Solcon internet met 2 gratis wifi-versterkers

Geplaatst op:
22/09/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
2 Gratis wifi versterkers!
Solcon internet met 2 gratis wifi-versterkers

Solcon internet geeft tijdelijk 2 wifi-versterkers cadeau t.w.v. € 139,90 bij een 1-jarig internetabonnement. Doe de postcodecheck en ga voor stabiel en betaalbaar internet.

Stabiel online met Solcon internet 

Bent u op zoek naar een stabiel en goedkoop internet? Kies voor Solcon internet (ADSL/Glasvezel) en ontvang direct 2 gratis wifi-versterkers cadeau. Met deze versterkers kun je een mesh-netwerk opzetten. De voordelen van Mesh is dat het apparaat automatisch stuurt naar het wifi-punt met de beste ontvangst en snelheid. Zo ontvangt u overal in huis een stabiel en snelle internetverbinding.

Het is een eenvoudig systeem. De wifi-repeaters steekt u eenvoudig in het stopcontact en werkt direct. Geen gedoe met kabels en dat maakt de installatie simpel en voor is voor iedereen te doen.

Het beste bereik in u huis

Met het mesh wifi systeem van Solcon internet heeft u een supergoed bereik in en om u huis. Zo gaat het (af)spelen van video’s, muziek en games zonder onderbrekingen en niet te vergeten supersnel. Snel internet voor een betaalbare prijs willen we allemaal en dat is nu mogelijk. Het is niet prettig dat het wifi-signaal niet stabiel is zonder totaalbereik in u huis en tuin. Dit is de oplossing en dat is het Solocon internet systeem mesh: de nieuwste internet technologie van dit moment. En met 2 FRITZ! Repeaters ‘wifi Mesh-set’ heeft u mesh in huis en profiteert u van een stabiel en snel internet!

Tijdelijk actie Solcon internet 

Besluit u om zich aan te sluiten bij Solcon internet ontvangt u tijdelijk 2 wifi-versterkers cadeau t.w.v. € 139,90. U kunt kiezen voor een 1-jarig internetabonnement voor de lage prijs van € 62.50 per maand. Doe de postcodecheck en profiteer van deze actie!

Wat is mesh wifi?

Mesh wifi staat voor multi-room wifi. En dat is een wifi systeem dat in heel u huis optimaal functioneert. Met het mesh wifi systeem haalt u de nieuwste internet technologie in huis. Zo werkt het netwerk met meerdere slimme wifi punten om te zorgen voor een goed bereik en de hoogst mogelijke snelheid. Zo geniet u van internet in welke ruimte in huis u zelf wilt. Denkt u nu, Solcon internet is niet voor mij. Kijk voor meer acties op Gratis247.

Solcon internet met 2 gratis wifi-versterkers

Solcon internet met 2 gratis wifi-versterkers

Laat een reactie achter.







Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!