2 maanden Gratis + 3 Wifi boosters bij Ziggo Zakelijk

Geplaatst op:
05/09/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis 2 maanden
Gratis 3 Smart Wifiboosters bij Ziggo Zakelijk

Bij Ziggo kun je nu als zakelijke klant 3 gratis smart Wifiboosters t.w.v. € 149.- ontvangen. Plus 2 maanden gratis met Internetsnelheden tot 1 Gbit/s

Ziggo zakelijk met veel Gratis

Heeft u een nog geen abonnement bij Ziggo? Kies nu voor zakelijk internet van Ziggo en ontvang tot wel 4 maanden gratis internet, plus 3-pack TP Link Deco M4 smart Wifiboosters (t.w.v. € 149) cadeau. Zo kun je maximaal genieten van snel internet op kantoor of thuis voor zelfstandigen. Nu tot 4 maanden korting inclusief gratis Smart Wifibooster ter waarde van € 149.-. Wees snel, want de actie loopt binnen kort af.

Voor alle vaste klanten zijn er nu films, live sport en extra Tv zenders te bekijken. Laat je de komende weken verrassen met films en live sport als cadeau van Ziggo. toch! Door het coronavirus is ons normale leven een beetje op z’n kop gezet.

Werk je nu thuis terwijl de kinderen in de woonkamer om je aandacht vragen. Of is die voetbalwedstrijd waar je naar uitkeek, afgelast. Om het thuisblijven wat aangenamer te maken hebben de klanten van Ziggo komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin. En dat is nog niet alles je kunt kosteloos 5 maanden gratis uitproberen!

Gratis Movies en Sport4 maanden Gratis + 3 Wifi boosters bij Ziggo Zakelijk

  • Gratis Movies, sporten extra tv zenders kijken.
  • 3-pack TP Link Deco M4 smart Wifiboosters (t.w.v. € 149) cadeau.
  • Ook te bekijken op tablet en smartphone.
  • Nog geen zakelijk abonnee van deze provider?
  • Wil je meer informatie kijk even hier.
  • Voor meer Ziggo acties moet je hier zijn.

Nog geen klant bij ziggo?

Wil je gebruik maken van deze actie moet je wel Ziggo klant zijn. Ben je dat nog niet dan kun natuurlijk overstappen naar het alles in een pakket. Als je een abonnement neemt op Ziggo Movies & Series XL, dan ontvang je de eerste maand gratis. Daarna stopt het abonnement automatisch.

Deze actie is gratis en voor alle mensen met nog geen abonnement. Je kunt nu alle topfilms bekijken. Let op! Geef je snel op, zodat je dan gelijk kunt starten. Na deze periode kun je verder kijken voor € 11.95 per maand en maandelijks opzeggen.

De komende weken gaan we massaal thuiswerken. Een goed stabiel internet, sterke telefoonverbinding zijn nu belangrijker dan ooit en de netwerken spelen daarin een belangrijke rol. De beschikbare capaciteit is daarvoor ruim voldoende en ze zijn er klaar voor. Ze doen er alles aan om de thuiswerkers ongestoord hun werk te laten doen. Wat niet onbelangrijk is dat ze het onderhoud dat normaal ingepland stond word uitgesteld.

Ziggo geeft de mooiste cadeaus weg!

Gratis 4 m.d. + Wifiboosters + Google home bij Ziggo Zakelijk

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!