Gratis slimme Nest thermostaat t.w.v € 219.-

Geplaatst op:
12/03/2019
Geldig tot:
08/10/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Nest thermostaat t.w.v. € 219.-
Gratis slimme Nest thermostaat t.w.v € 219.-

Stap over naar Engie en ontvang een slimme Nest thermostaat  t.w.v. € 219.- en gratis installatie. Profiteer van 100% goedkope groene stroom.

Gratis slimme Nest thermostaat bij Engie

Bij Engie een gratis Nest thermostaat!

Wist je dat je bij ENGIE de nieuwste Nest slimme thermostaat cadeau krijgt bij een energiecontract? Ontvangt een gratis Nest slimme thermostaat t.w.v. € 219.-. Sluit een 4-jarig voordelig energiecontract af en laat de gratis thermostaat gratis installeren. Kies voor voordelige 100% schone energie. Iedere nieuwe klant heeft de keuze uit, € 150 korting, een gratis Nest slimme thermostaat of extra lage tarieven.

Voordelen van de Nest actieNu een Gratis slimme Nest thermostaat t.w.v. €249.-

 • Gratis Nest thermostaat zonder extra kosten.
 • Sluit een contract af van 4 jaar.
 • Engie heeft de scherpste tarieven.
 • Altijd met Standaard 100% groene energie.
 • Wil je meer weten over deze actie?
 • Voor meer Engie acties kijk even hier.

Profiteer van het Engie voordeel

Energie besparen met deze thermostaat gaat vanzelf. Tenminste, bij de keuze voor ENGIE. Dat is erg verstandig in alle opzichten. De Slimme thermostaat denkt met u mee en helpt u besparen. Deze thermostaat weet wat uw ritme is en stelt zich daar handig op in. Inderdaad, helemaal vanzelf. Naast het gemak is dit heel positief voor het milieu én voor uw portemonnee.

De thermostaat wordt gratis geïnstalleerd!

Geen paniek, zij zorgen dat installatie goed en gratis verloopt. Een gediplomeerd installateur installeert hem op de juiste locatie, sluit de Heat Link naar uw ketel aan en stelt de basisinstellingen voor u in. U krijgt natuurlijk uitleg over de thermostaat en de werking. Dit alles is handig en voordelig!

Hoe slim is deze thermostaat?

De Learning Thermostat leert wat jij prettig vindt en past zich automatisch aan op jouw leefritme. Na week gebruik, programmeert hij zichzelf. Zo bespaart deze slimme thermostaat energie, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. De thermostaat is makkelijk op afstand te bedienen, je kunt vanaf het voetbalveld je thermostaat aanzetten! Nest laat je dagelijks in de app zien hoeveel energie je verbruikt, en je ontvangt maandelijks een Nest-rapport. Zo krijg je goed inzicht in je energieverbruik.

Deze slimme thermostaat geeft ongeveer 22% besparing op je gasverbruik. Hij is zo slim, de temperatuur verlaagt bij het je slapen gaan en verhoogd bij het wakker worden. Deze thermostaat leert van je leefritme en past zich automatisch aan. Zo bespaar je energie en is je energierekening lekker laag.

Gratis slimme thermostaat

Win Energiemonitor | De Energieverbruiksmanager

Deze actie is verlopen!

Win een energiemonitor!

Hoe energiebewust ben je? Beantwoord 4 vragen over energie die mooi is voor de wereld en voor jou. Laat Engie dit weten en win een Energiemonitor.

De EnergieverbruiksmanagerWin een energiemonitor de beste energieverbruiksmanager

 • Deze monitor spoort energievreters op.
 • Win deze Smappee monitor t.w.v € 229.-
 • De manier om eenvoudig grip op sluimerverbruik te krijgen.
 • Handig alle toestellen van afstand bedieningen.
 • Je kunt een besparing realiseren van 30% op je energiefactuur.
 • Geen kosten of abonnement.
 • Volledig onafhankelijk van je energieleverancier.
 • Twijfel? Niet nodig: je hebt 30 dagen bedenktijd!
 • Meer lezen over de energieverbruiksmanager?

De Smappee monitor

Het is belangrijk dat je weet wat je energieverbruiksmanager moet kunnen registreren. Er zijn verschillen mogelijkheden om de slimme thermostaat de Smappee monitor te gebruiken. Je kunt de gemeten gegevens aflezen per app op je telefoon of op een kastje aan de muur, maar natuurlijk ook op je laptop of tablet is dit mogelijk.

De energie vergelijker is superhandig als er zonnepanelen op je dak liggen. Zo kun je snel zien wat je realtime verbruik is en wat je terug levert. Ook traceert de energiemonitor het sluipverbruik ver apparatuur die altijd aanstaat. Wil je ook meer inzicht in het verbruik van losse apparaten, zoals je koelkast en je wasmachine? Wil je vergelijken met andere slimme thermostaten dan heeft Gratis247 de oplossing. Voor het ontvangen van een gratis tablet je bij Essent terecht.

Meet je eigen energie met deze energiemonitor.

Win een energiemonitor de beste energieverbruiksmanager

Gratis Rookmelder en koolmonoxidemelder bij Engie

Deze actie is verlopen!

Gratis koolmonoxidemelder

Hoe veilig is, jou huis? Ontvang bij Engie een gratis Rookmelder en Koolmonoxidemelder bij een overstap. Je krijgt de laagste energieprijs.

Zorg dat je onbezorgd kunt wonen met de Nest Protect rookmelder en koolmonoxidemelder. Een veilige omgeving voor het hele gezin in je eigen huis dat is wat je wilt. De Nest Protect is een alerte rookmelder en koolstofmonoxidemelder in een. De melder geeft een melding bij gevaar en zorgt dat je optijd actie kunt ondernemen. Loop je met het idee om over te stappen naar een goedkoper energieaanbieder? Kijk eens naar de tarieven die Engie voor je heeft liggen. Ze bieden de laagste energieprijs aan die er op dit moment te vinden is in de markt. Maak een keuze voor windenergie van de Noordzee en krijg een Nest Protect rookmelder en koolmonoxidemelder t.w.v. € 129.- cadeau.

Een koolmonoxidemelder die meedenkt

Deze slimme rookmelder en koolstofmonoxidemelder is te bedienen via je smartphone. Elke Nest Protect heeft de mogelijkheid je huis te verlichten met een ingebouwde lichtring. De melder is zo samengesteld dat hij tien jaar lang met je kan meedenken. Hoe slim is dat!

Voor de Wind voordelen

 • Ontvang een gratis Nest Protect koolmonoxide en rookmelder in een.
 • ENGIE is energie bewust en plant bomen voor iedere nieuwe klant.
 • Altijd direct inzicht in je energieverbruik.
 • Je krijgt altijd het voordeligste lage tarieven!
 • Stap vandaag nog over en ontvang het gratis cadeau.
 • Wil je meer lezen over deze actie?
 • Engie heeft meer acties die je hier kunt bekijken.

Stap je over?

Na je aanmelding bij ENGIE via deze link. Krijg je 14 dagen de tijd om nog terug te komen op je keuze. Na deze 2 weken ga Engie de overstap regelen. Zelf actie overnemen is niet nodig. Je krijgt automatische bericht van je naar de nieuwe energieleverancier. Je gaat veel geld besparen na je overstap!

Gratis koolmonoxidemelder

Gratis Rookmelder en koolmonoxidemelder bij Engie

Een Reactie op "Gratis slimme Nest thermostaat t.w.v € 219.-"

 1. […] Gratis slimme Nest thermostaat t.w.v. €249.- […]

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!