Caiway glasvezel Internet en Tv 35 euro per maand

Geplaatst op:
20/11/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Jang lang € 35.- per maand!
Caiway glasvezel internet en tv 35 euro per maand

Unieke aanbieding van Caiway glasvezel internet en tv. Slechts 35 euro per maand een jaar lang toegang tot snel en stabiel internet, plus een uitgebreid tv-pakket met 100 zenders.

Caiway glasvezel internet Extra goedkoop

Nu Gratis installatie en geen administratieve kosten. Bij deze aanbieding zijn de installatiekosten van 85 euro en de administratieve kosten van 19,95 euro gratis. Zo hoef je je geen zorgen te maken over hoge kosten. Doe de postcodecheck om te zien of je in aanmerking komt voor deze aanbieding, Deze postcodecheck doe op Caiway website. Je ontvangt hier direct een overzicht van de beschikbare pakketten.

Combineer met mobiel 

Mocht je interesse in een mobiel abonnement van Caiway? Profiteer je van extra voordeel, je krijgt naast de combikorting nog eens extra korting op een sim only-abonnement of een abonnement met telefoon. Deze Black Friday aanbieding is geldig tot en met 29 november 2023. Wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Profiteer nu tijdens Black Friday van een bundelkorting door een Internetpakket te combineren met Caiway Mobiel. Maak je keuze tussen een Sim Only-abonnement of een telefoon met abonnement en ontvang elke maand extra voordelen.

3 Slimme Wifi Boosters

Heb je thuis last van een slecht wifi-signaal? 3 Slimme Wifi Boosters van Caiway zijn de perfecte oplossing voor jou. Met deze boosters creëer je een volledig dekkend en stabiel wifi-netwerk in je hele huis. De boosters zorgen voor een stabiel wifi-signaal, voor alle apparaten die tegelijkertijd gebruikt. Zo kun je zonder storingen streamen, gamen of videobellen. Tijdelijk krijg je de 3 Slimme Wifi Boosters nu gratis voor de eerste drie maanden (m.u.v. Internet & TV Budget en Alleen Internet Budget). Je betaald slechts € 3,- per maand.

  • Volledig dekkend én stabiel netwerk in huis.
  • Automatisch verbinding met het sterkste wifi-punt.
  • Maandelijks opzegbaar.

Meer acties met Glasvezel 

Caiway glasvezel internet en tv 35 euro per maand

 Caiway glasvezel internet en tv 35 euro per maand

Laat een reactie achter.