Gratis televisie 43″ LG 4K HDR t.w.v. € 499

Geplaatst op:
26/05/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Bij Solcon Gratis televisie
Bij Solcon Gratis televisie 43″ LG 4K HDR t.w.v. € 499
Een voordelig Solcon jaarabonnement en een gratis 43″ LG 4K HDR-televisie van €499! Doe postcodecheck om te ontdekken welke snelheden beschikbaar zijn in je regio.

Bij Solcon Gratis televisie

Grijp deze Geweldige Kans! Ontvang een Gratis televisie: een 4K LG HDR TV (43 inch) bij het afsluiten van een nieuw internetabonnement. Wil je genieten van veilig en betrouwbaar glasvezel internet (en TV) in je huis? Aarzel niet langer en maak gebruik van onze Geweldige Kans! Sluit een nieuw eenjarig internetabonnement af en ontvang een gratis 4K LG TV – 43 inch ter waarde van € 499,-. Wees er snel bij, OP = OP.

Ontdek de beschikbare internetsnelheden op jouw adres door de postcodecheck te gebruiken en vind het beste aanbod voor jou. Sluit vandaag nog een internetabonnement voor een jaar af en ontvang een gratis 43″ LG 4K HDR-televisie ter waarde van €499. Geniet van je favoriete films, series en programma’s in verbluffende 4K HDR-kwaliteit op deze prachtige LG-televisie. Met deze exclusieve actie krijg je een smart tv waarop je toegang hebt tot populaire apps Netflix, Prime Video, Disney+ en de Google Assistent. Mis deze kans niet en profiteer nu van deze geweldige aanbieding.

Pak dit Vlugge Voordeel!

Ontvang niet alleen een gratis televisie, geniet van veilig en betrouwbaar glasvezelinternet bij jou thuis met Solcon! Profiteer nu van onze Snelle Voordelen en sluit een nieuw eenjarig internetabonnement af. Wees er snel bij, OP = OP. Heb je moeite met het kiezen van het juiste abonnement? Maak gebruik van onze handige Solcon keuzehulp om snel de perfecte internetsnelheid voor jouw behoeften te vinden. Kies voor vaste telefonie en TV van Solcon en pas eenvoudig elke maand extra TV-zenders toe of verwijder ze naar wens. Op die manier behoud je altijd de controle over jouw abonnement.

De energiezuinige Gratis Televisie

Ontvang de LG 43UQ80006LB gratis televisie bij je Solcon internetabonnement en geniet van een indrukwekkende kijkervaring met films, series en programma’s in haarscherpe 4K-resolutie op deze hoogwaardige TV. Elk klein detail komt tot leven, van de opspattende regendruppels op het wegdek tot de vallende bladeren.

De LG TV biedt nu HDR-ondersteuning voor een betere kleurweergave en contrast met een meeslepende beeldkwaliteit ervaart. De TV energiezuinig, wat ideaal is voor milieubewuste consumenten. Mis deze geweldige kans niet en sluit nu een 1-jarig internetabonnement af bij Solcon om deze gratis televisie ter waarde van €499,- te ontvangen!

Enkele Solcon acties

Gratis televisie 43″ LG 4K HDR t.w.v. € 499

Bij Solcon Gratis televisie 43″ LG 4K HDR t.w.v. € 499

Laat een reactie achter.