Powerpeers energie met € 240,- korting! Stap gratis over

Geplaatst op:
01/10/2021
Geldig tot:
08/10/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
€ 240.- korting.
Powerpeers energie met € 240,- korting! Stap gratis over
Iedereen wil geld overhouden, dat doe je met de energierekening! Bereken je voordeel met Powerpeers energie! Bespaar tot wel € 240.- bij een Gratis overstap.

Flinke korting bij Powerpeers energie

Bij Powerpeers energiestaat voorop zelf opwekken van 100% duurzame Nederlandse stroom. Het motto van Powerpeers energie is eerlijk zijn naar klanten en de goedkoopste stroom en gas leveren. Heb je interesse in een overstap, ontvang je een korting tot wel € 240.- per jaar en dat is het hoogste bedrag dat je in Nederland kunt ontvangen. Het netwerk van Powerpeers waar de klant beslist bij wie je stroom afneemt en aan wie je stroom levert is uniek. Zo kun je kiezen van stroom afname van vrienden, buren of familie? Jij beslist.

Het is een energie schoon en veilig concept met de levering van CO2 gecompenseerd gas voor een schone wereld. Ben je stroomopwekker binnen de groep valt er zeker wat te verdienen. Alle Nederlandse stroomopwekkers krijgen een unieke opwekkersvergoeding zo’n 50 tot 120 euro korting per jaar. Hoe stroom opwekt, hoe meer je daaraan verdient. Deze korting geldt naast de salderingsregeling en de eventuele welkomstkorting voor de  nieuwe klant!

Powerpeers energie met € 240,- korting! Stap gratis over

Alles over Powerpeers

Powerpeers is eigendom van Nuon wat weer onder Vattenfall AB Benelux valt. De organisatie werkt met een concept waarbij alle (particuliere) stroomopwekkers van duurzame energie van zonnepanelen deze onderling kunnen verhandelen. Je hebt zelf de keuze van welke opwekkers je elektriciteit wilt afnemen.

Het mooie is dat alle windenergie, zonne-energie en waterenergie in Nederland worden opgewekt. Heb je teveel energie opgewekt en is terug leveren aan je huidig energieleverancier geen optie! Kun je zelf de opgewekte stroom delen met iemand anders van Powerpeers energie. Powerpeers koppelt dit administratief aan elkaar en regelt de financiële verwerking. Stap over en ga profiteren en besparen! Wil je deze actie vergelijken met de concurrenten kijk even in categorie Energie.

Stroom delen? Vertel!

Dit is een speciale en unieke groene energieleverancier. Je bepaalt zelf waar je energie vandaan komt. ​Je krijgt 100% groene stroom van Powerpeers klanten met zonnepanelen en kunt zelf kiezen van welke andere lokale energiebronnen je stroom wilt afnemen. Bijvoorbeeld van een zonnepark bij je in de buurt, een windmolen van een boer, het dak van je favoriete sportclub of wat je kiest. Hoe Powerpeers precies werkt? Ga naar de website en laat je voorlichten. Na je overstap ga je direct profiteren van de lage prijs en je helpt mee om de wereld schoner te maken. Met het geld dat je maandelijks overhoud kun je leuke dingen gaan doen. Veel plezier met je keuze voor schone energie.

Je Powerpeers energie korting ontvangen?

Powerpeers energie met € 240,- korting! Stap gratis over

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!