Win Gratis prijzen in Nationaal Onderzoek Energie

Geplaatst op:
23/06/2020
Geldig tot:
17/07/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Gratis prijzen.
Win Gratis prijzen in Nationaal Onderzoek Energie

Deel je inzichten in het Nationaal Onderzoek Energie en maak kans op fantastische prijzen. Hoe kun je energie besparen en hoe pas je dit toe? Ga snel besparen op je energie.

Nationaal Onderzoek Energie

Neem jij deel aan het Nationaal Onderzoek Energie van 2023? Het onderzoek bestaat uit slechts vijf vragen en zal enkele minuten van je tijd in beslag nemen. Als blijk van waardering voor je deelname maak je kans op diverse geweldige prijzen die energiezuinig zijn! Een Philips HUE pakket t.w.v. € 199,99. Een Luxe Zwembad Spa t.w.v. € 249,-. Een Dyson Pure Cool t.w.v. € 299,-.

Beantwoord de 5 korte vragen en maak direct kans! Na u inschrijving kunt u benaderd worden door Eneco met een voorstel voor een goedkopere energie deal. Zo kunt u maandelijks veel geld besparen op u energierekening. Doe gratis mee u kunt veel geld besparen om andere leuke dingen mee te doen.

Deze actie is lekker Gratis!Een Dyson Pure Cool t.w.v. € 299,-.Een Luxe Zwembad Spa t.w.v. € 249,-.Philips HUE pakket t.w.v. € 199,99.

 • Meedoen aan het Nationaal Onderzoek Energie is helemaal gratis en vrijblijvend.
 • Win prachtige prijzen.
 • Het onderzoek duurt enkele minuten.
 • Wil je meedoen en leuke prijzen winnen?
 • Ben je gek op het winnen van prijzen?

Wat moet u weten

Wilt u deelnemen aan het Nationaal Onderzoek Energie, bent een van de vele deelnemers. De winnaars ontvang per telefoon een bericht dat ze de prijs hebben gewonnen. U kunt de gewonnen prijs niet omzetten in een geld bedrag en is niet overdraagbaar aan derden. Deelnemers die diverse prijzen hebben wonnen in de laatste 12 maanden, of zij die op hetzelfde adres wonen, komen niet in aanmerking voor winnaar. De organisator mag deelnemers uitsluiten bij bedrog, misleiding, inbreuk op dit wedstrijdreglement of deelname te kwader trouw.

Elk huishouden, inclusief het uwe, wordt geconfronteerd met uitgaven en vaste kosten. Een aanzienlijk deel van ons inkomen wordt besteed aan huur, hypotheek, energierekeningen, belastingen, boodschappen en autokosten. Er wordt vaak gezegd dat het leven steeds duurder wordt, wij geloven dat dit anders kan! Bij Ikbespaargraag.nl is het team voortdurend op zoek naar interessante aanbiedingen. Heeft u een geweldige deal ontdekt? Laat het ons weten! Het Nationaal Onderzoek Energie.

Weet u de volgende vragen?

 • Zet je de verwarming uit in ruimtes waar je niet vaak bent?
 • Wat voor type energiecontract heb je?
 • Blijft je verbruik onder het verbruiksplafond en je de tarieven betaalt van het prijsplafond?
 • Denk je goed na over hoe je je energie verbruikt?
 • Zou jij voor een vast contract gaan?
 • Nationaal Onderzoek Energie! Doe je mee?

Nationaal Onderzoek Energie 2021

Win Gratis prijzen in Nationaal Onderzoek Energie

Laat een reactie achter.