Caiway glasvezel Internet en Tv 35 euro per maand

Geplaatst op:
19/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Jang lang € 35.- per maand!
Caiway glasvezel internet en tv 35 euro per maand

Een exclusieve deal van Caiway, een heel jaar lang 35 euro per maand genieten van razendsnel en betrouwbaar glasvezelinternet. inclusief 70 zenders. Dit aanbod mag je niet missen!

Caiway glasvezel internet Extra goedkoop

Nu Gratis installatie en geen administratieve kosten. Bij deze aanbieding zijn de installatiekosten van 85 euro en de administratieve kosten van 19,95 euro gratis. Zo hoef je je geen zorgen te maken over hoge kosten. Doe de postcodecheck om te zien of je in aanmerking komt voor deze aanbieding, Deze postcodecheck doe op Caiway website. Je ontvangt hier direct een overzicht van de beschikbare pakketten.

Combineer met mobiel 

Mocht je interesse in een mobiel abonnement van Caiway? Profiteer je van extra voordeel, je krijgt naast de combikorting nog eens extra korting op een sim only-abonnement of een abonnement met telefoon. Wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Profiteer nu van een bundelkorting door een Internetpakket te combineren met Caiway Mobiel. Maak je keuze tussen een Sim Only-abonnement of een telefoon met abonnement en ontvang elke maand extra voordelen.

3 Slimme Wifi Boosters

Heb je thuis te maken met een zwak wifi-signaal? De 3 Slimme Wifi Boosters van Caiway zijn speciaal ontworpen om jouw probleem op te lossen. Met deze boosters geniet je van een krachtig en betrouwbaar wifi-netwerk in je hele woning. Ze zorgen voor een stabiel signaal, zelfs met meerdere apparaten die je tegelijk gebruikt.

Of je nu wilt streamen, gamen of videobellen, je zult geen last meer hebben van onderbrekingen. Je kunt nu profiteren van een tijdelijke aanbieding: de eerste drie maanden zijn gratis (exclusief Internet & TV Budget en Alleen Internet Budget). Na deze tijd betaal je slechts € 3,- per maand.

  • Volledig dekkend én stabiel netwerk in huis.
  • Automatisch verbinding met het sterkste wifi-punt.
  • Maandelijks opzegbaar.

Meer acties met Glasvezel 

Een onderneming van Delta Fiber

Bij DELTA Fiber zijn we overtuigd dat glasvezel van Caiway de ideale technologie is om het maximale uit je internetverbinding te halen. We willen zoveel mogelijk mensen de voordelen ervan laten ervaren, en gaan we altijd een stap verder. Twintig jaar geleden zijn we begonnen met het aanleggen van het snelste internet van Nederland in Zeeland. Dankzij onze passie en expertise zijn we uitgegroeid tot dé leidende partij op het gebied van glasvezel in ons land. Met DELTA Netwerk zorgen we ervoor dat steeds meer mensen en bedrijven kunnen genieten van supersnel internet, en dat in steeds meer gebieden.

Naast het aanleggen van het netwerk, biedt DELTA Fiber een breed scala aan diensten via de allernieuwste glasvezeltechnologie. Onder onze merken DELTA en Caiway leveren we gigabit-internet, interactieve televisie, telefonie en mobiele diensten. DELTA Fiber is eigendom van twee gerenommeerde investeringsmaatschappijen: het Zweedse EQT en het Amerikaanse Stonepeak. Ons bedrijf omvat de merken DELTA, Caiway, DELTA Netwerk en ZeelandNet, en we hebben 1200 medewerkers die gezamenlijk aan onze missie werken.

Caiway glasvezel internet en tv 35 euro per maand

 Caiway glasvezel internet en tv 35 euro per maand

Laat een reactie achter.