Gratis 10 Films met KPN Tv kijken

Geplaatst op:
01/12/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
10 Gratis films bekijken!
Gratis 10 Films met KPN Tv kijken

Bij KPN Tv kun je tot en met 31 december 10 gratis films bekijken. Heb jij Tv bij KPN? Doen ze jou graag 10 films cadeau. Je vindt alle films in het tv-menu. Veel kijk plezier.

Bij KPN Tv Gratis Films kijken

KPN trakteert je op 10 kosteloze films, die moeiteloos te vinden zijn in je televisiemenu onder de sectie ‘Speciaal voor jou’. Nieuwsgierig naar de gevarieerde selectie films die op je liggen te wachten? Waarom zou je nog aarzelen? Klik snel verder en ontdek een breed scala aan films die zorgen voor gezelligheid en entertainment tijdens de feestdagen.

Weet je wat je met de kerst gaat doen? We hebben een leuke Gratis tip. Kijk samen met je geliefde of familie de mooiste films bij KPN Tv. Bij KPN kun je tot 31 december 2023 genieten van vijf gratis films! Laat alles los en ga lekker een filmmarathon houden. Sluit jezelf het hele weekend op of ga doordeweeks genieten van de mooiste films. Waar je zin in hebt en wat voor films er zijn lees je in deze actie. KPN Tv zorgt voor de beste films, gratis en voor niets!

Vijf verschillende films, alle vijf zeer de moeite waard! Je kunt deze KPN Tv titels in februari gratis kijken en je vindt de films in het menu van je tv. Ga naar Films, selecteer Pluspakket en kies je kerstcadeau. Veel kijkplezier!

Hoe kan ik de films bekijken?Kadootje van KPN: december 2021 | KPN Community

  • Ga naar het tv-menu en daarna naar Films
  • Ga naar ‘Kadootje voor jou’ en kies jouw film

Heb je KPN TV+?

  • Je vindt alle films in het tv-menu
  • Ga naar Films en kies voor ‘Kadootje voor jou’ onder ‘Films per pakket’
  • Kies je film bij ‘Kadootje voor jou’.
  • Voor meer KPN acties kijk even hier.

Genieten met de kerstdagen 

Ga lekker starten met het bekijken van de mooiste films. Heb je geen tijd, bekijk ze lekker later. Start je de film en je hebt 48 uur om deze af te kijken. De film blijft 30 dagen actief in je account van KPN Tv. Deze actie is alleen voor de leden met een KPN-abonnement. Heb je nog geen KPN-abonnement? Sluit er snel een af zodat je direct kunt profiteren van de 10 films die mag uitkiezen. Veel plezier met de feestdagen.

Gratis 10 Films met KPN Tv kijken

Gratis 10 Films met KPN Tv kijken

Laat een reactie achter.