Gratis Toon thermostaat “slimme thermostaat” t.w.v. € 275.-

Geplaatst op:
11/07/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Toon + installatie.
Gratis Toon thermostaat "slimme thermostaat" t.w.v. € 275.-

Wil je een Gratis Toon thermostaat ontvangen? Laat je gegevens achter bij Consumentendesk voor de Toon thermostaat t.w.v. € 275,-. Heb je interesse wees er snel bij!

Toon thermostaat helpt met besparen!

We willen allemaal in de koude wintermaanden genieten van een zalig huislijk comfort. Lekker thuiskomen in een warme omgeving of overdag een zalige warmte en toch besparen op je energiekosten. Met Toon regel je alles van dichtbij tot op grote afstand. Ben je benieuwt hoe deze slimme thermostaat werkt laat je dan vrijblijvend informeren. Er zijn geen verplichtingen en je zit nergens aan vast. De Consumentendesk geeft, jou de unieke kans om de Toon thermostaat t.w.v. € 275,- thuis te ontvangen. Heb je interesse? Laat dan je gegevens achter. Met de Toon bespaar je op je energierekening.

Gratis een Toon aan je muur?

  • Ontvang een gratis Toon t.w.v. € 275,-.
  • De Toon installatie t.w.v. € 75,- is helemaal kosteloos.
  • Bespaar eenvoudig en zonder comfort verlies tot 10% op je energie.
  • Wil je meer weten over deze wifi thermostaat van Toon?

Waarom een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat of een wifi thermostaat zijn eigenlijk hetzelfde. Deze draadloze thermostaat heeft wifi en kun je op afstand bedienen en aan sturen via een eenvoudige app. Zit je in de file of ben je met de trein onderweg en wil je als je wat later thuiskomt een lekker warm huis? Pak dan je telefoon en stel met de app de thermostaat alvast in op de gewenste temperatuur. Dat is nog eens lekker thuiskomen.

Ga ook voor een beter milieu!

Er is zeker een energiebesparing zichtbaar wanneer je verstandig omgaat met de instellingen van je slimme thermostaat. Je voorkomt dat de kachel onnodig hoog staat en als denkt dat je iets bent vergeten bent dan kun je handig op afstand je instellingen wijzigen. Natuurlijk zit er ook een zelflerende functie op, maar deze is alleen zinvol als je een vast weekpatroon hebt. Ben je op verschillende dagen en op verschillende tijden thuis, dan heb je er eigenlijk niets aan en kun je beter zelf bepalen wanneer de Toon thermostaat aan moet gaan. Er zijn meerdere merken en die ongeveer de thermostaat leveren zoals een honeywell thermostaat of een nest thermostaat. Vergelijk en bepaal zelf wat voor jou het beste is. Onze voorkeur gaat uit naar deze Thermostaat. Voor meer energie acties kijk even hier.

De beste slimme thermostaat!

Gratis Toon thermostaat "slimme thermostaat" t.w.v. € 275.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!