Postcode loterij uitslagen met Gratis cadeaukaart

Geplaatst op:
20/05/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis cadeaukaart t.w.v. € 25.-.
Postcode loterij uitslagen in jou voordeel?

Laat de Postcode loterij uitslagen in jouw voordeel beslissen en ontvang een Gratis cadeaukaart t.w.v. € 25.-. Koop iets leuks bij de plaatselijke ondernemers in deze moeilijke tijd.

Win de Postcode loterij uitslagen en ontvang Cadeaukaart

Wil je kans maken op de vele duizenden prijzen met het klapstuk de Straatprijs van € 25.000,- per lot. Speel mee met de Postcode loterij en ontvang gegarandeerd een cadeaukaart van € 25- die kunt besteden bij de plaatselijke ondernemers. Er zijn natuurlijk altijd winnaars en mogelijk ben je de volgende en win je zomaar € 25000,-. Ga je meespelen betaal je de eerste maand helemaal niets en ontvang je direct € 20.- op je bankrekening. Vergeet niet dat iedereen kan winnen, dus jij ook! Vanaf 1 februari 2020 tot en met 10 mei 2020 wordt 100 dagen lang elke dag een winnende postcode uit de trekkingen van januari, februari en maart bekendgemaakt.
Mocht u gaan meespelen in de Postcode Loterij, ontvangt u gegarandeerd een cadeaukaart t.w.v. € 25,-. De cadeaukaart kunt u zelf uitzoeken in de shop en uitgeven bij een aangesloten ondernemer in uw buurt. Ze geven 1 welkomstcadeau weg aan de nieuwe deelnemers die zich inschrijven. Meer informatie over het welkomstcadeau krijgt u snel toegestuurd na inschrijving.

Wat moet je wetenPostcode loterij uitslagen met Gratis cadeaukaart

  • De Postcode loterij uitslagen kun je online bekijken.
  • Ontvang na inschrijving een cadeaukaart t.w.v. € 25.-.
  • Iedereen die mee gaat spelen maakt kans op alle prijzen die er te winnen zijn.
  • Neemt u meer loten heeft u automatische meer kans op mooie prijzen.
  • Postcode loterij uitslagen kunnen in je voordeel uitvallen.
  • Alle prijzen gaan altijd naar een van de winnaars.
  • Ben 18 jaar of ouder mag je natuurlijk gezellig meespelen.
  • Hoelang je meespeelt of stopt, bepaal je helemaal zelf.
  • De Postcode Loterij verwerkt uw gegevens volgens haar Privacy Statement.
  • Meedoen met een lot kost slechts € 14,- inclusief de Straatprijs Verdubbelaar van € 1,25 per trekking.

Meedoen is kans maken!

Iedereen moet kans maken op mooie prijzen dat zijn de grote knallers en de kleinere prijzen. Valt jouw postcode bij een trekking in de prijzen, win je een mooie prijs en gegarandeerd € 20.- bij het meespelen. Altijd lekker dat er de mogelijk is dat jij kan stoppen met werken. Staan ze binnenkort bij jou voor de deur? Probeer het eens uit en mogelijk kun je direct je dromen waarmaken.

Met deze actie kun je maximaal met 3 loten per rekeningnummer meespelen. Je ontvangt gegarandeerd € 20.- en wie weet wel € 25000.-. Het geldbedrag wordt zo spoedig mogelijk naar je overgemaakt. De postcode loterij heeft meer acties die je hier kunt bekijken. Laat de postcode loterij uitslagen in jouw voordeel vallen en doe mee.

Hoe werkt het?

Het zijn bijzonder tijden. En voor veel mensen ziet het dagelijkse leven er anders uit. Dat geldt natuurlijk voor onze bakker, groenteboer of u favoriete restaurant. Deze ondernemers kunnen in deze moeilijke tijd wel wat hulp gebruiken. Gelukkig doet de Postcode loterij in de meimaand iets extra’s voor deze bedrijven. Ze geven deze maand € 12,5 Miljoen aan cadeaukaarten weg. Deze cadeaukaart zijn te besteden bij de ondernemer in uw buurt. Bovenop alle andere prijzen in mei, iedere maand de € 1 Miljoen voor u en uw buren of wekelijks de Straatprijs! Zo maakt iedereen kans op extra prijzen en helpt u de lokale ondernemer. U steunt direct met uw deelname de Voedselbank en het Rode Kruis.

Postcode loterij uitslagen in jouw voordeel 

Postcode loterij uitslagen met Gratis cadeaukaart

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!