Gratis Blikje Pepsi Max proeven

Geplaatst op:
09/08/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Proef Gratis!

Pepsi MAX gratis proberen? Via de Tikkie App mag je een blikje Gratis proberen. Geldig op zowel de 250 als de 330 ml blikjes van Pepsi Max.

Pepsi Max Gratis proberen

Via de TIKKIE app kan je nu een gratis een blikje Pepsi Max proberen. Activeer de voucher, koop het product en vraag direct je geld terug. Geldig op zowel de 250 als de 330 ml blikjes. Voor deze actie geldt OP=OP!

Pepsi geeft een rondje en je kunt daar direct van profiteren. Deze actie loopt van tot dat de gratis voorraad op is. Het maximum is ongeveer 10.000 stuks. Wil je meedoen en deze drank gratis proberen koop een blikje in de winkel en verstuur een Tikkie. Probeer gratis een blikje Pepsi Max. Dit is een caloriearme frisdrank met natuurlijke plantenextracten.

Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ en ontdek deze actie. Koop snel een blikje (250ml of 330ml) in de supermarkt. Scan de kassabon met de Tikkie app. De terugbetaling zal binnen 5 seconden gedaan worden. Volgens de actievoorwaarden doen ook de 1L flessen mee, echter wordt dit niet gecommuniceerd bij de actie in de Tikkie App. De actie geld sowieso voor de blikjes.

Doe je mee?

  • Deze actie is helemaal gratis en zonder verplichtingen.
  • Koop en de supermarkt een blikje.
  • Scan de kassabon met de Tikkie app.
  • Probeer de verschillen te ontdekken.
  • Voor meer gratis eten en drinken!

Een lekkere frisdrank

Pepsi MAX is een lekkere caloriearme frisdrank met alleen natuurlijke plantenextracten. Dit is de eerste suikervrije cola met een maximale lekkere colasmaak. Het bevat geen suiker en is gezoet met enkele zoetstoffen. Het is verfrissend en net even anders en eigenwijs. Je komt het altijd tegen op de grootste dance events en evenementen, de mooiste uitgaansgelegenheden, in de kantine van je sportclub en natuurlijk in de supermarkt bij jou in de buurt. Het assortiment biedt producten voor iedereen die verfrist wil worden of gewoon van de zalige colasmaak willen genieten met hier en daar een extra twist. Maximum Taste, Zero Sugar!

Pepsi Max hoe lekker is dat?

Gratis Blikje, Flesje of Glas Pepsi Max proeven

Een Reactie op "Gratis Blikje Pepsi Max proeven"

  1. Is een heerlijke cola voor diabeten

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!