Vattenfall Stroom en Gas kies je zelf

Geplaatst op:
01/08/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Profiteer van dit voordeel!
Vattenfall Stroom en Gas kies je zelf

Ontvangt een scherpe korting bij een Vattenfall stroom contract. Ga voor Gas en groene stroom met een vaste prijs voor 1 jaar of 3 jaar. Wees op tijd de prijzen kunnen weer stijgen.

Vattenfall stroom altijd voordelig 

Alleen deze maand krijg je een korting op stroom en gas. Lees verder op de Vattenfall stroom pagina over deze aanbieding voor groene elektra én mixgroen gas. Kies voor Gas en groene stroom met een vaste prijs tot 1 jaar en laat eenvoudig de overstap de Vattenfall regelen.

Laat Vattenfall je bellen met een super scherpe aanbieding van een 1-jarig contract voor Elektra en gas met variabele prijzen. Bij overstap profiteer je direct van een scherpe korting. Voor meer gratis producten van energie maatschappijen kijk even hier.

Op Mijn Vattenfall en in de Energie-app kun je ontdekken hoe het kostenmaximum van invloed is op jouw situatie. Daar tref je persoonlijk advies aan met betrekking tot jouw periodieke bedrag. Hierbij hebben we reeds rekening gehouden met het vastgestelde kostenmaximum, de btw-aanpassing en alle overige wijzigingen die vanaf 1 januari van kracht zijn gegaan.

Wat moet u weten

  • Groene stroom en mixgroen gas met een vaste prijs van 1 en 3 jaar.
  • Vattenfall regelt eenvoudig en Gratis de overstap.
  • Voor afloop van uw contract ontvangt u van Vattenfall een nieuw aanbod.
  • Vattenfall heeft meer prachtige acties die je hier kunt bekijken.

Wat is het prijsplafond?

Met de bovenlimiet van de energiekosten zorg je ervoor dat je energiekosten niet de vastgestelde maximumkosten overschrijden, bepaald door de overheid. Deze bovenlimiet is geldig tot een bepaald maximumverbruik, wel bekend het consumptieplafond. Met de bovenlimiet van kosten ben je in 2023 op zijn hoogst kwijt:

  • € 1,45 per kubieke meter voor de eerste 1.200 kubieke meter gas.
  • € 0,40 per kilowattuur voor de eerste 2.900 kilowattuur elektriciteit.
  • € 47,38 per gigajoule voor de eerste 37 gigajoule warmte.
  • De vastgestelde tarieven hebben energiebelasting en btw.
  • bij overscrijding van het consumptieplafond, geldt het tarief van je huidige energiecontract.

Bedenktijd van 14 dagen bij Vattenfall Stroom

U heeft 14 dagen bedenktijd na ontvangst van uw contractbevestiging van Vattenfall stroom. Twijfelt u binnen 14 dagen of u de juiste beslissing heeft genomen? Stop eenvoudig het contract. Bij Vattenfall regelen ze alles voor u. Het stroom en gas blijf geleverd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het papierwerk en andere zaken. Ze zorgen voor de opzegging bij uw huidige leverancier en regelen de totale overstap.

Bij Vattenfall stroom altijd met voordeel

Vattenfall Stroom en Gas kies je zelf

Laat een reactie achter.