Win Slimme Thermostaat en bespaar op Energie!

Geplaatst op:
14/12/2018
Geldig tot:
19/07/2019
Categorie:
Uw voordeel:
Win een Slimme thermostaat.
Win Slimme Thermostaat en bespaar op Energie!

Wat is voor u de belangrijkste reden bij het kiezen van een Energiemaatschappij? Beantwoord enkele vragen en win een slimme Thermostaat t.w.v. € 250.-.

Heb je al een slimme Thermostaat?

Doe mee en win de beste slimme thermostaat. Maar je kunt ook kans maken op een Wehkamp cadeaukaart van € 125.-. Waarom deze actie? Besparen op je Energierekening is direct geld verdienen zonder dat je het merkt in het huislijkencomfort. Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste manier om geld in je portemonnee te houden!

De laatste statistieken laten uitwijzen dat maar liefst 72% van de Nederlanders bijna nooit overstapt naar een andere energieleverancier. We willen graag weten wat hier de oorzaak van is waarom deze mensen de overstap niet doen. Met de resultaten van dit onderzoek willen we aantonen dat er miljoenen per jaar teveel wordt betaald door de Nederlandse bevolking omdat ze niet overstappen. Iedereen kan besparen op zijn energierekening! Waar kunnen we de Slimme Thermosaat t.w.v. € 250,- naar toe sturen? Doe mee met het energieonderzoek? Wil je meer informatie over energiebedrijven.

Wat is voor u de belangrijkste reden bij het kiezen van een Energiemaatschappij? Beantwoord enkele vragen en win een slimme Thermostaat t.w.v. € 250.-  Win Slimme Thermostaat en bespaar op Energie!

De slimme thermostaat

Het bezit van een slimme thermostaat is in Nederland gestegen naar meer dan 890.000 exemplaren. In een van de negen Nederlandse huiskamer hangt inmiddels een luxe thermostaat. Dit zijn gegevens uit een onderzoek van Multiscope waar ongeveer 5.500 Nederlanders aan meededen. 38 procent van alle Nederlanders heeft een verstandige keuze gemaakt en hebben al heel veel geld bespaart op hun energierekening.

Vorig jaar waren er nog 600.000 slimme thermostaten in Nederland. 38 procent van de slimme thermostaten is van Toon en is daarmee ook de marktleider. Op de tweede plaats komt Nefit met 14 procent, gevolgd door Honeywell met elf procent. Het marktaandeel van Nest is verdubbeld, naar acht procent. Als je meedoet met deze actie kun je ook in het bezit komen van een prachtige Slimme Thermostaat.

Win jij deze Slimme Thermostaat?

Wat is voor u de belangrijkste reden bij het kiezen van een Energiemaatschappij? Beantwoord enkele vragen en win een slimme Thermostaat t.w.v. € 250.-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!