Kies juiste lamp en win Gratis Bol.com cadeaubon

Geplaatst op:
09/12/2020
Geldig tot:
30/12/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 200.-
Kies juiste lamp en win Gratis Bol.com cadeaubon

Win Gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 100.- door de juiste lamp te kiezen. Elke lamp heeft zijn eigenprijs. Klik op een lamp om de actie te starten.

Gratis Bol.com cadeaubon

Achter welke lamp schuilt de prijs? Klik op de juiste lamp en maak gratis kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 100.-. Dit is een actie gepromoot door West Bespaar Coach. Laat hun gratis jouw mogelijke besparing berekenen en maak kans op een € 100,- bol.com cadeaubon. De winnaars worden telefonisch op de hoogte gebracht en ontvangen hun prijs Gratis thuisgestuurd.

Hoe werkt het spel

Zoek uit achter welke lamp de prijs schuilt door op de lamp te klikken. Zet de juiste lamp uit en maak kans op een bol.com cadeaubon. Door je in te schrijven mag je gebruikmaken van een Gratis advies over het besparen op je energiekosten. Betaal je teveel voor je maandelijkse energiekosten laat je snel adviseren zo kunnen ze een goedkoop energiecontract voorstellen. Er zijn geen kosten aan verboden en de besparing kan honderden euro’s per jaar opleveren. Wie wil er niet op zijn kosten besparen zonder dat je hier aan comfort voor moet inleveren.

Bespaar op je energie

Denk je dat je energierekening aan de hoge kant is, en snap je niet goed waar dat door komt? Laat je energieverbruik vergelijken met andere gebruikers en ontdek of je ongewenste energie-slurpers in huis hebt. West bespaar coach laat zien welke apparaten veel stroom verbruiken en wat je er aan kunt doen. Veel apparaten in huis, elektrische boiler, beertender of airconditioner kunnen de Gas en elektrarekening flink opjagen. En  hebben deze apparaten hebben veel milieu-impact. Elektriciteit wordt grotendeels opgewekt met fossiele brandstoffen, en dat zorgt voor klimaatverandering. Een gezin met 2 kinderen verbruikt gemiddeld 2.730 kilowattuur elektriciteit per jaar dat kost zo’n € 600 euro per jaar (22 cent per kWh, prijspeil 2021). Voor meer leuke energieacties kijk even op Gratis247.

Win Gratis Bol.com cadeaubon

Kies juiste lamp en win Gratis Bol.com cadeaubon

Laat een reactie achter.