcon internet met Gratis installatie t.w.v. € 90,50

Laat een reactie achter.