Ziggo Zakelijk 12 maanden 50% korting

Geplaatst op:
25/01/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
9 maanden 50% korting.
Ziggo Zakelijk 9 maanden 50% korting

Bij Ziggo kun je als zakelijke klant profiteren van 3 gratis wifi boosters en ontvang je 12 maanden 50% korting op je abonnement. Goedkoop en een stabiel en betrouwbaar internet.

Ziggo zakelijk 3 Gratis Wijfie boosters

Ontvang bij ziggo voor alle zakelijke abonnementen 12 maanden 50% korting op Zakelijk Internet Xtra, plus 3 SmartWifi pods. Heeft u een nog geen abonnement bij Ziggo? Kies nu voor zakelijk internet van Ziggo. Zo kun je maximaal genieten van snel internet op kantoor of thuis voor zelfstandigen. Nu gratis inclusief gratis SmartWifi pods ter waarde van € 149.-. Wees snel, want de actie loopt binnen kort af.

Voor alle vaste klanten zijn er nu films, live sport en extra Tv zenders te bekijken. Laat je de komende weken verrassen met films en live sport als cadeau van Ziggo. toch! Door het coronavirus is ons normale leven een beetje op z’n kop gezet.

Werk je nu thuis terwijl de kinderen in de woonkamer om je aandacht vragen. Of is die voetbalwedstrijd waar je naar uitkeek, afgelast. Om het thuisblijven wat aangenamer te maken hebben de klanten van Ziggo komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin. En dat is nog niet alles je kunt kosteloos 3 maanden gratis uitproberen!Ziggo Zakelijk 9 maanden 50% korting

Dit is wat je krijgt:

  • Met deze actie nu 12 maanden 50% korting.

Nog geen klant bij ziggo?

Wil je gebruik maken van deze actie moet je wel Ziggo klant zijn. Ben je dat nog niet dan kun natuurlijk overstappen naar het alles in een pakket. Als je een abonnement neemt op Ziggo Movies & Series XL, dan ontvang je de eerste maand gratis. Daarna stopt het abonnement automatisch.

Deze actie is gratis en voor alle mensen met nog geen abonnement. Je kunt nu alle topfilms bekijken. Let op! Geef je snel op, zodat je dan gelijk kunt starten. Na deze periode kun je verder kijken voor € 11.95 per maand en maandelijks opzeggen.

De komende weken gaan we massaal thuiswerken. Een goed stabiel internet, sterke telefoonverbinding zijn nu belangrijker dan ooit en de netwerken spelen daarin een belangrijke rol. De beschikbare capaciteit is daarvoor ruim voldoende en ze zijn er klaar voor. Ze doen er alles aan om de thuiswerkers ongestoord hun werk te laten doen. Wat niet onbelangrijk is dat ze het onderhoud dat normaal ingepland stond word uitgesteld.

Gratis Movies en Sport

  • Gratis Movies, sporten extra tv zenders kijken.
  • 3-pack TP Link Deco M4 smartWifi pods.
  • Ziggo is te bekijken op tablet en smartphone.
  • Nog geen zakelijk abonnee van deze provider?
  • Wil je meer informatie kijk even hier.
  • Voor meer Ziggo acties moet je hier zijn.

Ziggo Zakelijk Internet 12 maanden 50% korting

Ziggo Zakelijk 9 maanden 50% korting

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!