Videoland 14 dagen gratis en 6 mnd € 4.99 per maand

Geplaatst op:
22/11/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Videoland proberen!
Videoland 14 dagen gratis proberen

Videoland 14 dagen gratis proberen daarna 6 maanden genieten voor € 4.99. Na 14 dagen is de keuze aan jou. Geniet van de films en spannende series.

14 dagen Gratis genieten van Videoland

Geniet onbeperkt van de nieuwste series en films uit binnen- en buitenland. Start nu Videoland de eerste 14 dagen gratis uit. Sluit een abonnement met af bij en betaal slechts 4.99 euro per maand. Nu de eerste 14 dagen gratis genieten. Bekijk Videoland op je smart-tv, smartphone of tablet.

Profiteer van deze Gratis actie
Videoland 14 dagen gratis proberen

Videoland extra voordelig

Het is genieten, je kijk nu 14 dagen onbeperkt duizenden series en films. Stap je over naar deze aanbieder en profiteer van de 1e 14 dagen gratis actie. Topfilms en series vind je in het grote aanbod van deze aanbieder. Volop films van jaren terug, en recent bekroonde titels. Met het brede aanbod van kun je kijken wat je wilt. Behoefte aan romantische komedie? Videoland heeft het. Griezelen? Dat kan, kies uit! Bekijk de voordelen en stap vandaag nog over.

Kijk met de volgende mogelijkheden

   • Horizon Mediabox *
   • Smart-tv
   • Laptop/pc
   • Tablet (iOS en Android)
   • Smartphone (iOS en Android)
   • Sony Playstation (3 en 4)
   • Apple TV (4e generatie)
   • Chromecast

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Opzeggen is altijd mogelijk. Dit doe je eenvoudig online via de website van Videoland en kan op elk moment. Volg de onderstaande instructie en het is zo voor elkaar. Natuurlijk hopen ze je weer snel terug te zien!

 1. Log in op videoland.com.
 2. Klik op het profiel icoon en kies voor ‘Account’ (zorg ervoor dat je het hoofdprofiel geselecteerd hebt).
 3. Klik op de knop ‘Abonnement opzeggen’. Deze kun je vinden onder het kopje ‘Abonnement informatie’.
 4. Je ontvangt van nog een mailtje ter bevestiging.

Videoland

Videoland is dé bestemming voor liefhebbers van streamingcontent. Met een abonnement kun je genieten van een uitgebreide collectie films en series, inclusief boeiende Originals en Nederlandse films die je nergens anders kunt vinden. De Videoland catalogus is gevuld met diverse genres, van spannende thrillers tot hartverwarmende romantiek. De Videoland prijzen zeer redelijk, wat betekent dat hoogwaardig entertainment voor iedereen toegankelijk is.

Met de Videoland app is het gemakkelijker om onderweg te genieten van je favoriete content. Download de app en neem je favoriete films en series overal mee naartoe. Je kunt zelfs je kijkgeschiedenis volgen en offline kijken. Videoland biedt speciale aanbiedingen en kortingen, zo je meer waarde uit je abonnement haalt. Je kunt direct op je Smart TV bekijken voor de ultieme kijkervaring.

Ontdek voortdurend nieuwe content met ‘Nieuw is het gebruik van het Videoland genrefilter om snel de genres te vinden die je het meest interesseren. Laat je inspireren door de ervaringen en beoordelingen van andere kijkers en word lid van de groeiende community van tevreden klanten. Videoland biedt de perfecte mix van entertainment en gemak, zo je kunt genieten van de beste series en films, altijd en overal.

Videoland 14 dagen gratis

Laat een reactie achter.