Maak kans op een Mobiele airco van € 499.-

Geplaatst op:
10/08/2019
Geldig tot:
29/09/2020
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win een airco!
Maak kans op een Mobiele airco van € 499.-

Hoezo is het Warm! Buiten is het ver boven de 30 graden en binnen met deze Mobile airco lekker koel. Doe mee en maak kans op deze mobiele airco t.w.v. 499 euro.

Win een Mobiele airco

Wat eet je tijdens deze warme zomerdagen? Laat het weten via deze actie en maak direct kans op een mobiele airco t.w.v. € 499,-. Zo kan jij je woon- of slaapkamer heerlijk verkoelen. Mee doen is lekker Gratis.  Nederland bezwijkt onder de hittegolf en iedereen zoekt naar enige verkoeling. Buiten is het zeker 33 graden, Vraagje? Hoe is het binnen?

Vele mensen hebben moeite om het binnenshuis koel te houden en dat is zonder airco best lastig. Er is hoop voor iedereen die verkoeling zoekt. Met deze actie van Essent is het mogelijk om binnen enkele dagen een Mobile airco te winnen. Doe mee met dit gratis aanbod en krijgt de kans om een mobiele airco te winnen.

Wat moet je doen

Het is heel eenvoudig! Essent wil meer weten hoe de mensen deze warme dagen doorbrengen en wil u een aantal vragen stellen. Als dank voor u deelname maakt u direct kans op een Gratis Airco ter waarde van € 499.-. Het enige wat u kunt verwachten is een telefoontje van deze energie aanbieder met een scherp energie voorstel waar honderden euro’s per jaar mee gaat besparen. Natuurlijk is het niet verplicht, het kan wel lekker in uw voordeel uitpakken bij deze besparing.

Wat doe jij tijdens een hitte golf?

  • Waar zit je tijdens een hittegolf?
  • Drink je veel tijdens een hittegolf, en wat drink je?
  • Eten is erg belangrijk tijdens een hittegolf, wat eet u zoal?
  • Wat draag je tijdens een hittegolf?
  • Wil je meer leuke prijzen winnen door gratis mee te spelen?
  • Mee doen is helemaal Gratis en zonder verdere verplichtingen.
  • Mocht je de winnaar zijn, geniet van de zalige koele temperatuur.

Direct kans op een Mobiele airco!

Maak kans op een Mobiele airco van € 499.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!