Gratis 5 Films met KPN Tv kijken

Geplaatst op:
09/09/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
5 Gratis films bekijken!
Gratis 5 Films met KPN Tv kijken

Bij KPN Tv kun je in september 5 gratis films kijken. Kijk op de website welke films er te bekijken zijn. Ga in het menu naar Films, selecteer Pluspakket en kies Valentijnskado.

Bij KPN Tv Films kijken

Weet je wat je met Valentijn gaat doen? We hebben een leuke Gratis tip. Kijk samen met je geliefde de mooiste Gratis films bij KPN Tv. Bij KPN kun je de hele maand februari genieten van vijf gratis films! Laat alles los en ga lekker een filmmarathon houden. Sluit jezelf het hele weekend of ga doordeweeks Gratis genieten. Waar je zin in hebt en wat voor films er zijn lees je in deze actie. KPN Tv zorgt voor de beste films, gratis en voor niets!

Vijf verschillende films, maar alle vijf zeer de moeite waard! Je kunt deze titels de hele maand februari gratis kijken en je vindt de films in het menu van je tv. Ga naar Films, selecteer Pluspakket en kies Valentijnskado. Veel kijkplezier!

Hier op KPN Tv 

Een onmogelijke liefde kun je bij KPN Tv bekijken. In Her zien we Joaquin Phoenix de eenzame schrijver Theodore, die een wel heel bijzondere band opbouwt met zijn besturingssysteem. Tot zijn verbazing ontwikkelen ze langzaam een romantische relatie. Deze film is genomineerd voor vijf Oscars en mocht er een mee naar huis nemen.

Dit zijn de 5 films die je kunt kijkenPlusTV: Gratis films en de serie van het jaar

  • Melancholia
  • A Late Quartet
  • Elle s’en va
  • The Farewell
  • Parasite

Melancholia

In Melancholia volgen ze een bruid die heel somber is. En dat nog wel op haar trouwdag. Het is een dure bruiloft die door haar zus is betaald. Dat zorgt voor grote spanningen tussen de 2 en hun ouders. Maar dat is niet het grootste probleem. Dat is Melancholia, een enorme komeet die op de aarde afstormt. Een trouwerij én een film zoals je nog nooit eerder zag.

A Late Quartet

Al 25 jaar traden ze samen op, de leden van The Fugue. 4 strijkers die samen de hele wereld hebben gezien. Maar dan komt cello speler Peter opeens met onverwacht nieuws. Hij heeft de ziekte van Parkinson en moet stoppen. Dit zorgt voor ruzie binnen de groep. De ego’s lijken groter dan ooit nu Peter wegvalt. Een film over muziek, vriendschap en het einde.

Elle s’en va

Bettie is begin 60. Als haar sigaretten op zijn stapt ze in haar auto. Ze rijdt weg. Weg van haar moeder, haar restaurant en haar leven. Hoe verder ze rijdt, hoe minder ze terug wil. Want haar leventje blijkt niet veel voor te stellen. Zo is haar liefde er met een jongere vrouw vandoor. En ook de band met haar familie stelt nog maar weinig voor. Daarom rijdt ze maar door, op weg naar een nieuw leven.

The Farewell

The Farewell is een waargebeurd verhaal over de Billie’s. Een Chinese familie in New York. Het draait allemaal om oma, die nog in China woont. Zij is ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven. Alleen weet ze dat zelf niet. Want haar familie wil dit slechte nieuws niet met oma delen. In plaats daarvan verzinnen ze een plannetje: een nep bruiloft. Zo halen ze oma naar Amerika voor een groot afscheidsfeest.

Parasite

Oscarwinnaar Parasite gaat over de arme familie Kim. Ze wonen in een kelder in Seoel en hebben het zwaar. Maar dan krijgt de zoon een baantje bij de rijke familie Park. Het bevalt zo goed dat zijn familie jaloers wordt. En dus zorgen ze ervoor dat ook zij de villa binnenkomen. Langzaam maar zeker dringen ze het leven van de Parks binnen. En dat heeft grote gevolgen.

Gratis 5 Films met KPN Tv kijken

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!