Ziggo internet met Gratis 60 euro cashback

Geplaatst op:
13/07/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis movies + extra € 50.- retour!
Ziggo Alles in 1 nu met € 60.- cashback

Voordelig Ziggo internet alles in 1 abonnement met Gratis 60 euro cashback en 3 maanden voor € 39.95 per maand. Ga voor een stabiel en goedkoop internet.

De Ziggo internet stunt bij breedbandwinkel!

Breedbandwinkel heeft nu het goedkoopste Ziggo internet abonnement! Met deze actie ontvang je een gratis luxe tablet of 3 maanden voor € 39.95 per maand en gratis Movies & Series XL. Ziggo internet levert stabiel, snel en goedkoop internet, bellen en televisie. Stap eenvoudig over en Ziggo regelt de totale overstap.

Ziggo internet alles-in-1Ziggo internet met Gratis 60 euro cashback

  • Ziggo levert snel en betrouwbaar 25 Mb/s internet.
  • Nu met Interactieve tv in HD kwaliteit en On Demand.
  • Niet te vergeten met het gratis Ziggo Sportkanaal.
  • Online tv-kijken op tablet en smartphone.
  • Voordelig bellen naar vast en mobiel.
  • 3 maanden voor € 39,95 per maand.
  • Interesse in deze actie? Kijk even hier.
  • Kijk even hier voor meer breedbandaanbiedingen.

De breedbandwinkel

De Breedbandwinkel is een site voor het vergelijken van internet, bellen en televisieabonnementen. Zij kunnen groot inkopen en zo de korting extra voordelig doorgeven aan de klant. Dat is zo met deze Ziggo actie die u nergens voordeliger vind. Profiteer van deze extra korting en stap vandaag nog over.

In de afgelopen 12 jaar hebben zij ruim 250.000 tevreden klanten geholpen aan de juiste verbindingen op het gebied van internet, bellen en televisie. Zij bieden de acht grootste aanbieders aan in Nederland. En leveren ADSL, VDSL, kabel en glasvezel internet, bellen en tv. Met deze exclusieve actie van Ziggo bent u echt het goedkoopste uit. De Breedbandwinkel geeft nu € 60.- terug op alle varianten van Ziggo waar internet in zit.

Meer voordelen van Ziggo 

Voor het draadloze WiFi netwerk krijgt u een gratis modem. Bij Ziggo kunt u een internetbeveiliging nemen op basis bij uw abonnement vorm. Met de WifiSpots gaat iedereen veilig draadloos internetten op smartphone of tablet. Nederland heeft wel 2 miljoen Wifispots en er komen er nog meer. Overstappen naar Ziggo gaat snel en gemakkelijk. Vermeld tijdens uw bestelling dat Ziggo uw huidige abonnement voor u op mag zeggen en zij regelen de rest van de overstap.

Ziggo alles in 1 met € 60.- extra korting!

Ziggo internet met Gratis 60 euro cashback

Laat een reactie achter.