Gratis Formule1 kijken bij KPN

Geplaatst op:
20/02/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis ViaPlay kijken!
Gratis Formule1 kijken bij KPN

Stap je over naar KPN voor een internet en tv afsluiting ontvang je gratis 9 maanden gratis Viaplay cadeau. Nu het hele Formule 1 seizoen gratis kijken. Laat je snel informeren.

Kijk Gratis F1 bij KPN

Bekijk Internet en Tv via KPN, profiteer van Stream sport, films, series en Viaplay Originals. Je kijkt op twee apparaten tegelijk zodat niemand iets hoeft te missen. Download films en series op je apparaat die je altijd later kunt bekijken. Ben je nog geen klant? Bekijk dan onze actie. KPN geeft veel extra weg voor iedereen die wil overstappen. Betaal bij 3 maanden Internet & TV € 35,- met 9 maanden gratis Viaplay i.c.m. een nieuw 1 jarig abonnement. Je kunt kiezen voor 2 gratis wifipunten of een ander cadeau wat je leuk vind.

Ben je nu klant

Voor iedereen die klant is bij KPN profiteert natuurlijk mee! Het enige wat je moet doen is Viaplay vanaf maart aan te zetten in MijnKPN. Zo ga je direct van de voordelen profiteren die hetzelfde zijn als de nieuwe klanten. Het is niet voor niets je betaald tot en met 1 augustus € 9.99 per maand en na deze datum € 13,99.

Viaplay bij KPN

Vol gas het nieuwe jaar in met deze mooie actie. Kijk het hele Formule 1 seizoen met Viaplay vanaf maart bij KPN en geniet van het nieuwe Formule 1 seizoen. Volg met Viaplay alle vrije trainingen, spannende kwalificaties en de races die op zondag worden uitgezonden. Kijk vanuit de Nederlandse studio alle programma’s rond de F1 weekenden worden uitgezonden. De analyses van trainingen en de races komen van bekende coureurs Tom Coronel, Guido van der Garde, Jos Verstappen, David Coulthard en Mika Häkkinen. Prachtige namen met veel kennis en ervaring van de formule1.

Wat heeft Viaplay nog meer te bieden

Ben je een echte film en serie liefhebber? Kijk de nieuwst films en series op het Viaply netwerk? Je kijkt vanaf maart 2022 naar internationale films en series van de grote studio’s MGM en Sony. Viaplay is in Nederland nog niet zo bekend, het is de grootste Scandinavische producent van dramaseries en films. Kijk naar 30 Viaplay Nederlandse Originals 60 nieuwe premières die ze in 2022 willen uitzenden. En het grote aanbod van films en series voor kinderen.

Gratis Formule1 kijken bij KPN

Gratis Formule1 kijken bij KPN

Laat een reactie achter.