Gratis proef Fruitbox voor je werk

Geplaatst op:
10/11/2022
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Fruitbox proberen!
Probeer vrijblijvend een proef Fruitbox vol met heerlijk vers fruit voor op het werk. Laat je gegevens zodat dat zij weten waar ze het heen moeten sturen.

Probeer vrijblijvend een proef Fruitbox vol met heerlijk vers fruit voor op het werk. Laat je gegevens achter, om te weten waar ze de box heen moeten sturen.

Proef de Fruitbox! Hoe lekker is dat?

Wil je elke dag genieten van vers fruit op je werk? De bezorgers van Fruitkracht komen elke week langs om vers fruit wat rechtstreeks van de fruittelers afkomstig is te bezorgen. Zo halen ze de zorgen weg bij de werkgever en kunnen de werknemers dagelijks vers gezond fruit eten. Helaas is het nog alleen voor Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel beschikbaar. Probeer het tijdelijk uit en wie weet is het wat voor jou bedrijf. Wil je meer aanbiedingen bekijken?

De Fruitbox

Het bedrijf Fruitkracht is gevestigd in Drachten en koop je voor een bescheiden bedrag per werknemer wekelijks vers en gevarieerd fruit. Wij bezorgen op de afgesproken dag of dagen vers fruit en snoepgroente, rechtstreeks afkomstig van de teler. Het door ons geleverde fruit is zonder uitzondering “klasse1”, waarmee u gegarandeerd bent van hoogkwalitatief en smaakvol fruit op de werkvloer.

Contact

  • Fruitkracht.
  • Tussendiepen 62.
  • 9206 AE Drachten.
  • Telefoonnummer: 0512- 20 20 46.
  • Info@fruitkracht.nl.

Fruitkracht voor alles wat gezond is!

Probeer vrijblijvend een proef Fruitbox vol met heerlijk vers fruit voor op het werk. Laat je gegevens zodat dat zij weten waar ze het heen moeten sturen.

 

Een Reactie op "Gratis proef Fruitbox voor je werk"

  1. Jammer dat niet in Hellevoetsluis kan worden gebracht.

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!