KPN Internet en Tv met Gratis Netflix en 2 SuperWifi punten

Geplaatst op:
05/06/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeau tot wel € 199-!
KPN Internet en Tv met Gratis Netflix met 2 SuperWifi punten

Gratis welkomst cadeau bij KPN Internet en TV. Nu Ultrasnel Internet + Netflix met 2 SuperWifi punten t.w.v. € 199.- of 6 mnd korting. Tijdelijk geen aansluitkosten.

KPN Internet en Tv met Gratis cadeau

Krijg nu kosteloos een Philips televisie of geluidsbalk bij KPN Bij het aangaan van een fris Internet & TV pakket bij KPN heb je momenteel de mogelijkheid om te kiezen tussen twee fantastische geschenken. Nu Ultrasnel Internet + Netflix met 2 SuperWifi punten t.w.v. € 199.- of 6 mnd korting. Tijdelijk geen aansluitkosten.

Ervaar de verbluffende visuele prestaties van KPN internet. Bij KPN Internet en TV ontvangt elke nieuwe klant een cadeau naar keuze. Op dit moment heb je de keuze uit 2 kosteloze SuperWifi-punten + Netflix met een waarde van €199,- of 6 maanden korting.

De actie voor de gratis 2 SuperWifi-punten is nog steeds actief. Als je besluit om een 1-jarig abonnement voor Internet en TV af te sluiten, kun je profiteren van verschillende voordelen, zoals een gratis overstapservice en razendsnel en betrouwbaar internet in je hele woning. Maak je geen zorgen en selecteer het welkomstcadeau dat het beste bij jou past.

Gratis 2 Super Wifi punten t.w.v. 199,-KPN Internet en TV met Gratis welkomst cadeau

 1. Perfect bereik in je hele huis met de mesh-technologie.
 2. Makkelijk te installeren met de KPN Thuis app.
 3. Draadloze aansluiting en geen gedoe met kabels.
 4. Ga voor KPN Internet en TV.

Pak je voordeel 

Bij deze promotie ontvang je als cadeau 2 SuperWifi-punten. Als je interesse hebt in een derde SuperWifi-punt, kun je deze later apart bestellen via de website. Naast het cadeau van 2 SuperWifi-punten, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor 6 maanden lang KPN Internet en TV voor slechts €35,- per maand. Met deze aantrekkelijke aanbieding van KPN kun je een welkomstcadeau naar keuze ontvangen bij het afsluiten van een internet- en televisieabonnement. Er zijn diverse welkomstcadeaus waaruit je kunt kiezen. Profiteer van deze voordelige actie en maak gebruik van de Breedbandwinkel om je voordeel te benutten.

Nog enkele weetjes

 • Kies zelf op welke datum je abonnement begint. Dit doe je tijdens het plaatsen van je bestelling.
 • Kies je voor de gratis Overstapservice van KPN Internet en TV?
 • Je begint met betalen bij het ingaan van je abonnement.
 • De kosten van je abonnement worden elke maand automatisch van je rekening afgeschreven.
 • Ze vragen je 1 cent over te maken om je rekeningnummer te bevestigen.
 • Op de eerste factuur brengen ze eenmalig € 25,- activatiekosten in rekening.
 • Je kunt je internetabonnement tussentijds aanpassen voor een hogere internetsnelheid en lagere.
 • Het aanpassen van je abonnement doe je eenvoudig in Mijn KPN.
 • Voor meer internet en televisie acties kijk even op Gratis247.

Kies jouw actie

Mis de tijdelijke deals van KPN Internet en TV niet en profiteer van groot voordeel met de Snelpakkers. Bij een 1-jarig abonnement kun je nu kiezen uit verschillende aanbiedingen, zoals 50% korting op 12 maanden KPN Internet & TV of een gratis SuperWifi-punt ter waarde van €199,-. Bekijk het aanbod en stap vandaag nog over naar KPN. Of je nu voor glasvezel of ADSL kiest, het is allebei mogelijk. Bovendien kun je nog steeds kiezen voor 2 WiFi-punten. Aarzel niet en profiteer van deze scherpe aanbiedingen!

KPN Internet en Tv met veel Gratis voordeel! 

KPN Internet en Tv met Gratis SuperWifi punten

Laat een reactie achter.