Gratis 5 Films met KPN Tv kijken

Geplaatst op:
22/12/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
5 Gratis films bekijken!
Gratis 5 Films met KPN Tv kijken

Bij KPN Tv kun je tot en met 8 januari 5 gratis films bekijken. Start je de film direct heb je 48 uur om deze af te kijken. Ontvang je unieke filmcode en ga lekker genieten.

Bij KPN Tv Films kijken

Weet je wat je met de kerst gaat doen? We hebben een leuke Gratis tip. Kijk samen met je geliefde of familie de mooiste films bij KPN Tv. Bij KPN kun je tot 8 januari 2023 genieten van vijf gratis films! Laat alles los en ga lekker een filmmarathon houden. Sluit jezelf het hele weekend op of ga doordeweeks genieten van de mooiste films. Waar je zin in hebt en wat voor films er zijn lees je in deze actie. KPN Tv zorgt voor de beste films, gratis en voor niets!

Vijf verschillende films, maar alle vijf zeer de moeite waard! Je kunt deze KPN Tv titels in februari gratis kijken en je vindt de films in het menu van je tv. Ga naar Films, selecteer Pluspakket en kies je kerstcadeau. Veel kijkplezier!

Hoe werkt hetGratis 5 Films met KPN Tv kijken

  1. Maak een account aan bij Pathé Thuis
  2. Vraag een gratis filmcode aan bij KPN
  3. Wissel je filmcode in
  4. Maak een keuze en ga lekker genieten.

Genieten met de kerst dagen 

Ga lekker starten met het bekijken van de mooiste films. Heb je geen tijd, bekijk ze lekker later. Start je de film direct heb je 48 uur om deze af te kijken. Kiest, blijft de film 30 dagen actief in je account van KPN Tv. Je unieke filmcode kun je gebruiken tot en met 8 januari 2023 en geldt op 1 film met een maximale waarde van € 5,99. Deze actie is alleen voor de leden met een KPN-abonnement. Heb je nog geen KPN-abonnement? Sluit er snel een af zodat je direct kunt profiteren van de 5 films die mag uitkiezen op de Path site. Veel plezier met de feestdagen.

Gratis 5 Films met KPN Tv kijken

Gratis 5 Films met KPN Tv kijken

Laat een reactie achter.