Endi Energie maakt geen winst op stroomverbruik

Geplaatst op:
15/01/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Betaal nooit te veel!
Win Slimme Thermostaat en bespaar op Energie!

Wat is voor u de belangrijkste reden bij het kiezen van een Energiemaatschappij? Endi Energie gelooft in goed advies en eerlijke en lage energietarieven.

Endi Energie voor lage energie kosten

Weet je dat Endi Energie geen winst maakt op je stroomverbruik. Endi Energie gelooft in goed advies en goedkope energietarieven. Om deze reden maken ze geen winst op het stroomverbruik van de afnemers. Voor de consument is het zeer positief bij minder verbruikt en altijd minder betaald.

Waarom deze actie? Besparen op je Energierekening is direct geld verdienen zonder dat je het merkt in het comfort. Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste manier om geld in je portemonnee te houden!

De laatste statistieken laten uitwijzen dat 72% van de Nederlanders nooit overstapt naar een andere energieleverancier. We willen graag weten wat hier de oorzaak van is waarom deze mensen de overstap niet doen. Met de resultaten van dit onderzoek willen we aantonen dat er miljoenen per jaar teveel wordt betaald door de Nederlandse bevolking omdat ze niet overstappen. Iedereen kan besparen op zijn energierekening! met een Slimme Thermostaat breng je alles in kaart en ga je direct besparen.

Endi Energie maakt geen winst op stroomverbruik  Endi Energie maakt geen winst op stroomverbruik

De slimme thermostaat

Het bezit van een slimme thermostaat is in Nederland gestegen naar 890.000 exemplaren. In een van de negen Nederlandse huiskamer hangt inmiddels een luxe thermostaat. Dit zijn gegevens uit een onderzoek van Multiscope waar ongeveer 5.500 Nederlanders aan meededen. 38 procent van alle Nederlanders hebben veel geld bespaart op hun energierekening.

Vorig jaar waren er nog 600.000 slimme thermostaten in Nederland. 38 procent van de slimme thermostaten is van Toon en is de marktleider. Op de tweede plaats komt Nefit met 14 procent, gevolgd door Honeywell met elf procent. Het marktaandeel van Nest is verdubbeld, naar acht procent. Als je meedoet met deze actie kun je ook in het bezit komen van een prachtige Slimme Thermostaat.

Energie voor iedereen

Bij Endi Energie vinden ze dat energie een echte basisbehoefte is en iedereen recht heeft op een energierekening die betaalbaar is. Ze houden de kosten in de hand door geen voetbal clubs en dure tv reclames te sponseren. Endi Energie maakt geen winst op je stroomverbruik. Zo houden ze jouw maandelijkse energierekening lekker laag. Natuurlijk zijn er meer manieren op de kosten laag te houden. Met het isoleren van het dak en de vloer ga je meer besparen en zit je er extra warmpjes bij. Je weet het, dat is wel heel erg fijn voor jezelf en voor het milieu.

Met Endi Energie ga je besparen?

Endi Energie maakt geen winst op stroomverbruik

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!