Powerpeers energie met hoge korting! Stap gratis over

Geplaatst op:
08/03/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
€ 390.- korting.
Powerpeers energie met € 425.- korting! Stap gratis over
Iedereen wil geld overhouden en doe je met je energie rekening. Bereken je voordeel met  Powerpeers energie! Bespaar veel geld per jaar.

Flinke korting bij Powerpeers energie

Bij Powerpeers energiestaat voorop zelf opwekken van 100% duurzame Nederlandse stroom. Het motto van Powerpeers energie is eerlijk zijn naar zijn klanten en de goedkoopste stroom en gas leveren. Heb je interesse in een overstap, ontvang je een korting tot wel € 390.- per jaar en dat is het hoogste bedrag dat je in Nederland kunt ontvangen. Het netwerk van Powerpeers waar de klant zelf beslist bij wie je stroom afneemt en aan wie je eventueel zelf stroom levert, is een uniek concept. Zo kun je kiezen van stroom afname van vrienden, buren of familie? Jij beslist.

Het is een energie schoon en veilig concept met de levering van CO2 gecompenseerd gas voor een schone wereld. Ben je stroomopwekker binnen de groep valt er zeker wat te verdienen. Alle Nederlandse stroomopwekkers krijgen een unieke opwekkersvergoeding zo’n 50 tot 120 euro korting per jaar. Hoe stroom opwekt, hoe meer je daaraan verdient. Deze korting geldt naast de salderingsregeling en de eventuele welkomstkorting voor de  nieuwe klant!

Powerpeers energie met € 425.- korting! Stap gratis over   Nu € 425.- korting! Stap gratis over   Powerpeers met € 425.- korting! Stap gratis over

Alles over Powerpeers

Powerpeers is eigendom van Nuon wat weer onder Vattenfall AB Benelux valt. De eigenaren zijn in 2014 begonnen met een organisatie waarbij alle (particuliere) stroomopwekkers van duurzame energie van zonnepanelen deze onderling kunnen verhandelen. Je hebt zelf de keuze van welke opwekkers je elektriciteit wilt afnemen.

Het mooie is dat alle windenergie, zonne-energie en waterenergie in Nederland worden opgewekt. Heb je teveel energie opgewekt en is terugleveren aan je huidig energieleverancier geen optie, kunt je de zelf opgewekte stroom delen met iemand anders van powerpeers die op hetzelfde moment wél energie nodig heeft. Powerpeers koppelt dit administratief aan elkaar en regelt de financiële verwerking. Stap over en ga profiteren en besparen! Wil je deze actie vergelijken met de concurrenten kijk even in categorie Energie.

Stroom delen? Vertel!

Dit is niet zomaar een groene energieleverancier, maar een waarbij jij bepaalt waar jouw energie vandaan komt. ​Je krijgt 100% groene stroom van Powerpeers klanten met zonnepanelen en kunt daarnaast zelf kiezen van welke andere lokale energiebronnen je stroom wilt afnemen. Bijvoorbeeld van een zonnepark bij jou in de buurt, een windmolen van een boer, het dak van je favoriete sportclub of wat jij kiest. Hoe Powerpeers precies werkt? Bekijk de video hiernaas

Je Powerpeers energie delen?

Powerpeers energie met € 425.- korting! Stap gratis over

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!