Gratis Boodschappen bij PLUS supermarkten

Geplaatst op:
27/03/2024
Categorie:
Webwinkel:
Gratis Boodschappen bij PLUS supermarkten

Bij Plus supermarkten is het opnieuw mogelijk om te sparen voor een kosteloos boodschappenpakket ter waarde van € 55. Je krijg je zelfs de eerste 5 zegels cadeau!

Gratis Boodschappen bij PLUS supermarkten

Verzamel met de PLUS-app voor het Gratis Boodschappenpakket! Ontvang DUBBELE STICKERS van zondag 3 tot en met 9 december bij elke 10 euro aan aankopen. Ben je aan het sparen voor het COST-FREE Boodschappenpakket van de Beste Supermarkt van Nederland? Deze week kun je nog sneller sparen met dubbele stickers! Een prachtig geschenk voor jezelf of om aan iemand anders te geven.

Bij PLUS supermarkten spaar je nu voor het GRATIS Boodschappenpakket ter waarde van € 55.-! Spaar met de PLUS-app en ontvang deze week (van zondag 3 december tot en met 9 december) dubbele stickers bij elke 10 euro aan aankopen! Sparen is mogelijk van 3 december 2023 tot en met 24 februari 2024.

De eerste 5 stickers krijg je gratis van ons, en bij elke € 10.- aan boodschappen ontvang je een sticker. Met 65 stickers is je spaarkaart snel vol! Lever je volle spaarkaart in en geniet thuis van je gratis Boodschappenpakket. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zaterdag 2 maart 2024 worden ingewisseld.

Deze items maken deel uit van de selectie!

In dit pakket vind je enkel de allerbeste en smakelijkste producten uit de PLUS supermarkten, zorgvuldig geselecteerd op basis van smaak en kwaliteit. Geniet van een Mexicaanse borrel met de Santa Maria Nacho Chips, proef de echte smaak van Italië met pasta van La Molisana, overwin je middagdip met hartige Sultana Crunchers. Zelfs je huis wordt verwend met Robijn wasmiddel, Lenor wasverzachter en douchegel van Marcel’s Green soap.

Heb je het pakket uitgepakt? Hebben ze nog een extraatje voor je: het PLUS memoryspel dat je aantreft op de verpakking van de doos. Speel gezellig samen aan tafel en geniet van de boodschappen.

Hoe werkt deze actie 

Sparen bij PLUS supermarkten wordt eenvoudig met de PLUS app Verzamel digitaal en krijg in de openingsweek dubbele zegels bij elke 10 euro aan boodschappen! Het sparen via de app biedt slimme voordelen. Direct 5 gratis zegels ontvangen Geen gedoe met losse zegels Snel inzicht in je spaartegoed Gemakkelijk zegels delen met anderen Gezamenlijk sparen met gezinsleden op één account Altijd je volle spaarkaart binnen handbereik

Meer acties van Plus supermarkten

Gratis Boodschappen bij PLUS supermarkten

Gratis Boodschappen bij PLUS supermarkten

Laat een reactie achter.