Postcode loterij uitslagen | KRAAK DE KOFFER

Geplaatst op:
05/03/2022
Geldig tot:
10/04/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Speel 1 maand gratis mee!
Postcode loterij uitslagen

Laat de Postcode loterij uitslagen in je voordeel beslissen. Kraak de Koffer en win! Speel twee maanden Gratis mee en ontvang gegarandeerd € 25.-. Zie direct of u € 100.000,- wint.

De Postcode loterij uitslagen in jouw voordeel

In 2024 wordt er liefst € 435,9 miljoen aan prijzen en geschenken uitgedeeld, met elke maand 60.000 gelukkige winnende postcodes. Er gaat 40% van de inleg rechtstreeks naar goede doelen. Wil je samen met je buurtgenoten de kans maken om vele duizenden prijzen te winnen? Speel mee voor het klapstuk de kanjerprijs van 1 miljoen euro per lot?

Doe mee met de Postcode Loterij en ontvang twee gratis maanden deelname bij inschrijving. Er zijn altijd gelukkige winnaars, en wie weet ben jij wel de volgende die zomaar een deel van die 1 miljoen euro wint. Besluit je mee te spelen, hoef je de eerste maand helemaal niets te betalen en ontvang je je prijs direct op je bankrekening. Vergeet niet dat iedereen in aanmerking komt om te winnen! Neem snel een kijkje bij de uitslagen van de Postcode Loterij.

Speel Gratis mee!

Speel je mee met de Postcode Loterij kunt u de eerste twee maanden gratis meespelen. Het mooie van meespelen in de Postcode Loterij is dat iedereen evenveel kans maakt. Nieuwe deelnemers ontvangen altijd een welkomstcadeau, waarover je meer informatie krijgt na je inschrijving. Je ziet direct of je tussen de € 25,- en wellicht zelfs € 100.000,- hebt gewonnen. Ontdek meteen wat je prijs is!

Wat moet je wetenPostcode loterij uitslagen | KRAAK DE KOFFER

 • Maak elke maand kans op € 1 MILJOEN samen met uw buren
 • Zie binnen 1 minuut of u € 100.000,- wint
 • Speel een maand Gratis mee.
 • De Postcode loterij uitslagen kun je online bekijken.
 • Ontvang gegarandeerd 2 maanden gratis meespelen ter waarde van € 30,-.
 • Iedereen die mee gaat spelen maakt kans op alle prijzen die er te winnen zijn.
 • Neem je meer loten heb je automatische meer kans op mooie prijzen.
 • Postcode loterij uitslagen kunnen in je voordeel uitvallen.
 • Alle prijzen gaan altijd naar een van de winnaars.
 • Ben je 18 jaar of ouder mag je natuurlijk gezellig meespelen.
 • Hoelang je meespeelt of stopt, bepaal je helemaal zelf.
 • Meedoen met een lot kost slechts € 15,25 inclusief de Straatprijs Verdubbelaar van € 1,25 per trekking.

Meedoen is kans maken!

Iedereen moet kans maken op mooie prijzen dat kunnen de grote knallers en de kleinere prijzen zijn. Valt je postcode bij een trekking in de prijzen, win je een mooie prijs en gegarandeerd € 25.- bij het meespelen. Altijd lekker dat er de mogelijk is dat je kan stoppen met werken of minder gaat werken. Staan ze binnenkort bij jou voor de deur? Probeer het eens uit en mogelijk kun je direct je dromen waarmaken.

Met deze actie kun je maximaal met 3 loten per rekeningnummer meespelen. Je ontvangt gegarandeerd gratis meespelen en wie weet wel € 100000.-. Het geldbedrag wordt zo spoedig mogelijk naar je overgemaakt. De postcode loterij heeft meer acties die je hier kunt bekijken. Laat de postcode loterij uitslagen in je voordeel vallen en doe mee.

Hoe werkt het?

Het zijn bijzonder tijden. En voor veel mensen ziet het dagelijkse leven er anders uit. Dat geldt natuurlijk voor onze bakker, groenteboer of je favoriete restaurant. Deze ondernemers kunnen in deze moeilijke tijd wel wat hulp gebruiken. Gelukkig doet de Postcode loterij elke maand iets extra’s voor deze bedrijven. Ze geven deze maand € 13 Miljoen aan cadeaus weg.

Deze cadeaus kun je gebruiken bij de lokale ondernemers in jouw buurt. Naast alle andere prijzen die elke maand worden uitgereikt, maak je kans op de hoofdprijs van € 1 miljoen voor jou en je buren, of zelfs wekelijks op de Straatprijs! Hierdoor krijgt iedereen de kans om extra prijzen te winnen en tegelijkertijd de lokale ondernemers te ondersteunen.

Met jouw deelname aan de Postcode Loterij ondersteun je direct goede doelen, de Voedselbank en het Rode Kruis. Laat de resultaten van de Postcode Loterij je leven verrijken! Ontdek hoe de uitslagen van de Postcode Loterij je kunnen verrassen!

Postcode loterij uitslagen vallen in jouw voordeel!

Postcode loterij uitslagen | KRAAK DE KOFFER

12 Reacties op "Postcode loterij uitslagen | KRAAK DE KOFFER"

 1. 1504LE

 2. Word in de recleamen aangegeven gratis meespellen , en als je dan gaat kijken als postcode lid moet je eest aanmelden en zeker een lot nemen en dan doe je pas mee voor kraak de koffer .( ik vind dit niet eerlijk misleiding )

 3. hallo

  Gratis meespelen doet u inderdaad na inschrijven. U kunt dan zelfs 2 maanden Gratis meedoen en de mooiste prijzen winnen. Lees hieronder de actie.
  Als u vóór 28 september 17.00 gaat meespelen met de Postcode Loterij, speelt u twee maanden (september en oktober) gratis mee. Indien u ná 28 september 17.00 en vóór 13 oktober 12.00 instapt, speelt u één maand (oktober) gratis mee. Daarna speelt u automatisch betaald verder.
  jammer dat u dit ziet als misleiding. Nog een fijne dag.

 4. Wil graag lot op naam van F Lubbert Archimedeslaan 11 1433ME opzeggen. Dit was een fout helaas.

 5. hallo

  Het kan altijd gebeuren dat mensen toch niet mee willen spelen.
  U moet hier wel melding van maken bij de organisatie van de Postcode Lotterij.
  Nog een prettig weekend.

 6. Postcodelotrij

 7. Ik speel al jaren mee met de postcodeloterij,maar Kraak de koffer ? Daar kom ik nooit ingelogd.(werkt niet!)

 8. Beste Elza

  Kunt u aangeven waar u tegen aan loopt? Via de link komt u op de Postcode loterij site en daar mag u de postcode in vullen.
  Ik ga ervan uit dat dit lukt. Mag ik u postcode weten voor een controle?
  Sorry voor het ongemak.
  Fijne dag
  Gratis247

 9. Ik ben al lid van de postcode loterij, kan ik dan geen koffer kraken ? Of moet ik nogmaals lid worden……

 10. hallo Anita

  Deze actie is voor alle nieuwe aanmeldingen.
  Fijne avond

  Team Gratis247

 11. Speel al jaren mee moet ik om de koffer te kraken nog een lot kopen ik heb er al 3

 12. hallo

  Helaas moet u een nieuw lot kopen om de koffer te openen.

Laat een reactie achter.