Gratis Philips Smart TV bij Solcon abonnement

Geplaatst op:
09/05/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Apple iPad t.w.v. € 439,-
Gratis Philips Smart TV bij Solcon abonnement

Kies 1-jarig internetabonnement van Solcon, en ontvang een gloednieuwe Philips Smart TV t.w.v. € 449.-! Inclusief overstapservice. Geniet van glasvezel internet van Solcon.

Gratis Philips Smart TV t.w.v. € 449.- bij Solcon abonnement

Ontvang nu een Gratis Philips Smart TV t.w.v. € 449.- bij het afsluiten van een jaarabonnement bij Solcon. Deze actie bundelt de betrouwbaarheid van internet met het genot van een splinternieuwe iPad. Met Solcon geniet je van een stabiele internetverbinding, en de toevoeging van een kosteloze iPad maakt het aanbod extra aantrekkelijk.

iPad: de tablet met alles erop en eraan. Nu bij een nieuw Solcon internetabonnement. Betrouwbaar internet en plezier in één aanbieding. Met Solcon ben je verzekerd van stabiel internet. De snelheden van Solcon zijn wel 1 GB/s, zo je kunt genieten van je favoriete online activiteiten, streamen, gamen en werken. En met de gratis iPad kun je meer plezier beleven aan je internetverbinding.

De Philips 43PUS7009/12

De Philips 43PUS7009/12 43-inch televisie, wat overeenkomt met 108 cm, is perfect voor het bekijken van al uw favoriete films, series en tv-programma’s. De geavanceerde Pixel Precise Ultra HD Engine verbetert de beeldkwaliteit aanzienlijk, wat resulteert in haarscherpe beelden, levendige kleuren en vloeiende bewegingen voor een meeslepende kijkervaring keer op keer.

Ervaar het meeslepende Dolby Atmos-geluid dat geluidseffecten om u heen en boven u plaatst, waardoor het lijkt alsof ruimteschepen over u heen vliegen of stille voetstappen van achteren komen. Duik dieper in de actie en beleef entertainment op een compleet nieuw niveau. Bereid u voor om nog meer te genieten met deze 4K UHD Smart TV!

Wat krijgt de nieuwe klant bij Solcon?

  • Betrouwbaar en snel internet.
  • Gratis Philips 43PUS7009/12 43-inch televisie
  • Geen aansluitkosten.
  • Persoonlijke hulp van onze klantenservice.
  • Gemakkelijk overstappen met de gratis overstapservice.
  • Snelle en stabiele WiFi in uw hele huis.

Solcon

Het afsluiten van een fris abonnement bij de internetprovider Solcon is eenvoudig te regelen via onze website. Of je nu kiest voor het razendsnelle Solcon-internet, een uitgebreid tv-pakket via Solcon TV, of een alles-in-1-pakket inclusief vaste telefonie, bij ons ontdek je diverse Solcon-abonnementen voor de meest gunstige prijs. Hieronder vind je meer informatie over wat Solcon jou te bieden heeft. Scoor een Gratis Apple iPad.

Profiteer van Solcon glasvezelinternet. Met glasvezel geniet je van stabiel en razendsnel internet, en ben je voorbereid op de toekomst. Bovendien is glasvezel het netwerk dat het minst gevoelig is voor storingen. Ervaar betrouwbaar, stabiel én veilig internet. Met behulp van de internet- en tv-vergelijker kun je moeiteloos controleren of Solcon glasvezelinternet aanbiedt op jouw adres.

Meer Solcon aanbiedingen

Gratis Philips Smart TV bij 1 jarig Solcon abonnement

Gratis Philips Smart TV bij Solcon abonnement

Laat een reactie achter.