AH Hamsteren! Veel artikelen 2e Gratis
Geplaatst op:
04/03/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Bij veel producten het 2e product Gratis!
AH Hamsteren! Veel artikelen 2e Gratis

Voordelig AH hamsteren! Shop nu het 2e product gratis en scoor de laagste prijs. Deze week korting op heel veel producten! Pak je voordeel!

AH Hamsteren! Veel artikelen 2e Gratis

AH hamsteren deze week extra goedkoop

Alleen deze week goedkoop AH Hamsteren bij Albert Heijn! Super veel producten waarbij je het 2e product gratis ontvangt. Er zijn weer aanbiedingen die oplopen tot wel 40% korting. Hamster snel je boodschappen en hou geld over voor andere leuke dingen. De Sint heeft het land weer verlaten en heeft menig (kinder)hartje gestolen en weten te verblijden met cadeautjes en lekkernijen. Maar de Sint stond nog niet op zijn stoomboot, of de kerstbomen kwamen alweer als paddenstoelen tevoorschijn.

Heel Nederland maakt zich weer op voor de feestdagen en daar helpt Albert Heijn natuurlijk een handje mee. Zo zijn er 500 speciale december producten te koop, kan je de verschillende Allerhande Kerstboxen bestellen, vind je prachtige versiering in de winkels en online en hebben we natuurlijk weer veel goede aanbiedingen. Zo is het deze week weer tijd voor veel 1+1 tijdens de Hamsterweken.

2e product Gratis! Koop voordeligAH Hamsteren! Veel artikelen 2e Gratis

 • Bij veel artikelen is de 2e gratis!
 • Groot assortiment en ruime keuze.
 • Top kwaliteit en de beste service.
 • Profiteer deze week extra van je Bonuskaart.
 • Voor meer AH-aanbiedingen kun je even hier kijken.
 • Doe online je boodschappen en keus voor extra gemak.
 • Koppel je Airmiles aan je Bonuskaart en profiteer dubbel.
 • Doe vandaag nog online je bestelling en profiteer!

Koop online met Gratis bezorging

Koop voordelig je boodschappen bij Albert Heijn in de Hamsterweek. Bestel je artikelen eenvoudig online door een selectie te maken van alle koopjes die je wil scoren. Laat je online bestelling lekker gratis thuis bezorgen om veel tijd te besparen voor andere leuke dingen.

Hoe makkelijk is het om online je boodschappen te hamsteren? Nog geen ervaring  Bestel kunt via Laptop, tablet of computer voordelig je boodschappen hamsteren.

Een aantal scherpe aanbiedingen op een rijtje:

 • Amstel, Grolsch of Brand pils, krat 24 flesjes voor 9,49 euro.
 • AH Excellent Feeststol, 50% korting.
 • Alle Hertog of Viennetta, 2e helemaal gratis.
 • Pampers Premium Protection maat 1-3 of Pants, 1+1.
 • AH Manderijnen, 2e gratis.
 • Dubbelfris, Taksi en Appelsientje kids, 1,5 L 2e gratis.
 • Alle Andrelon, Dove of Axe, 2e gratis.

AH Hamsteren met de 2e Gratis

AH Hamsteren! Veel artikelen 2e Gratis

Gratis AH Moestuintje bij besteding van €15.-

Deze actie is verlopen!

Start je AH moestuintje en besteed minimaal € 15.- bij Albert Heijn voor een gratis potje. 5 favorieten Cherrytomaat, radijs, wortel, komkommer of zonnebloem.

Gratis AH moestuintje

De actie is eenvoudig: Bij besteding van € 15,- krijg je een potje met samengeperste kokosgruis (de ‘aarde’) en zaadjes. Er zijn 5 verschillende soorten verkrijgbaar Cherrytomaat, radijs, wortel, komkommer of zonnebloem. Bij AH.nl ontvang je bij elke € 15,- aan boodschappen een gratis moestuinpotje met zaadjes. De actie geldt voor de online en aankopen in de winkel. Hiermee kun je een eigen gratis moestuintje beginnen. Je krijgt ook diverse gratis producten bij je online bestelling.

Welke plantjes kun je kweken

Start je AH moestuintje en besteed minimaal € 15.- bij Albert Heijn voor een gratis potje. 5 favorieten Cherrytomaat, radijs, wortel, komkommer of zonnebloem.    

Een leerzame hobbySpaar de verzamelbak met 5 verschillende soorten. Bij sommige producten krijg je een tuintje, boekje of potje extra. Uiteraard is het de bedoeling dat je je oogst aanvult met andere ingrediënten van AH tot een smakelijke maaltijd. Ontdek samen met de kinderen hoe leuk, spannend en leerzaam het is om zelf groenten, fruit en kruiden te verbouwen. De kinderen krijgen een eigen kijk op de natuur en het milieu. Profiteer ook van het Gratis moestuintje.Belangrijk om te weten

Gratis AH MoestuintjeAH Moestuintje bij besteding van € 15.- in de winkel of online!

Gratis naar AH Buitendag op Tweede Paasdag?

Deze actie is verlopen!

Kom op Tweede Paasdag (maandag 2 april) naar de AH Buitendag. Neem een kijkje bij de bedrijven waar Albert Heijn zijn producten koopt.

AH Buitendag

Je leert op deze dag hoe de producten gemaakt worden die in de AH-supermarkt te koop zijn. Zo kun je terecht bij de Boeren, telers en leveranciers die je met open handen ontvangen om je alles te laten zien. Je krijgt rondleidingen op het bedrijf en proef je de producten die er geteeld worden. Ga op ontdekkingsreis en maakt er een leuk en leerzaam dagje uit van. En dat allemaal onder het genot van een kopje koffie, paaseitje en kopje soep. Het aantal plaatsen per locatie is beperkt, schrijf je dus op tijd in.

De 2e paasdag

Albert Heijn is trots op de boeren, telers, brouwerijen en leveranciers die alle dagen van de week hun uiterste best doen om de producten zo gezond vers mogelijk in de schappen te krijgen. Wil je de boerenkaas eens proberen en zien hoe deze wordt gemaakt en hoe champignons geteeld worden of waar de bloemen vandaan komen? Zoek een locatie bij jou in de buurt en schrijf je in.

Hoe leuk is deze dag!

 • Ga kijken waar het voedsel vandaan komt.
 • Vele boeren, telers en leveranciers in heel Nederland zetten de deuren open.
 • Er zijn diverse leuke activiteiten voor de kinderen.
 • Het is helemaal gratis.
 • Wil je meer AH-acties bekijken?

Gratis naar AH Buitendag op Tweede Paasdag?

Gratis naar AH Buitendag op Tweede Paasdag?

Laat een reactie achter.