Kans op Philips Hue lampen pakket t.w.v. € 159,95

Geplaatst op:
27/02/2018
Geldig tot:
19/09/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Philips Hue lampen pakket!

Wil je een gratis Philips Hue lampen pakket ontvangen? Start vandaag nog met besparen want een overstap is geld verdienen!

Philips Hue lampen pakket.

Besparen op je energiekosten is de manier om ongemerkt veel geld te verdienen. Als je klant word bij Essent ontvang een gratis Philips Hue Color lampen pakket t.w.v. € 159,95. Maakt gebruik van deze actie dan regelt Eneco de totale overstap. Het Philips Hue lampen pakket word gratis thuisbezorgd. Doe nu mee met het memory spel! De prijs waar je kans op maakt is een Philips Hue pakket t.w.v. € 159,95 euro.

Eneco energie.

Bij Eneco energie maken ze energielevering van morgen vandaag al voor jou beschikbaar. Ze leveringen gas en licht voor de laagste prijs in de markt. Gaan naar energie uit de natuur en proberen zo min mogelijk Co2 uit te stoten. Dit is ook wat je mag verwachten van het grootste en meest moderne energiebedrijf ter wereld. Dit bedrijf is actief in 70 landen en zonder samen met jou voor een betere en schonere wereld.

Hoe werkt de actie

  • Vul je gegevens in om kans te maken op het Philips Hue lampen pakket.
  • Eneco mag je eenmalig bellen met het beste energievoorstel.
  • Wil je meer producten van Eneco bekijken?
  • Graag meedoen met deze actie?

Philips Hue Lampen

Dit Philips Hue lampen pakket heeft een groot diversiteit aan smart verlichting. Het mooie van dit systeem is dat er voor elke lampenarmatuur in je huis er een Hue lamp geplaatst kan worden. Omdat er verschillende type fittingen zijn kun je overal deze slimme lamp plaatsen.

Het is mogelijk om met de Philips Hue app de lampen te bedienen. Dat kan met je smartphone en tablet. De Philips Hue Lamp is eenvoudig uit te breiden met bewegingssensor en afstandsbediening met dim functie. De Philips Hue lampen kun je aansturen met een app maar dan heb je een Philips Hue bridge nodig. Deze Hue bridge zit in elk Philips Hue startpakket.

Gratis Philips Hue lampen pakket

Wil je een gratis Philips Hue lampen pakket ontvangen? Schrijf je dan in bij Enco energie en start vandaag nog met besparen. Overstappen is geld verdienen!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!