Goedkope Powerpeers energie | Nu € 200 korting

Geplaatst op:
10/06/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Ttijdelijk tot € 200 korting.
Goedkope Powerpeers energie | Stap gratis over
Bereken je voordeel met Powerpeers energie! Iedereen wil geld overhouden, dat doe je met de energierekening! Bespaar en stap Gratis over. Ga voor een stabiel energiebedrijf.

Powerpeers energie

Powerpeers, ze zijn voorstanders van 100% hernieuwbare energie. Niet alleen wekken ze groene stroom op, ze zijn de afnemers ervan. Door het delen van onze energie, optimaliseren ze het gebruik van opgewekte stroom. Wat Klaas en zijn gezin aan overtollige zonne-energie produceren, wordt gebruikt door anderen. Op deze manier dragen ze gezamenlijk bij aan een duurzamer Nederland. Onze aanpak is persoonlijk, nabij en milieuvriendelijk.

Maak tijdelijk gebruik van € 200 korting!

Kies voor gemoedsrust met een vast contract bij Powerpeers. Bij ons ontvang je altijd 100% groene stroom uit Nederland en CO2-gecompenseerd gas. Bekijk ons stroometiket voor meer details over onze 100% groene stroom. Wil je groener gas? Kies dan voor 25% of 100% groen gas. Schrijf je vandaag nog in en ontvang tijdelijk tot € 200 korting.

Powerpeers is gefocust op het zelf opwekken van 100% duurzame stroom in Nederland. Hun doel is om eerlijk te zijn naar hun klanten en de meest betaalbare stroom en gas te leveren. Ben je geïnteresseerd in overstappen, bieden ze jaarlijks de scherpste prijs in Nederland. Wat Powerpeers uniek maakt, is het netwerk waar klanten kunnen kiezen van wie ze stroom afnemen en aan wie ze stroom leveren. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit vrienden, buren, of familie voor je energie. De keuze ligt bij jou.

Powerpeers is een energieconcept dat zich richt op schone en veilige energie, inclusief de levering van CO2-gecompenseerd gas om bij te dragen aan een schonere wereld. Als je je eigen energie opwekt en deel uitmaakt van deze gemeenschap, is er zeker een mogelijkheid om te verdienen.

Goedkope Powerpeers energie | Stap gratis over

Alles over Powerpeers

Powerpeers is een dochteronderneming van Nuon, dat op zijn beurt weer deel uitmaakt van Vattenfall AB Benelux. Het bedrijf hanteert een uniek concept waarbij particuliere stroomproducenten met zonnepanelen hun duurzaam opgewekte energie onderling kunnen verhandelen. Bij Powerpeers heb je zelf de vrijheid om te kiezen van welke producenten je elektriciteit wilt afnemen.

Een interessant aspect is dat alle wind-, zonne- en waterenergie in Nederland wordt opgewekt. Mocht je een overschot aan energie hebben en terugleveren aan je huidige energieleverancier, kun je jouw opgewekte stroom delen met andere Powerpeers-gebruikers. Powerpeers zorgt ervoor dat dit administratief wordt gekoppeld en regelt de financiële afwikkeling. Maak de overstap en begin te profiteren en besparen! Wil je deze actie vergelijken met de concurrenten kijk even in categorie Energie.

Stroom delen? Vertel!

Deze energieleverancier is geen gewone, wel een bijzondere en exclusieve bron van groene energie. Bij ons bepaal jij waar jouw energie vandaan komt. De klanten met zonnepanelen leveren je 100% groene stroom, en heb je de vrijheid om te kiezen uit andere lokale energiebronnen. Denk aan een zonnepark in jouw buurt, een windmolen van een boer, het dak van je favoriete sportclub, of wat je wilt.

Benieuwd naar hoe Powerpeers precies werkt? Bezoek onze website en laat je uitgebreid informeren. Na je overstap, profiteer je direct van de voordelige prijzen en draag je bij aan een schonere wereld. Het geld dat je maandelijks bespaart, kun je gebruiken om leuke dingen te doen. Geniet van jouw keuze voor duurzame energie.

Je Powerpeers energie ontvangen?

Goedkope Powerpeers energie | Stap gratis over

2 Reacties op "Goedkope Powerpeers energie | Nu € 200 korting"

  1. Deze actie bestaat helemaal niet. Van Powerpeers heb ik vernomen, dat zij ook al diverse berichten naar jullie hebben toegestuurd. Is dit een verdienmodel van jullie zijde?

  2. Hallo Joke

    Dit was nog een oude actie die we inmiddels hebben aangepast.
    Sorry voor de verwarring.
    Fijne weekend.

Laat een reactie achter.