Ontvang GRATIS wifiversterker bij Solcon

Geplaatst op:
01/07/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Wifiversterkers!
Ontvang 2 GRATIS wifiversterkers bij Solcon

Wij hebben goed nieuws voor je! We je alles vertellen over een geweldige aanbieding die je niet wilt missen. Gratis Solcon Wifi-versterkers t.w.v. € 179,90 bij Solcon abonnement.

Wat zijn wifiversterker?

Wifiversterkesr, wel bekend van een wifi-extender of wifi-repeater, is een apparaat dat het bereik van je draadloze netwerk vergroot. Het werkt door het ontvangen van het bestaande wifi-signaal van je router en het opnieuw uitzenden ervan. Het bereik wordt zo vergroot. Een wifiversterker helpt om de zwakke plekken in je huis te overbruggen en zorgt ervoor dat je overal in huis kunt genieten van een sterk en stabiel wifi-signaal.

Deze handige apparaten zijn nuttig bij een groot huis met meerdere verdiepingen of  kamers die verder weg liggen van de router. Vaak hebben deze gebieden last van zwakke wifi-signalen, wat resulteert in langzame verbindingen en slechte prestaties. Met een wifiversterker kun je dit probleem oplossen en ervoor zorgen dat elk hoekje van je huis wordt voorzien van een krachtig wifi-signaal.

De voordelen van wifiversterkersOntvang 2 GRATIS wifiversterkers bij Solcon

Het gebruik van wifiversterkers biedt verschillende voordelen voor jouw internetervaring:

1e  zorgen wifiversterkers voor een groter bereik. Dit betekent dat je niet langer beperkt bent tot één kamer of één verdieping om te genieten van snel internet. Of je nu in de tuin wilt werken, naar muziek wilt luisteren in de keuken of een film wilt streamen in de slaapkamer, met wifiversterkers kun je overal in huis verbinding maken zonder signaalverlies.

2e zorgen wifiversterkers voor een betere signaalkwaliteit. Door het versterken van het wifi-signaal wordt de stabiliteit en betrouwbaarheid van je verbinding verbeterd. Dit betekent minder buffering tijdens het streamen van video’s, snellere downloadsnelheden en een algemeen soepelere internetervaring.

3e zijn wifiversterkers snel en makkelijk te installeren en te gebruiken. Je hoeft geen technisch genie te zijn om ze aan de praat te krijgen. Je hoeft ze alleen in het stopcontact te steken, verbinding te maken met je bestaande wifi-netwerk en je bent klaar om te gaan. Het is een snelle en gemakkelijke oplossing voor iedereen die worstelt met zwakke wifi-signalen.

Conclusie: zeg vaarwel tegen je wifi-problemen

Met een GRATIS wifiversterkers bij een nieuw Solcon abonnement, hoef je nooit meer last te hebben van zwakke wifi-signalen in huis. Deze handige apparaten vergroten niet alleen het bereik van je draadloze netwerk. En zorgen voor een betere signaalkwaliteit en bieden jou de vrijheid om overal in huis verbinding te maken.

Waar wacht je nog op? Profiteer vandaag nog van deze geweldige aanbieding en zeg vaarwel tegen je wifi-problemen. Met een GRATIS wifiversterkers ter waarde van € 179,90 euro krijg je niet alleen een betere internetervaring, en een betere gemoedsrust.

Wacht niet langer en neem contact op met Solcon om te profiteren van deze exclusieve aanbieding. Verbeter je wifi-signaal en geniet van een naadloze internetervaring in je hele huis!

De Wifi versterkers

Bij het gebruik van deze aanbieding ontvangt u de FRITZ!Box 7530 AX, samen met 2x de FRITZ!Repeater 1200 AX. Deze apparaten maken gebruik van de nieuwste Wifi-standaard (WiFi 6) en zijn dus volledig voorbereid op de toekomst. Ze zorgen voor een stabiel netwerk door het creëren van een mesh-netwerk, waardoor al uw apparaten altijd verbonden blijven. Bovendien is de installatie heel eenvoudig.

Meerdere acties van Solcon

  1. Solcon internet met Gratis installatie t.w.v. € 90,50
  2. Gratis Apple iPad bij 1 jarig Solcon abonnement
  3. Gratis Viaplay bij Solcon internet

Ontvang  GRATIS wifiversterker

2 GRATIS wifiversterkers bij Solcon

Laat een reactie achter.