Gratis Boodschappen bezorgen bij PLUS supermarkten

Geplaatst op:
09/06/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis bezorging met actiecode.
PLUS supermarkten

Bij Plus supermarkten met gratis bezorging actie met de kortingscode ORANJE24. Bekijk de aanbieden en laat ze gratis bezorgen. Deze actie is geldig tot zaterdag 15 juni 2024.

Gratis Boodschappen bij PLUS supermarkten

De actie van PLUS biedt gratis thuisbezorging of gratis afhalen van boodschappen voor alle bestellingen die worden geplaatst via de PLUS app of op plus.nl, mits de kortingscode ORANJE24 wordt gebruikt bij het afronden van de bestelling. Deze actie is geldig van zondag 9 juni tot en met zaterdag 15 juni 2024. Belangrijk om te vermelden is dat deze actie niet geldt voor PLUS Express bestellingen.

Deze items maken deel uit van de selectie!

In dit pakket vind je enkel de allerbeste en smakelijkste producten uit de PLUS supermarkten, zorgvuldig geselecteerd op basis van smaak en kwaliteit. Geniet van een Mexicaanse borrel met de Santa Maria Nacho Chips, proef de echte smaak van Italië met pasta van La Molisana, overwin je middagdip met hartige Sultana Crunchers. Zelfs je huis wordt verwend met Robijn wasmiddel, Lenor wasverzachter en douchegel van Marcel’s Green soap.

Heb je het pakket uitgepakt? Hebben ze nog een extraatje voor je: het PLUS memoryspel dat je aantreft op de verpakking van de doos. Speel gezellig samen aan tafel en geniet van de boodschappen.

Hoe werkt deze actie 

Sparen bij PLUS supermarkten wordt eenvoudig met de PLUS app Verzamel digitaal en krijg in de openingsweek dubbele zegels bij elke 10 euro aan boodschappen! Het sparen via de app biedt slimme voordelen. Direct 5 gratis zegels ontvangen Geen gedoe met losse zegels Snel inzicht in je spaartegoed Gemakkelijk zegels delen met anderen Gezamenlijk sparen met gezinsleden op één account Altijd je volle spaarkaart binnen handbereik

Meer acties van Plus supermarkten

Gratis Boodschappen bij PLUS supermarkten

Gratis Boodschappen bezorgen bij PLUS supermarkten

Laat een reactie achter.