Ontvang Oxxio internet nu 6 maanden Gratis

Geplaatst op:
18/11/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
6 mnd Gratis internet!
Ontvang Oxxio internet nu 6 maanden Gratis

Oxxio Internet Tv en bellen is wel erg goedkoop! Ga flink besparen met het combipakket en ontvang de eerste 6 maanden het internet helemaal Gratis.

Oxxio Internet 6 maanden Gratis

Met het Combipakket van Oxxio regel je heel eenvoudig je diensten voor thuis bij één partij. Nu met 6 maanden gratis internet. Oxxio heeft speciaal voor zijn trouwe klanten een scherpe actie: Internet Tv & Bellen. Hiermee kun je flink besparen op je maandelijkse lasten. Iedereen profiteert van het stabiele kwaliteitsnetwerk van KPN en gaat flink minder betalen voor zijn aansluiting. Je hebt de keuze uit alleen internet of Internet en televisie of Internet, televisie en bellen. Profiteer van het voordeel per maand en maak de keuze die je het beste uitkomt. De totale overstap wordt geregeld door Oxxio.

Pak je voordeelOntvang Oxxio internet nu 6 maanden Gratis 

  • Blijvend Combivoordeel en gratis activatie t.w.v. € 30,-.
  • Snel en stabiel internet via het KPN netwerk.
  • Voordelige groene energie
  • Voor internetaanbiedingen heeft Gratis247 de oplossing.

Stapel je voordeel op

Ze maken bij Oxxio vele jaren de energie voordeliger en eenvoudiger. Dat is nog niet alles, u kunt nog veel voordeel verwachten. Oxxio heeft nu Internet, TV & Bellen. Downloaden, streamen of lekker ‘old skool’ bellen met je oma, met een hoge korting. Zo regel je je belangrijke producten voor thuis eenvoudig bij 1 partij. En dat voor een scherpe prijs én met blijvend Combivoordeel voor alle nieuwe energieklanten.

Profiteer van het Combivoordeel

Alle energieklanten bij Oxxio profiteren direct blijvend van dit Combivoordeel wanneer je Internet, TV & Bellen combineert met energie. Jij weet het beste dat je er blij van wordt, kies je zelf je Combivoordeel. Aan jou de keus. Profiteer van elke maand € 2,50 korting. Het Gratis opnemen Pakket en Gratis plus pakket. Zo ontvangt u een stabiel en snel internet en u krijgt de beste beeldkwaliteit voor u televisieprogramma’s. Heeft u interesse in deze aanbieding sluit snel een abonnement af.

Ga je voor Oxxio Internet Tv en Bellen?

Ontvang Oxxio internet nu 6 maanden Gratis

Laat een reactie achter.