Speel 3 op een Rij voor Google Nest Learning Thermostat

Geplaatst op:
19/04/2021
Geldig tot:
01/01/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Win een Google Nest!
Speel 3 op een Rij met kans op Google Nest Learning Thermostat

Wil je Gratis een Google Nest Learning Thermostat t.w.v. € 229.- winnen? Speel snel mee met ‘Drie op een rij’ en maak kans op deze mooie prijs. Waag jij een gratis gokje!

Win een Google Nest Learning Thermostat

Iedereen is wel bekend met het leuke ‘drie op een rij’ spelletje. En nu mag je laten zien hoe goed je er in bent. Het leuke van deze actie is dat u kans maakt op een Google Nest Learning Thermostat t.w.v. € 229.-. Laat je kosteloos informeren over een energie besparing door Consumind die je de mogelijkheid geeft om deze prijs te winnen.

Deze slimme Nest bied je vele voordelen en leert van jouw leefgewoontes en bespaart energie. Hij weet zelf de temperatuur te verlagen en te verhogen. Ga je veel plezier beleven van deze thermostaat, hij je gewoontes opslaat in zijn geheugen. Hij weet hoe laat je naar bed gaat en hoe laat je op staat, en regelt efficiënt de temperatuur.

De Google Nest

De Nest Learning Thermostat gaat je veel werk besparen, hij zichzelf programmeert. De Nest Auto-Schema-functie leert de Learning Thermostat van jouw aanpassingen. Deze slimme thermostaat is groter en heeft een scherper scherm en de behuizing is slanker geworden.

Je kunt de Google Nest eenvoudig op afstand bedienen via een handige app op je eigen Smartphone, tablet of laptop. De Nest zorgt voor een snelle energiebesparing op het moment dat je niet thuis bent en zet de verwarming op tijd aan. De energiegeschiedenis maakt het energieverbruik overzichtelijk en beheersbaar. Bovendien kan deze Google Nest Learning Thermostat overweg met het OpenTherm-protocol. Je bevestigt de Nest aan de muur of je plaatst hem op de los verkrijgbare standaard.

Klant Advies helpt u verder

  • Het kosteloos aanbieden van een vergelijking van energieleveranciers.
  • Consumind is geen energieleverancier.
  • Bespaar veel geld door een overstap.
  • Geeft altijd het scherpste energieadvies.
  • Eenvoudig en gratis overstappen naar een andere energieaanbieder.
  • Wil je deze actie vergelijken met andere aanbieders? Kijk even hier!

Win een Google Nest Learning Thermostat!

Speel 3 op een Rij met kans op Google Nest Learning Thermostat

Laat een reactie achter.