Test je kennis over je eigen energieverbruik

Geplaatst op:
11/05/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Win Bol.com bon!
Test je kennis over je eigen energieverbruik

Test je kennis over je energieverbruik en maak kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 100.-. Raad welk apparaat het minste energie verbruikt en win deze prijs!

Wat is je energieverbruik

Wil je gratis meedoen met deze korte kennisquiz waarin je je energieverbruik moet testen? Een van de vragen is welke van de 2 apparaten verbruikt het minste energie? Wat weet je over je eigen energieverbruik? En wat houdt dit in voor je energierekening? Beantwoord 4 korte vragen en maak als dank direct kans op een mooie prijs! Vergelijk je antwoordt met de andere deelnemers om te zien wat zij ervan vinden. Door mee te doen maak je kans op een Bol.com Cadeaubon t.w.v. € 100,-. Meedoen is helemaal gratis en er zijn geen verdere verplichtingen.

Bespaar op je energierekening

Iedereen met een Eigenhuis of een Huurwoning betaalt maandelijks een flink bedrag voor de energierekening. Dit bedrag komt elke maand weer terug en loopt jaarlijks op tot vele honderden euro’s. Hoe meer je verbruikt aan gas, water en elektriciteit hoe meer je maandelijks moet betalen. Wil je op deze rekening besparen is het verstandig om je energieverbruik en de energieleverancier een goed onder de loep te nemen. Veel mensen zitten tientallen jaren vast aan een en dezelfde energieleverancier. Dit kunnen zijn Essent, Vattenfall, Eneco of Engie. Door te blijven zitten waar je zit, blijf je jaar in jaar uit hetzelfde energiebedrag betalen. En dat is niet verstandig voor je energierekening.

Wil je direct besparen? 

Overstappen naar een andere energieaanbieder is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wil je overstappen en direct besparen op je energierekening is het belangrijk om eerste de aanbieders te gaan vergelijken. Dit vergelijken is voor de meeste mensen een hoop werk waar ze eigenlijk geen zin in hebben. Klant Advies helpt om de beste keuze te maken en zo veel geld te besparen op u maandelijkse lasten. Vul u gegevens in en laat u gratis voorlichten op de beste en goedkoopste energiecontract binnen te slepen. Voor de beste energiedeals moet je bij Gratis247 zijn.

Test je kennis over je energieverbruik

Test je kennis over je eigen energieverbruik

 

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!