Gratis RoboForm Wachtwoorden Manager gebruiken

Geplaatst op:
07/06/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis RoboForm gebruiken.
Gratis RoboForm Wachtwoorden Manager gebruiken
Download gratis de slimme en veilige wachtwoordmanager van RoboForm. Je hoeft nooit meer wachtwoorden te onthouden of te typen. Hoe handig is dat!

RoboForm Gratis gebruiken

Met RoboForm bewaar je al jouw wachtwoorden op een veilige manier. Dit programma werkt op alle platformen zoals Windows, Mac, iOS, Android en alle grote browsers. Wanneer dit programma installeert, vindt er decodering van uw gegevens plaats op uw computer, tablet of laptop en niet op de servers.
Zonder het hoofdwachtwoord kan niemand toegang krijgen tot de RoboForm gegevens. Ze kunnen 100% zeker niet achterhalen wat uw hoofdwachtwoord is, omdat het niet naar de servers verstuurt word. Genereer sterkere wachtwoorden en sla ze op in het programma om met één klik te kunnen inloggen. Voor meer Gratis producten of Gratis spullen kijk even op Gratis247.

Hoe moet ik RoboForm installeren

Hoe Download en installeer ik dit programma. U kunt met uw e-mailadres een veilig account Gratis maken. Daardoor kunt u uw gegevens tussen uw desktop en mobiele apparaten synchroniseren. Het is eenvoudig te doen en vooral veilig.

U kunt uw wachtwoorden handmatig toevoegen of ze automatisch opslaan als u inlogt bij een online account. Dit programma kan uw wachtwoorden ook importeren uit een csv-bestand en zelfs uit een andere wachtwoordmanager.

Kies uw hoofdwachtwoord

Het hoofdwachtwoord wat u kiest is het enige wachtwoord dat u moet onthouden. Ze slaan uw hoofdwachtwoord nergens op, vergeet het niet en voorkom op deze manier veel problemen. Bespaar tijd door met één klik in te loggen op elke website. Met RoboForm kunt u veilig logingegevens delen. U hoeft alleen maar het e-mailadres van de ontvanger in te vullen en het te delen.

RoboForm Wachtwoorden Manager

Gratis RoboForm Wachtwoorden Manager gebruiken

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!