Laadpaal voordelig plaatsen via Fattenvall

Geplaatst op:
01/10/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Voordelige laadpaal!
Laadpaal voordelig plaatsen via Fattenvall

Voordelig je voertuig opladen met je eigen Laadpaal. Fattenvall heeft twee opties beschikbaar de Charge Amps Halo en de Alfen Eve Single, met extra functionaliteiten.

Voordelige Laadpaal

Maak het jezelf gemakkelijk door vandaag nog een laadstation met een speciale korting te bestellen. We hebben twee keuzemogelijkheden beschikbaar: de Charge Amps Halo, specifiek ontworpen voor eenvoudig gebruik thuis, en de Alfen Eve Single, die extra functies biedt. Het Fattenvall team staat klaar om je te helpen bij het selecteren van de juiste optie en biedt deskundige begeleiding tijdens zowel de installatie als het onderhoud.

Profiteer van de voordelen

  • € 200 korting op de Charge Amps Halo. En € 100 op de Alfen Eve Single.
  • Altijd een opgeladen auto voor de deur. Zonder onderbreking van je dagelijkse routine.
  • Makkelijk en snel geregeld. Het aanvragen van je laadpaal ​regel je eenvoudig binnen twee werkdagen.
  • Wil je een contract afsluiten bij Vattenfall doe dat hier!

De Alfen Eve Single Alfen Eve Single laadpaal

De Alfen Eve Single biedt slim, moeiteloos en snelladen tot 22 kW. We installeren dit apparaat aan de muur of op een paal en bieden de mogelijkheid voor een vaste kabel en het verrekenen van zakelijke laadsessies. Bovendien kun je bij dit laadpunt kiezen voor Dynamic Load Balancing, wat voorkomt dat je stoppenkast overbelast raakt bij te veel stroomverbruik in huis.

De Charge Amps Halo

Charge Amps Halo laadpaal

De Charge Amps Halo wordt bij jou thuis geïnstalleerd met een vaste laadkabel en je voertuig opladen met een laadvermogen tot 11 kW. Het is niet mogelijk om zakelijke stroomkosten te verrekenen met dit laadstation, waardoor het ideaal is voor privégebruik zonder extra complexiteit. Deze krachtige laadpaal is buitengewoon eenvoudig in gebruik en doet precies waarvoor hij is ontworpen: gewoon aansluiten en laden maar.

Kosten voor installatie

De kosten voor de installatie van je thuislaadpaal zijn variabel en beginnen bij € 760. Voor dit bedrag nemen we de volledige installatie voor onze rekening. Dit omvat niet alleen de installatie van de laadpaal zelf, maar ook de aanpassing van de meterkast en de herbestrating van een gedeelte van de oprit indien nodig. Op deze manier kun je direct beginnen met opladen. We plannen een afspraak in voor de installatie nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte.

Subsidie elektrisch rijden en Laadpaal 

Het aantal automobilisten dat de overstap maakt naar elektrisch rijden blijft gestaag groeien, en dit wordt mede gestimuleerd door overheidsmaatregelen en de toenemende beschikbaarheid van oplaadpunten. Momenteel zijn er meer dan 627.000 elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Als betrouwbare partner in elektrisch vervoer zet Vattenfall zich in om dit aantal verder te laten toenemen. Naast het leveren van energie werken we ook actief aan het versnellen en verbeteren van de laadervaring. Daarnaast informeren we over de laatste ontwikkelingen op het gebied van subsidies voor elektrisch rijden.

Laadpaal voordeel 

Een van de subsidieregelingen die we bespreken is de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren, oftewel SEPP. Deze subsidie is in het kader van het Klimaatakkoord geïnitieerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie, dien je het koop- of leasecontract van je nieuwe of gebruikte elektrische auto te overleggen. De subsidieaanvraag moet worden ingediend in het jaar waarin je het contract hebt afgesloten. Het beschikbare budget voor nieuwe auto’s was vorig jaar al in mei uitgeput. Dit jaar verloopt het heel anders en is er zelfs meer dan de helft van het oorspronkelijke budget beschikbaar.

Om in aanmerking te komen voor de SEPP moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. De auto moet particulier worden gekocht en drie jaar worden gehouden. Als je de auto binnen die periode verkoopt, moet je een deel van de subsidie terugbetalen.
  2. Als je de auto least, moet deze minimaal vier jaar onafgebroken op jouw naam staan. Als je de auto eerder inlevert, stopt de maandelijkse subsidiebetaling.
  3. Bij lease moet je kiezen voor een leasemaatschappij met het Keurmerk Private Lease.
  4. Als je een gebruikte auto koopt, moet deze afkomstig zijn van een autobedrijf met een RDW-erkenning voor Bedrijfsvoorraad.

Zowel voor nieuwe als tweedehands elektrische auto’s geldt dat de actieradius, oftewel de afstand die de auto kan afleggen op een volle batterij, minimaal 120 kilometer moet zijn om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Laadpaal voordelig plaatsen via Fattenvall

Laadpaal voordelig plaatsen via Fattenvall

Laat een reactie achter.