Gratis € 30 cashback + € 105 korting bij Online.nl

Geplaatst op:
24/09/2020
Geldig tot:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Goedkoopste internet en tv!
Gratis € 30 cashback + € 105 korting bij Online.nl

Op zoek naar een snelle en goedkoper internet? Stap over naar Online en ontvang een eenmalige Cashback korting van € 30,- en € 105.- korting.

Online met € 30.- Cashback

Zit je bij Ziggo of een andere dure provider en ben je op zoek naar een goed alternatief? Online.nl is de beste optie met minder geld voor de zelfde pakket . Online heeft de zomer gekte met acties waar je even de aandacht aan moet geven. Het motto van deze zomer gekte is dat de consument scherpe kortingen kan ontvangen. Wil je een Internet & Tv-pakket of een Alles-in-1 pakket afsluiten profiteer van € 30,- cashback die je hier ontvangt.

Als je nu kiest voor internet + tv van Online ontvang je maar liefst € 105 korting op ADSL en Glasvezel pakketten. Naast de fikse korting ontvang je ook nog eens gratis € 30 op je bankrekening. Met deze actie ontvang je een internet en tv aansluiting van Online en profiteer optimaal van het goedkoopste alles in 1 abonnement. Met de keuze uit deze eenmalige korting van € 105,- is een overstap naar het KPN netwerk snel gemaakt.

Je krijgt voor de eerste 6 maanden een extra besparing van € 105,-. Stap vandaag nog over en laat Online.nl alles voor je regelen. Ga maandelijks niets inleveren aan kijkplezier maar bespaar maandelijks veel geld.

Internet, TV en Bellen iets voor je?Gratis € 30 cashback + € 105 korting bij Online.nl

  •  Je ontvangt maximaal Internet tot 100 Mb/s.
  • Gratis wifi-modem.
  •  Maak gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.
  •  Keuze uit 80+ tv-zenders, FOX Sports 1, 2 en 3.
  •  De wifi-modem ontvang je gratis thuis.
  •  Inclusief gratis telefoonlijn.
  •  Heeft u interesse in deze actie vul hier u gegevens in.
  •  Gaat u liever voor een aanbieding met gratis Fox Sports.

Wat is de beste keuze

Internet is niet meer weg te denken bij de Nederlandse Huishoudens. Zeker 85% van alle huizen heeft een internet aansluiting. Het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt om de beste internet aansluiting voor de laagste prijs te scoren. Online.nl biedt internet, interactieve Tv en bellen en dat alles voor een scherpe lage prijs. Deze provider is in vergelijking met alle andere providers extra voordelig. Niet alleen voor internet,  voor onbeperkt bellen kun je voor een bedrag € 10,- extra per maand bellen naar alle nummers in Nederland. Zeker de moeite waart om deze scherpe actie eens te bekijken.

Gratis 30 euro cashback bij Online.nl

Gratis € 30 cashback + € 105 korting bij Online.nl

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!