Vraag je gratis Vandebron laadpas aan

Geplaatst op:
09/10/2022
Categorie:
Webwinkel:
Vraag je gratis Vandebron laadpas aan

Wilt u een gratis Vandebron laadpas aanvragen? Vul een aantal gegevens in en ze sturen de gratis laadpas op naar het opgegeven adres. Altijd snel en goedkoop laden.

Gratis Vandebron laadpas

Wil je regelmatig gebruikmaken van een laadstation op verschillende plekken in Nederland? Vraag de gratis Vandebron laadpas aan door een paar gegevens achter te laten. Zo kun je snel de laadpas ontvangen waar je overal in Nederland en daarbuiten eenvoudig en voordelig mag laden.

Deze gratis laadpas kun je het beste nemen voor dagelijks gebruik. Het belangrijkste is dat je vaak je elektrische auto oplaadt. Vele gemeentes / regio’s werken samen met specifieke stroomleveranciers en zijn voordeliger uit met een deze laadpas. Kies de regio waar je vaakst je auto oplaad en de Vandebron laadpas helpt je verder. Dit is de gratis laadpas die over het algemeen in heel Nederland relatief voordelig is.

Wat moet je weten

  • Voor elke laadpas die je in gebruik hebt, betaal je € 3,50 per maand (inclusief btw).
  • Heb je energiecontract bij van Vandebron kost de laadpas € 1,50 per maand (inclusief btw).
  • Bestel de Vandebron laadpas vandaag de is hij morgen in huis.
  • Je betaalt lage maandelijkse abonnementskosten.
  • Er zijn geen extra kosten per laadsessie.
  • Keuze uit gratis laadpas of sleutelhanger.
  • Maandelijks een handig overzicht van je laadkosten.
  • Wil je stoppen geen probleem het abonnement is maandelijks opzegbaar.
  • Je kunt laden bij alle openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa

Ga voor gemak en voordelig

Met de snelle opkomst van het elektrisch rijden, zijn er veel bedrijven die een rol willen spelen in deze opkomende markt. Na de ontwikkelingen van het afgelopen jaar, is er nog steeds veel verwarring over hoeveel je nou betaalt voor het opladen van je elektrische auto. Gelukkig is dat niet het geval met de Vandebron laadpas. Het doel van Vandebron is om deze onduidelijkheden weg te nemen en alles eerlijk en transparant te vermelden.

Hoe vraag je de laadpas aan?

Via de button vraag je gemakkelijk een laadpas aan. Vul je gegevens in en geef aan of je liever een laadpas of een sleutelhanger wilt om mee te laden. Ben je klant bij Vandebron? Kun je gemakkelijk je laadpas toevoegen aan je account. Op werkdagen voor 15:00 bestelt, heb je de laadpas of sleutelhanger de volgende dag in huis en kun je, na activatie, starten met het goedkoop laden.

Gratis Vandebron laadpas

Vraag je gratis Vandebron laadpas aan

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!