Gratis Google Nest Mini en Google Chromecast

Geplaatst op:
10/05/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Google Nest Mini en Google Chromecast!
Gratis Google Nest Mini en Google Chromecast

Bent u op zoek naar een goedkoper alles-in-1 internet pakket? Bij Budget Alles-in-1 krijg je een bij abonnement een Google Nest Mini en een Google Chromecast t.w.v. € 100,-!

Gratis Google Nest Mini bij Budget!

Elke nieuwe klant die zich aanmeldt bij Budget Alles-in-1 ontvangt nu een Google Nest Mini en een Google Chromecast t.w.v. € 100,-! Hier hoeft u verder niets voor te doen, alleen u aan te melden voor een Budget alles-in-1 pakket. Het gratis pakket wordt automatisch bij hun thuis bezorgd inclusief de Gratis apparaten. Wat interessant is aan deze geslaagde actie is dat je de eerste 3 maanden geen € 45.- betaald en slechts € 25.-. Let wel op deze actie geldt zolang de voorraad strekt en wordt na het verstrijken van de bedenktijd (14 dagen) naar de klant opgestuurd. Je maakt met je alles-in-1 pakket gebruik van het KPN-netwerk is in onze ogen degelijk en betrouwbaar. En laten we nou precies via dat netwerk onze telecomdiensten aanbieden. Goed geregeld! Benieuwd naar de mogelijkheden van Budget Alles-in-1 op jouw adres?

Wat moet je weten over deze actie Gratis Google Nest Mini en Google Chromecast

  • Bij een overstap naar het Budget alles-in-1 abonnement, wordt alles geregeld.
  • Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden.
  • De eerste 3 maanden betaal je maandelijks € 25.- i.p.v. € 45.-.
  • Na je aanmelding ontvang je een Google Nest Mini en een Google Chromecast t.w.v. € 100,-!
  • De apparaten worden na 14 dagen gratis thuis bezorgt.
  • Je maakt gebruik van het stabiele en snelle KPN-netwerk.
  • Voor meer alles-in-1 acties kijk even hier.

Ga voor optimale Beeldkwaliteit

De eerste Google Nest Mini is in 2019 in de markt gezet voor de opvolger van de Google Home Mini. Het visuele uiterlijk is deze slimme speaker gelijk aan het vorige type, er zijn natuurlijk wel meerdere verbeteringen doorgevoerd aan dit type. Een van de verbeterpunten is de geluidskwaliteit van de Google Nest Mini. Hij heeft een betere bass en een hoger maximumvolume wat erg prettig is.

De compacte speaker kun je eenvoudig aan de muur bevestigen door de inkeping aan de onderkant. De Nest Mini gaat prima overweg met de Google Assistent. Zo kun je een Netflix-serie aanzetten en je favoriete Spotify-afspeellijst afspelen.

De Google Chromecast

Maak je van een oude televisie een moderne smart tv met de Google Chromecast. Zo kun je eenvoudig Netflix, YouTube, Spotify of Ziggo gelijk op een groot beeldscherm bekijken. Dit grote scherm kan een televisie of een eenvoudige monitor zijn. Je bedient de Chromecast met je iPhone, iPad of Android telefoon en tablet. Het is wel belangrijk dat de Tv of monitor een HDMI aan sluiting heeft. Zo open je de app op je mobiele apparaat en streamt zo het beeld naar je tv via je Chromecast. Je plugt de kleine media streamer in een tv of beeldscherm met een HDMI aansluiting. Hoe eenvoudig kan het zijn!

Hier

Gratis Google Nest Mini en Chromecast

Gratis Google Nest Mini en Google Chromecast

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!