Bij Vandebron € 300,- korting op Groene energie

Geplaatst op:
13/06/2021
Geldig tot:
08/10/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Tijdelijk € 300.- cashback!
Bij Vandebron € 300,- korting op Groene energie

Nu tijdelijk tot € 300,- korting op groene en lokale energie van Vandebron. Bereken per direct de beste deal en als je geld wilt besparen mag je overstappen.

Vandebron geeft direct € 300,- korting

Vandebron heeft een geweldige welkomstaanbieding waar iedereen die wil overstappen gebruik van mag maken. Alle nieuwe klanten ontvangen tot wel € 300,- cashback bij een simpele overstap. Wil je overstappen naar deze energieleverancier dan ontvang je € 300,- terug op je bankrekening! Om gebruikt te maken van het voordeel mag het huishouden niet meer verbruiken dan maximaal 10.000 Kwh elektriciteit en 10.000 m3 gas verbruiken (Dat is wel extreem hoog). De actie loopt tot en met 31 december 2020 dus tijd genoeg om de juiste keuze te maken. Stap vandaag nog over en help het milieu en je portemonnee.

Wat moet u weten over de actieBij Vandebron € 300,- korting op Groene energie

  • Kies je voor 1 jaar (elektriciteit en gas) ontvangt u een cashback van € 150,- op u bankrekening.
  • Voor 3 jaar (elektriciteit en gas) ontvangt u € 300,-
  • Kies je alleen voor elektriciteit, dan is de cashback € 75,- bij een 1-jarig contract.
  • Ontvang € 150,- bij een 3-jarig contract bij alleen elektriciteit.
  • Alle bedragen zijn inclusief btw.
  • Wil je meer weten over de actie van Vandebron?
  • Voor meer energie aanbiedingen mag u hier kijken.

Duurzaam is de toekomst

De specialiteit van Vandebron is de mensen aan te sporen om zelf energie op te gaan wekken. De meeste aanbieders van energie verdienen geld wanneer er meer energie verbruikt word, maar bij Vandebron is het verdienmodel precies andersom. Je betaalt een laag vast tarief per maand. Wat je daarnaast betaalt voor je energie gaat rechtstreeks naar je producent. Vandebron verdient daar dus niets aan. Het spel is, hoe meer energie je zelf opwekt, hoe minder je verbruikt van je producent en hoe meer huishoudens we op je bron kunnen aansluiten.

Koop 100% groene energie uit wind-, zon- en bio-energie die opgewekt is in Nederland. De keuze van de energiebron bepaal je helemaal zelf. Wil je zelf niet kiezen dan doet Vandebron dat voor je.  Zo weet je precies waar je energie vandaan komt en hoe ze het geld verdienen. Heb je interesse in Groene energie stap eenvoudig over en laat Vandebron de overstap regelen.

Bespaar op energie en ga voor Vandebron!

Bij Vandebron € 300,- korting op Groene energie

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!