Postcode loterij uitslagen met Gratis maand of € 15.-

Geplaatst op:
05/06/2019
Geldig tot:
22/08/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis meespelen!
Postcode loterij uitslagen met Gratis maand of € 15.-

Laat de Postcode loterij uitslagen in jouw voordeel beslissen en ontvang direct een Gratis maand meespelen of € 15.-. Maak direct kans op € 50.000.- op je bankrekening.

Win de Postcode loterij uitslagen

Wil je kans maken op de vele duizenden prijzen met het klapstuk de Straatprijs van € 25.000,- per lot. Speel mee met de Postcode loterij en ontvang gegarandeerd een maand gratis meespelen. Er zijn natuurlijk altijd winnaars en mogelijk ben jij de volgende en win je zomaar € 25000,-. Ga je meespelen betaal je de eerste maand helemaal niets en win je direct een prijs op je bankrekening. Vergeet niet dat iedereen kan winnen, dus jij ook!
Mocht u gaan meespelen in de Postcode Loterij aak je net zoveel kans als iedereen die mee speelt. Ze geven altijd een welkomstcadeau weg aan de nieuwe deelnemers die zich inschrijven. Meer informatie over het welkomstcadeau krijgt u snel toegestuurd na inschrijving.

Wat moet je wetenPostcode loterij uitslagen met Gratis maand of € 15.-

  • De Postcode loterij uitslagen kun je online bekijken.
  • Een maand gratis meespelen.
  • Iedereen die mee gaat spelen maakt kans op alle prijzen die er te winnen zijn.
  • Neemt u meer loten heeft u automatische meer kans op mooie prijzen.
  • Postcode loterij uitslagen kunnen in je voordeel uitvallen.
  • Alle prijzen gaan altijd naar een van de winnaars.
  • Ben 18 jaar of ouder mag je natuurlijk gezellig meespelen.
  • Hoelang je meespeelt of stopt, bepaal je helemaal zelf.
  • Meedoen met een lot kost slechts € 14,- inclusief de Straatprijs Verdubbelaar van € 1,25 per trekking.

Meedoen is kans maken!

Iedereen moet kans maken op mooie prijzen dat kunnen de grote knallers en de kleinere prijzen zijn. Valt jouw postcode bij een trekking in de prijzen, win je een mooie prijs en gegarandeerd € 15.- bij het meespelen. Altijd lekker dat er de mogelijk is dat je kan stoppen met werken of minder gaat werken. Staan ze binnenkort bij jou voor de deur? Probeer het eens uit en mogelijk kun je direct je dromen waarmaken.

Met deze actie kun je maximaal met 3 loten per rekeningnummer meespelen. Je ontvangt gegarandeerd gratis meespelen en wie weet wel € 50000.-. Het geldbedrag wordt zo spoedig mogelijk naar je overgemaakt. De postcode loterij heeft meer acties die je hier kunt bekijken. Laat de postcode loterij uitslagen in jouw voordeel vallen en doe mee.

Hoe werkt het?

Het zijn bijzonder tijden. En voor veel mensen ziet het dagelijkse leven er anders uit. Dat geldt natuurlijk voor onze bakker, groenteboer of u favoriete restaurant. Deze ondernemers kunnen in deze moeilijke tijd wel wat hulp gebruiken. Gelukkig doet de Postcode loterij in de meimaand iets extra’s voor deze bedrijven. Ze geven deze maand € 13 Miljoen aan cadeaus weg. Deze cadeaus zijn te besteden bij de ondernemer in uw buurt. Boven op alle andere prijzen in mei, iedere maand de € 1 Miljoen voor u en uw buren of wekelijks de Straatprijs! Zo maakt iedereen kans op extra prijzen en helpt u de lokale ondernemer. U steunt direct met uw deelname de Voedselbank en het Rode Kruis. Laat de Postcode loterij uitslagen jouw leven veranderen!

Postcode loterij uitslagen vallen in jouw voordeel!

Postcode loterij uitslagen met Gratis maand of € 15.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!