Gratis € 250.- welkomstkorting bij Qurrent energie
Geplaatst op:
27/11/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Thermostaat tado t.w.v. €229-
Gratis € 250.- welkomstkorting bij Qurrent energie

Overstappen loont! Sluit bij Qrrent een 3 jarig abonnement af en ontvang een welkomstkorting van € 250.-. Prijs zeker van Qurrent helpt je energie en het milieu besparen.

Gratis € 250.- welkomstkorting bij Qurrent energie

Gratis € 250,- bij Qurrent!

Met Qurrent kun je energie gaan besparen. Stap over naar Qurrent en ontvang gratis een welkomstkorting van € 250.-. Wil je de volgende generaties helpen om de aarde leefbaar te houden dan is een overstap naar Qurrent de juiste keuze. Met een overstap verdien je niet alleen € 250.- maar ontvang je energie uit wind en water. Vergelijk de prijzen met een energievergelijker en je zult zien dat dit de beste keuze is. Energie besparen was nog nooit zo eenvoudig want Qurrent helpt je met handige tools zoals de tado thermostaat.

Voordelen tado thermostaatGratis € 250.- welkomstkorting bij Qurrent energie

 • De tado thermostaat helpt je met besparen.
 • Sluit een 3 jarig contract Prijs Zeker af.
 • Qurrent regelt de totale overstap.
 • Energie en geld besparen doe je bij Qurrent.
 • Kies voor de laagste energieprijs en 100% schoon.
 • tado werkt met 95% van alle CV-ketels.
 • Voor meer informatie lees hier alle informatie.
 • Wil je meer energiedeals bekijken?

Een thermostaat die bespaart!

tado° zorgt voor een verbinding met je verwarming en je smartphone. Deze zelfdenkende thermostaat weet of er iemand thuis is of niet. Is er niemand thuis dan zet tado de verwarming zelfstandig lager.  Deze thermostaat leert van u leefgewoontes en past zich automatische aan. De bestaande thermostaat kan eenvoudig zelf te geïnstalleerd worden. Zeker 95% van alle CV-ketels kunnen samen werken met deze thermostaat. Met je telefoon bespaar je tot zeker 24% op de stookkosten. De verwarming onnodig aan laten behoort tot de verleden tijd. De tado is ook op de hoogte van alle weersverwachtingen en houd hier rekening mee en zo bespaar je nog eens 7%.

Hoe werkt de overstap

Gratis € 250.- welkomstkorting bij Qurrent energie

 1.  Meld je eerst aan.
  Zij checken je gegevens en de einddatum van je huidige contract.
 2. Je ontvangt een Contract
  Je krijgt een nieuw contract van Qurrent met een lager maandbedrag.
  Daarna zeggen zij je huidige contract op.
 3. Meterstanden opgeven.
  Heb je geen slimme meter? Dan vragen zij om je meterstanden door te geven.
 4. Levering
  Zodra zij de levering starten dan sturen zij een bericht.
  Vanaf dat moment ben jij een stuk groener en veel voordeliger uit.

De allergroenste leverancier

Qurrent stroom is door de Consumentenbond en Greenpeace uitgesproken voor de duurzaamste energieleverancier van 2017. Ze krijgen dan ook voor duurzaamheid een dikke 10. Ze geven een eerlijke prijs en helpen het milieu voor te investeren in wind en zonne-energie. Qurrent stroom is een volle 100% dochter van de bekende Stichting DOEN en streven niet naar maximale winst. Daarom ontvangt de consument de groene energie altijd tegen een goedkope inkoopprijs. Vergelijk energie op de prijs is wat de meeste mensen het eerste doen. Maar tegenwoordig word de keuze voor het milieu steeds belangrijker. De keuze voor groene energie of wel groene stroom nemen hand over hand toe. Daarom is zonne energie een veel toegepaste manier om geld te besparen.

Overstappen is geld besparen!

Denk je dat overstappen naar Qurrent stroom moeilijk is, nou dan heb je het mis. Stel dat het voorstel van Qurrent een echte besparing oplevert en je kiest voor deze energieleverancier dan word de totale overstap voor je geregeld. Wanneer Qurrent contact met je opneemt en een voorstel doet, ontvang je direct voor € 175.- boekenvoordeel van BookSpot bij een overstap.

Over Qurrent stroom

Deze stroomleverancier geeft de huishoudens de groenste energie tegen een vaste lage prijs. Ze zijn natuurlijk niet voor niets verkozen tot duurzaamste producent van energie. Een specialiteit van Qurrent is het product windenergie voor je omwonende dat is een windmolen die draait voor de hele buurt. Deze Buurtmolen is een coöperatieve windmolen die alleen maar voordelige stroom opwekt voor de gehele buurt. Als je overstapt, wordt je automatisch mede-eigenaar. En dat zonder te investeren, een echte Win Win dus.

Doe je vergelijking

De stroom wordt geleverd  tegen inkoopprijs die extra goedkoop is. Je bent bij deze leverancier snel voordeliger uit. Vergelijk de prijzen met andere energieleveranciers en je zult zien, ze zijn het goedkoopste! Dit verschil is tot stand gekomen op vergelijkbare groene energieproducten met 1 jaar vaste tarieven, bij een verbruik van 3500 kWh stroom en 1800 kubieke gas. Een eventuele actiekortingen zijn in dit bedrag opgenomen.

Meer voordelen Gratis € 250.- welkomstkorting bij Qurrent energie

 • Bij Qurrent altijd 14 dagen bedenktijd!
 • Dit is een eenjarig en zeer goedkoop energietarief.
 • Energie vergelijken is niet meer nodig.
 • Gratis ontvang je een energiemonitor.
 • Profiteer snel van deze actie!
 • Veel geld besparen op je energiekosten.
 • Verkozen tot 5 keer de groenste stroomleverancier.
 • Zeer hoge klanttevredenheid en de beste service.

Wat kun je doen met 1000 kWh

Gratis 1000 kWh is niet niets want het is een derde van een jaar verbruik van een gemiddeld huishouden. Met dit gratis voordeel kun je vele elektrische apparaten in je huis voorzien van stroom. Hoeveel stroom een apparaat verbruikt kun je eenvoudig aflezen op de verpakking maar ook op het apparaat zelf. De aangegeven waarde geeft het verbruik per uur aan. Zo verbruikt een stofzuiger ongeveer 2000 watt dat is dus 2 kWh per uur. Zou u bijvoorbeeld 3 keer per week 15 min stofzuigen dan is het verbruik 1.5 kWh. Per jaar verbruikt u dan ongeveer 80 kWh. Zo ziet u dat u met de 1000 kWh heel veel kunt doen en dat het u veel geld gaat besparen. Het is dus verstandig om een overstap naar Qurrent te doen.

Waarom deze energieleverancier? Gratis € 250.- welkomstkorting bij Qurrent energie

 • Profiteer van € 250.- korting.
 • Een goede deal voor het milieu en je portemonnee.
 • Je ontvangt 100% groene stroom tegen inkoopprijs.
 • 3 jaar energie tegen een zo laag mogelijk tarief
 • Deze energieorganisatie heeft geen winstoogmerk.
 • De Consumentenbond en Greenpeace steunen deze actie.
 • Een schoner milieu en een volle portemonnee!
 • Wil je meer energie acties bekijken?
 • Gebruik maken van deze actie?
 • Altijd 14 dagen bedenktijd.

Qurrent de groenste energieleverancier

De meeste energiebedrijven willen nog wel eens grijze stroom als groene stroom verkopen. Bij deze energieproducent is dat niet mogelijk want ze leveren alleen maar groene stroom. De Consumentenbond en Greenpeace geven Qurrent daarom een 10 voor duurzaamheid! Wil je overstappen dan kan dat zeer eenvoudig geregeld worden. Ze regelen de complete overstap en zelf hoef je niets te doen dan alleen maar je gegevens door te geven.

€ 250.- welkomstkorting bij Qurrent energie

Gratis € 250.- welkomstkorting bij Qurrent energie

Laat een reactie achter.