Gratis slimme Nest thermostaat bij Engie
Geplaatst op:
12/12/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Nest thermostaat t.w.v. €249.-
Gratis Nest thermostaat t.w.v. € 219,- Bespaar Geld en Milieu

Stap over naar Engie energie en ontvang een slimme Nest thermostaat met gratis installatie. Profiteer van 100% goedkope groene stroom.

Gratis slimme Nest thermostaat bij Engie

Bij Engie een gratis Nest thermostaat!

Wist je dat je bij ENGIE de nieuwste Nest slimme thermostaat cadeau krijgt bij een energiecontract? Ontvangt een gratis Nest slimme thermostaat t.w.v. € 249.-. Sluit een 4-jarig voordelig energiecontract af en laat de gratis thermostaat ook nog eens gratis installeren. Kies voor voordelige 100% schone energie. Daarbij kun je als klant je eigen voordeel kiezen voor € 150 korting, een gratis Nest slimme thermostaat of extra lage tarieven.

Voordelen van de Nest actieNu een Gratis slimme Nest thermostaat t.w.v. €249.-

 • Gratis Nest thermostaat zonder extra kosten.
 • Sluit een contract af van 4 jaar.
 • Engie heeft de scherpste tarieven.
 • Altijd met Standaard 100% groene energie.
 • Wil je meer weten over deze actie?
 • Voor meer Engie acties kijk even hier.

Profiteer van het Engie voordeel

Energie besparen met deze thermostaat gaat vanzelf. Tenminste, als u kiest voor ENGIE. Dat is erg verstandig in alle opzichten. De Slimme thermostaat denkt met u mee en helpt u besparen. Deze thermostaat weet wat uw ritme is en stelt zich daar handig op in. Inderdaad, helemaal vanzelf. Naast het gemak is dit ook heel positief en voor het milieu én voor uw portemonnee.

De thermostaat wordt gratis geïnstalleerd!

Geen paniek, zij zorgen dat installatie goed en gratis verloopt. Een gediplomeerd installateur installeert hem op de juiste locatie, sluit de Heat Link naar uw ketel aan en stelt de basisinstellingen voor u in. Ook krijgt u uitleg over de thermostaat. Dit alles is handig en voordelig!

Hoe slim is deze thermostaat?

De Nest Learning Thermostat leert wat jij prettig vindt en past zich automatisch aan op jouw leefritme. Nadat je hem een week gebruikt heb, programmeert hij zichzelf. Zo bespaart deze slimme thermostaat energie, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De thermostaat is makkelijk op afstand te bedienen, zodat je ook vanaf het voetbalveld alvast je thermostaat kan aanzetten! Nest laat je dagelijks in de app zien hoeveel energie je verbruikt, en je ontvangt maandelijks een Nest-rapport. Zo krijg je goed inzicht in je energieverbruik.

Deze slimme thermostaat geeft ongeveer 22% besparing op je gasverbruik. Hij is zo slim dat de temperatuur verlaagt, wordt als je gaat slapen en als je wakker wordt, is de woning alvast aangenaam verwarmd. Deze thermostaat leert van je leefritme en past zich automatisch aan als dit ritme verandert. Zo bespaar je energie en is je energierekening lekker laag.

Gratis slimme thermostaat

Win Energiemonitor | De Energieverbruiksmanager

Deze actie is verlopen!

Win een energiemonitor!

Hoe energiebewust ben je? Beantwoord 4 vragen over energie die mooi is voor de wereld en voor jou. Laat Engie dit weten en win een Energiemonitor.

De EnergieverbruiksmanagerWin een energiemonitor de beste energieverbruiksmanager

 • Deze monitor spoort energievreters op.
 • Win deze Smappee monitor t.w.v € 229.-
 • De manier om eenvoudig grip op sluimerverbruik te krijgen.
 • Handig alle toestellen van afstand bedieningen.
 • Je kunt een besparing realiseren van 30% op je energiefactuur.
 • Geen kosten of abonnement.
 • Volledig onafhankelijk van je energieleverancier.
 • Twijfel? Niet nodig: je hebt 30 dagen bedenktijd!
 • Meer lezen over de energieverbruiksmanager?

De Smappee monitor

Het is belangrijk dat je weet wat je energieverbruiksmanager moet kunnen registreren. Er zijn verschillen mogelijkheden om de slimme thermostaat de Smappee monitor te gebruiken. Je kunt de gemeten gegevens aflezen per app op je telefoon of op een kastje aan de muur, maar natuurlijk ook op je laptop of tablet is dit mogelijk.

De energie vergelijker is superhandig als er zonnepanelen op je dak liggen. Zo kun je snel zien wat je realtime verbruik is en wat je terug levert. Ook traceert de energiemonitor het sluipverbruik ver apparatuur die altijd aanstaat. Wil je ook meer inzicht in het verbruik van losse apparaten, zoals je koelkast en je wasmachine? Wil je vergelijken met andere slimme thermostaten dan heeft Gratis247 de oplossing. Voor het ontvangen van een gratis tablet je bij Essent terecht.

Meet je eigen energie met deze energiemonitor.

Win een energiemonitor de beste energieverbruiksmanager

Gratis Rookmelder en koolmonoxidemelder bij Engie

Deze actie is verlopen!

Gratis koolmonoxidemelder

Hoe veilig is, jou huis? Ontvang bij Engie een gratis Rookmelder en Koolmonoxidemelder bij een overstap. Je krijgt de laagste energieprijs.

Zorg dat je onbezorgd kunt wonen met de Nest Protect rookmelder en koolmonoxidemelder. Een veilige omgeving voor het hele gezin in je eigen huis dat is wat je wilt. De Nest Protect is een alerte rookmelder en koolstofmonoxidemelder in een. De melder geeft een melding bij gevaar en zorgt dat je optijd actie kunt ondernemen. Loop je met het idee om over te stappen naar een goedkoper energieaanbieder? Kijk eens naar de tarieven die Engie voor je heeft liggen. Ze bieden de laagste energieprijs aan die er op dit moment te vinden is in de markt. Maak een keuze voor windenergie van de Noordzee en krijg een Nest Protect rookmelder en koolmonoxidemelder t.w.v. € 129.- cadeau.

Een koolmonoxidemelder die meedenkt

Deze slimme rookmelder en koolstofmonoxidemelder is te bedienen via je smartphone. Elke Nest Protect heeft de mogelijkheid je huis te verlichten met een ingebouwde lichtring. De melder is zo samengesteld dat hij tien jaar lang met je kan meedenken. Hoe slim is dat!

Voor de Wind voordelen

 • Ontvang een gratis Nest Protect koolmonoxide en rookmelder in een.
 • ENGIE is energie bewust en plant bomen voor iedere nieuwe klant.
 • Altijd direct inzicht in je energieverbruik.
 • Je krijgt altijd het voordeligste lage tarieven!
 • Stap vandaag nog over en ontvang het gratis cadeau.
 • Wil je meer lezen over deze actie?
 • Engie heeft meer acties die je hier kunt bekijken.

Stap je over?

Na je aanmelding bij ENGIE via deze link. Krijg je 14 dagen de tijd om nog terug te komen op je keuze. Na deze 2 weken ga Engie de overstap regelen. Zelf actie overnemen is niet nodig. Je krijgt automatische bericht van je naar de nieuwe energieleverancier. Je gaat veel geld besparen na je overstap!

Gratis koolmonoxidemelder

Gratis Rookmelder en koolmonoxidemelder bij Engie

Kans op Honeywell Evohome thermostaat t.w.v. € 299,-

Deze actie is verlopen!

Honeywell Evohome thermostaat

Hoe regel jij de huiskamer temperatuur? Maak kans op een Honeywell Evohome thermostaat door enkele vragen van Engie te beantwoorden.

Deze slimme Thermostaat regelt de temperatuur in elke kamer van je huis. De slimme zoneregeling zorgt dat de kamers worden verwarmt die je gebruikt. Zo ga je veel besparen op je energierekening en hou je controle over je verbruik zonder dat je hiervoor comfort moet inleveren. Engie-energie helpt je met energiebesparen door je een gratis voorstel te doen waar je vrijblijvend over mag nadenken. Doe de Groene Test en maak kans op een Honeywell thermostaat. Laat je gratis en vrijblijvend voorlichten.

De actievoordelen

 • Laat je gratis en vrijblijvend voorlichten.
 • Maak kans op een Evohome thermostaat t.w.v. € 299,-.
 • Engie doet je een scherp energieaanbod.
 • Voor meer Engie actie kun je even hier kijken.

Win Honeywell Evohome thermostaat

Wat denk je, passen jij en ENGIE bij elkaar? En vindt je een duurzame toekomst ook belangrijk? Doe gratis mee met de test en maak kans op een Honeywell Evohome thermostaat t.w.v. € 299.-. Schrijf je in en laat Engie je eenmalig bellen en bij een positieve match. Na het éénmalige vrijblijvende telefoongesprek bepaal je zelf of je overstap naar Engie.

De voordelen

 • Gratis en zonder verplichting meedoen met deze actie.
 • Kans op een Honeywell Evohome thermostaat t.w.v € 299.-.
 • Profiteer van nog meer voordelen als je de overstap maakt.
 • Wil je meer informatie, lees dan hier verder.
 • Voor meer Engie acties kun je even hier kijken.

Zijn jullie een match?

Het zou leuk zijn als je match hebt met Engie! Want dan kun je een bijdragen leveren aan een duurzame wereld. Je nieuwe, opgewekte vrienden willen je graag Honeywell Evohome thermostaat aanbieden. Dus schrijf je in en start met besparen. Betalen voor schone energie was nog nooit zo aantrekkelijk want Engie is een van de goedkoopste aanbieders. Dus wacht niet te lang en bekijk deze actie eens om op je maandlasten te besparen.

Deze supermodern Thermostaat is zeer eenvoudige te bedienen met een handige app! De Honeywell Evohome thermostaat zorgt dat de ruimtes lekker warm worden terwijl jij je bezighoudt met andere leuke dingen. Wil je meedoen met deze test? Dan staat er sowieso een Gratis bosbloemen voor je klaar.  Vul je gegevens in om je cadeautje te ontvangen. Wat leuk dat je meedoet. Want je bent de perfecte match met ENGIE. Natuurlijk begrijpt als geen ander waar Engie voor staat en wat zij bedoelen met een duurzame toekomst. Yes! Wij zijn een match!

De voordelen van Engie

 • Werken aan de toekomst en ons inzetten voor duurzame energie.
 • U weet met ENGIE Opgewekt waar uw energie vandaan komt en waarvoor ze staan.
 • We letten op je portemonnee deze actie is tot wel € 265,- goedkoper dan elders.
 • Eenvoudig overstappen en uitstekende service dat is Engie.
 • Ontvang een gratis bosbloemen na je inschrijving.

Honeywell Evohome thermostaat t.w.v. € 299,-

Kans op Honeywell Evohome thermostaat t.w.v. € 299,-

Hoe hoog staat je verwarmingsthermostaat?

Deze actie is verlopen!

Hoe hoog staat je verwarmingsthermostaat? Test je eigen energieverbruik en sleep de producten naar het energieverbruik en win een cadeaubon t.w.v. € 100,-.

Hoe hoog staat je verwarmingsthermostaat?

Hoe hoog staat je verwarmingsthermostaat? Test je eigen energieverbruik en sleep de producten naar het energieverbruik en win een cadeaubon t.w.v. € 100,-.

Doe gratis mee met deze actie en geef jouw temperatuur aan op de verwarmingsthermostaat. Er ligt mogelijk een shoptegoedbon t.w.v. € 100,- voor je klaar. Sleep de producten op volgorde van energieverbruik en maak kans op een cadeaubon van 50five.nl t.w.v. € 100,- Meedoen met deze actie kost je helemaal niets en de winnaar ontvangt automatische bericht.

Engie energie is er voor jou!

De energie van Engie wordt opgewekt door de natuur en komt van de zon, wind, water en biomassa. Ze bewerkstelligen dit door duurzame meestal lokale energie aan te bieden aan huishoudens en bedrijven in Nederland. Engie geeft de menden graag energie uit eigen regio. Zo is deze verwarming-thermostaat actie erg belangrijk voor de mensen en er van bewust te raken dat we geen energie moeten verspillen. Engie heeft meer actie die je hier kunt bekijken. Ook de Thermostaat actie ven Engie is ook nog actief.

De voordelen van deze actie.

 • De vraag is hoe hoog zet jij je verwarmingsthermostaat?
 • Je kunt gratis deelnemen aan deze actie.
 • Maak eenmalig kans op een shoptegoedbon t.w.v. € 100,-.
 • Het bedrag van € 100.- kun je besteden bij 50five.nl.
 • Engie energie zou je kunnen benaderen met een voordelig energievoorstel.
 • Doe hier een kennis quiz over de verwarmingsthermostaat.
 • Wilt u meer energie aanbiedingen bekijken van Engie.

Produceer je eigen energie

Heeft u een eigen huis of huurwoning? Met het dak van u woning kunt u meer dan u denkt. U kunt zelf geld gaan verdienen met u zonnepanelen. Wat is er mooier om je eigen energie opwekken. De zonnepanelen zetten eenvoudig zonlicht om in direct bruikbare elektriciteit. Wanneer u de panelen laat plaatsen gaan de kosten van uw stroomrekening direct omlaag. Hoe meer zonnepanelen hoe hoger de opbrengst. Zo haalt uw eigen groene stroom in huis zonder daar iets voor te doen. Engie helpt u graag om zelf stroom op te wekken. In het Zonnepanelen Magazine hebben ze alle belangrijke informatie verzameld. Zet de verwarmingsthermostaat lager zodat u met opgewekte stroom eenvoudig u huis kunt verwarmen.

De verwarmingsthermostaat kan uit!

Hoe hoog staat je verwarmingsthermostaat?

Engie Nederland geeft mobiele airconditioner weg

Deze actie is verlopen!

ENGIE Nederland wil weten hoe u denkt over uw energieverbruik. Doe je mee en maak kans op een mobiele airconditioner van Delonghi t.w.v. € 749.-.

Engie Nederland geeft mobiele airconditioner weg

Engie Nederland heeft een vraag!

Uw deelname wordt beloond! Want u maakt gratis kans op een mobiele airconditioner van DeLonghi t.w.v. € 749,-. Engie Nederland is benieuwd hoe de Nederlandse energieverbruikers om gaan met hun eigen energieverbruik. Door een aantal vragen te beantwoorden (2 minuten) maak u direct kans op deze mobile airconditioner die zeer van pas komt in deze warme dagen. Je kunt direct zien wat andere deelnemers gestemd hebben en je eigen mening vergelijken.

De vragen zijn:

 1. Zet u de koelkast uit als u op vakantie gaat?
 2. Staan uw lampen op een timer als u op vakantie bent?
 3. Heeft u airconditioning in uw woning?
 4. Doe gratis mee met deze enquête van Engie Nederland.
 5. Voor meer acties van Engie! Kijk even hier.

Wat doe jij met Energie

Ben je optimistische over de opwekking van energie? Engie streeft naar Energieopwekking die mooi is voor de wereld en voor u. De relatief nieuwe aanbieder van energie richt zich 100% op milieu vriendelijke opwekking. ENGIE (Electrabel) is klaar voor de toekomst maar blijft innoveren in nieuwe ontwikkelingen die goed zijn voor de mens en het milieu. Ze zijn gefocust op wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan! Door mee te doen met deze enquête geeft u Engie bruikbare informatie om beter in te spelen in een markt die snel veranderd.

Samen besparen!

Samen kunnen veel energie besparen! Door kleine inspanningen merken we dit in ons leefcomfort maar besparen wel heel veel energie. En als we dat met zijn alle doen dan gaat de wereld er een stuk beter uitzien. Kleine besparingen kun je eenvoudig thuis realiseren. Want we gebruiken met zijn alle heel veel energie misschien wel te veel energie. Enkele wasmachinetips: Koop een Energiezuinige machine en was op lagere temperaturen. Was altijd met een volle machine dit je in de Eco stand zet. Geef je mening door aan Engie Nederland en maak direct kans op een airconditioner van Delonghi t.w.v. € 749.-. Doe je ook mee om onze planeet te redden? Dank u wel! Gratis247 Theo Franken.

Engie Nederland  geeft mobiele airconditioner weg

ENGIE Nederland wil weten hoe u denkt over uw energieverbruik. Doe je mee en maak kans op een mobiele airconditioner van Delonghi t.w.v. € 749.-.

Feit of Fabel? Win een Fibaro Slimme Stekker t.w.v. € 69,95

Speel mee met de “Feit of Fabel” quiz en win een Fibaro Slimme Stekker t.w.v. € 69,95. Ga aan de slag met Engie voor de goedkoopste energie.

Feit of Fabel? Win een Fibaro Slimme Stekker t.w.v. € 69,95.

Win een Fibaro Slimme Stekker

Met deze Feit of Fabel quiz kun je jezelf testen op je energie en milieukennis. Engie wil graag weten hoe Nederland denkt over bepaalde energiekwesties. Dank voor je deelname maak nu kans op een Fibaro Slimme Stekker t.w.v. € 69,95.

De Fibaro stekker is een kleine Z-wave tussenstekker van Fibaro met een gekleurde ledring. De tussenstekker kan continue met 2500Watt belast worden met piekvermogens tot 3000 Watt. Het verbruik van de stekker is c.a. 0,5 Watt (energie kosten € 1.- per jaar). Met de schakelknop op de zijkant is hij lokaal te bedienen. Met deze stekker kunnen de apparaten echt uitgezet worden wat veel geld bespaart en goed is voor het milieu.

Hoe werkt deze stekker

Deze stekker meet real-time het stroomverbruik van het apparaat wat je er in stopt. Met een handige app kun je alles van het apparaat uitlezen. Je ziet gelijk hoeveel energie het apparaat verbruikt en of er sluipverbruik aanwezig is. Je kunt het apparaat automatisch aan of uit schakelen. Het verschil in verbruik kan betekenen dat een apparaat mogelijk kapot is. Zo zie je snel dat de deur van de vriezer open gestaan heeft.

Actie voordelen

 • Steek de stekker in het stopcontact, klaar voor gebruik
 • Voorkom sluipverbruik door apparaten echt uit te zetten
 • Bekijk je stroomverbruik via de handige app
 • Wil meedoen met deze actie, en een Fibaro Slimme Stekker winnen?
 • Voor meer leuke Engie activiteiten kun je even hier kijken.

Fibaro Slimme Stekker!

Speel mee met de “Feit of Fabel” quiz en win een Fibaro Slimme Stekker t.w.v. € 69,95. Ga aan de slag met Engie voor de goedkoopste energie.

Een Reactie op "Gratis slimme Nest thermostaat bij Engie"

 1. […] Gratis slimme Nest thermostaat t.w.v. €249.- […]

Laat een reactie achter.