Kans op Philips Hue lampen pakket t.w.v. € 249,-

Geplaatst op:
02/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Philips Hue lampen pakket!
Kans op Philips Hue lampen pakket t.w.v. € 249,-

Wil je een gratis Philips Hue lampen pakket ontvangen? Meld je aan voor het tariefalert en maak kans op een van de 5 duurzaamheidspakketten t.w.v. € 249,-.

Philips Hue lampen pakket.

Besparen op je energiekosten is de manier om ongemerkt veel geld te besparen. Meld je aan voor onze tariefalert en maak kans op een van de 5 duurzaamheidspakketten t.w.v. € 249,-. Het Philips Hue lampen pakket word gratis thuisbezorgd. De energiemarkt is volop in beweging en de gasprijzen zijn op dit moment erg hoog en onzeker. Ze bieden tijdelijk geen nieuwe contracten aan met een vaste looptijd. Ze willen je direct op de hoogte brengen zodra de tarieven gedaald zijn en wij jou een aanbod kunnen doen!

Eneco energie.

Bij Eneco energie maken ze energielevering van morgen vandaag voor jou beschikbaar. Ze leveringen gas en licht voor de laagste prijs in de markt. Gaan naar energie uit de natuur en proberen zo min mogelijk Co2 uit te stoten. Dit is wat je mag verwachten van het grootste en meest moderne energiebedrijf ter wereld. Dit bedrijf is actief in 70 landen en zonder samen met jou voor een betere en schonere wereld.

Hoe werkt de actie

  • Vul je gegevens in om kans te maken op een van de 5 duurzaamheidspakketten t.w.v. € 249,-.
  • Eneco mag je eenmalig bellen met het beste energievoorstel.
  • Wil je meer producten van Eneco bekijken?
  • Graag meedoen met deze actie?

Philips Hue Lampen

Dit lampen pakket heeft een groot diversiteit aan smart verlichting. Het mooie van dit systeem is dat er voor elke lampenarmatuur in je huis er een Hue lamp geplaatst kan worden. Omdat er verschillende type fittingen zijn kun je overal deze slimme lamp plaatsen.

Het is mogelijk om met de Philips Hue app de lampen te bedienen. Dat kan met je smartphone en tablet. De Philips Hue Lamp is eenvoudig uit te breiden met bewegingssensor en afstandsbediening met dim functie. De verlichting kun je aansturen met een app je heb wel een Philips Hue bridge nodig. Deze Hue bridge zit in elk Philips Hue startpakket.

Kans op Philips Hue lampen pakket

Kans op Philips Hue lampen pakket t.w.v. € 249,-

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!