Solcon internet met Gratis wifi-versterkers

Geplaatst op:
05/06/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Wifi versterkers en televisie!
Solcon internet met 2 Gratis wifi-versterkers t.w.v. € 179,90

Solcon internet geeft tijdelijk bij een 1-jarig glasvezel internetabonnement gratis 2 wifi-versterkers weg. Ga voor een stabiel en voordelig internet

Solcon internet Gratis Wifi-versterkers 

Nieuwe klanten ontvangen bij een 1-jarig internet- en TV-abonnement naast het huidige aanbod (2 gratis wifi-versterkers t.w.v. € 179,90). Met deze dagen krijgen ze dus een totaalpakket van € 179.90,- cadeau om volledig van hun internet te kunnen genieten.

Supersnel glasvezel internet overal in huis, wie wil dit niet! Nu met 2 gratis wifi-versterkers t.w.v. € 179.90 bij een glasvezel abonnement. Zo kun je achterin de tuin videobellen met uw kleinkinderen? Of in de garage een onderdeel bestellen voor uw klassieke motor? Met de gratis wifi-versterkers van Solcon heeft u supersnel glasvezel internet door uw hele huis. En tuin!

Wat is internetbellen of bellen via internet / voip ?

Bent u op zoek naar een stabiel en goedkoop internet? Kies voor (ADSL/Glasvezel) en betaal geen monteur en activatiekosten en ontvang de 2 verstekkers. Het beste Alles-in-1 pakket met internet, tv en vast bellen. Een Alles-in-1 pakket maakt het u eenvoudig. Stel uw eigen Alles-in-1 pakket van Solcon samen op basis van uw wensen. Zo weet u zeker dat u nooit betaalt voor dingen die u niet gebruikt.

Het Alles-in-1 pakket waar u blij van wordt. Met een Alles-in-1 pakket van Solcon kiest u voor snel internet, veel leuke televisiezenders en vast bellen met een hoge kwaliteit. Gaat u voor snel, sneller of snelst internet en voor veel of superveel televisiezenders? Daar bent u helemaal vrij in. Stel het pakket samen dat past bij uw wensen.

Het beste bereik in u huis

Met het mesh wifi systeem van Solcon internet heeft u een supergoed bereik in en om u huis. Zo gaat het (af)spelen van video’s, muziek en games zonder onderbrekingen en niet te vergeten supersnel. Snel internet voor een betaalbare prijs willen we allemaal en dat is nu mogelijk. Het is niet prettig dat het wifi-signaal niet stabiel is zonder totaalbereik in u huis en tuin. Dit is de oplossing en dat is het Solocon internet systeem mesh: de nieuwste internet technologie van dit moment. Met Gratis monteur en activatiekosten. Profiteert u van een stabiel en snel internet!

Tijdelijk actie Solcon internet

Besluit u om zich aan te sluiten bij Solcon internet ontvangt u tijdelijk Gratis monteur en activatiekosten. U kunt kiezen voor een 1-jarig internetabonnement voor de lage prijs van € 62.50 per maand. Doe de postcodecheck en profiteer van deze actie!

Wat is mesh wifi?

Mesh wifi staat voor multi-room wifi. En dat is een wifi systeem dat in heel u huis optimaal functioneert. Met het mesh wifi systeem haalt u de nieuwste internet technologie in huis. Zo werkt het netwerk met meerdere slimme wifi punten om te zorgen voor een goed bereik en de hoogst mogelijke snelheid. Zo geniet u van internet in welke ruimte in huis u zelf wilt. Denkt u nu, Solcon internet is niet voor mij. Kijk voor meer acties op Gratis247.

Solcon internet met Gratis monteur en activatiekosten

Solcon internet met 2 Gratis wifi-versterkers t.w.v. € 179,90

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!