Ziggo Zakelijk 3 maanden Gratis

Geplaatst op:
03/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
3 maanden Gratis.
Ziggo Zakelijk 3 maanden Gratis

Ziggo ontvangt u de eerste 3 maanden Gratis bij alle bundels met Zakelijk Internet Xtra & TV. Met 12 maanden gratis toegang tot ESPN Compleet, Ziggo Sport Totaal of Film1.

Ziggo zakelijk 2 Smartwifi pods

Ontvang bij ziggo voor alle zakelijke abonnementen 6 maanden Gratis op Zakelijk Internet Xtra, plus 2 SmartWifi pods. Heeft u een nog geen abonnement bij Ziggo? Kies nu voor zakelijk internet van Ziggo. Zo kun je maximaal genieten van snel internet op kantoor of thuis voor zelfstandigen. Nu 6 maanden Gratis inclusief gratis SmartWifi pods ter waarde van € 149.-. Wees snel de actie loopt binnen kort af.

Voor alle vaste klanten zijn er nu films, live sport en extra Tv zenders te bekijken. Laat je de komende weken verrassen met films en live sport en cadeaus van Ziggo.

Werk je nu thuis met de kinderen in de woonkamer om je aandacht vragen. Of is die voetbalwedstrijd waar je naar uitkeek, afgelast. Om het thuisblijven wat aangenamer te maken hebben de klanten van Ziggo komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin. En dat is nog niet alles je kunt kosteloos 3 maanden gratis uitproberen!

Dit is wat je krijgt:Ziggo Zakelijk tot 6 maanden Gratis + Smartwifi pods

 • Supersnel internet met minimaal 200 Mbit/s downloadsnelheid
  en maximaal 1200 Mbit/s downloadsnelheid.
 • Smartwifi pods voor overal in je (thuis)kantoor perfecte wifi.
 • Wifi Back-up voor je internet wegvalt, zo blijf je altijd online.
 • Next Mini (4K) met 80+ zenders incl. Ziggo Sport.
 • Dit aantrekkelijke aanbod is tijdelijk. Beslis snel.
 • Met deze actie nu 6 maanden gratis abonnement.
 • 2 gratis Smartwifi pods.

Nog geen klant bij ziggo?

Om van deze aanbieding te profiteren, moet je momenteel een Ziggo-klant zijn. Dat is niet het geval, kun je natuurlijk overwegen om over te stappen naar een alles-in-één pakket. Bij het afsluiten van Ziggo Movies & Series XL, krijg je de eerste maand gratis. Het abonnement wordt automatisch stopgezet na deze periode.

Deze aanbieding is kosteloos en beschikbaar voor iedereen zonder huidig abonnement. Je kunt nu genieten van alle topfilms. Houd er rekening mee dat je je snel moet aanmelden om direct te kunnen beginnen. Na deze periode kun je verder kijken voor € 11,95 per maand, en je hebt de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen.

De komende weken gaan we massaal thuiswerken. Een goed stabiel internet, sterke telefoonverbinding zijn nu belangrijker en de netwerken spelen daarin een belangrijke rol. De beschikbare capaciteit is ruim voldoende en ze zijn er klaar voor. Ze doen er alles aan om de thuiswerkers ongestoord hun werk te laten doen. Wat niet onbelangrijk is dat ze het onderhoud dat normaal ingepland stond word uitgesteld.

Gratis Movies en Sport

 • Gratis Movies, sporten extra tv zenders kijken.
 • 2-pack TP Link Deco M4 smartWifi pods.
 • Ziggo is te bekijken op tablet en smartphone.
 • Nog geen zakelijk abonnee van deze provider?
 • Wil je meer informatie kijk even hier.
 • Voor meer Ziggo acties moet je hier zijn.

Beste wifi-ervaring dankzij de SmartWifi pods.

De ondernemer ontvangt een snel en stabiel wifi-netwerk bovenaan je lijstje zijn prioriteiten. Ontvang bij Zakelijk Internet Xtra altijd 2 SmartWifi pods. Deze intelligente wifi-versterkers garanderen een ononderbroken, krachtige wifi-connectiviteit in elke hoek van je huis of kantoor.

Ziggo Zakelijk Internet 6 maanden Gratis

Ziggo Zakelijk 3 maanden Gratis

Laat een reactie achter.