Gratis Blikje, Flesje of Glas Pepsi Max proeven

Geplaatst op:
10/06/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Proef Gratis!
Gratis Blikje, Flesje of Glas Pepsi Max proeven

Pepsi Taste gratis proberen? Pepsi MAX geeft een rondje in restaurants, café’s, sportgelegenheden, cafeteria’s, hotels, etc. (locaties). De link ontvang je per Whatsapp of SMS.

Probeer Pepsi MAX Taste Challenge gratis

Pepsi Max Gratis proberen

Pepsi geeft een rondje in restaurants, café’s, sportgelegenheden, cafeteria’s, hotels, etc. (locaties). De cashback link ontvang je per Whatsapp of SMS. Je maakt ook kans op prijzen. Deze actie loopt van 1 juli tot en met 15 augustus 2020, met een maximum van 10.000.

Wil je meedoen en deze drank gratis proberen, bekijk de agenda voor bij jouw in de buurt. Ontdek of je het verschil proeft tussen de Coca-Cola Original en Pepsi (zonder suiker). Ga gratis naar de Pepsi Taste Challenge bij jou in de buurt en doe gezellig mee.

Doe je mee?

  • Deze actie is helemaal gratis en zonder verplichtingen.
  • Kijk in het planningsoverzicht! Komt het uit?
  • Je kunt in elke café, hotel enz dit product gratis proberen.
  • Probeer de verschillen te ontdekken.
  • Voor meer gratis eten en drinken!

Een lekkere frisdrank

Pepsi MAX is een lekkere caloriearme frisdrank met alleen natuurlijke plantenextracten. Pepsi MAX is de eerste suikervrije cola met een maximale lekkere colasmaak. Het bevat geen suiker en is gezoet met enkele zoetstoffen. Het is verfrissend en net even anders en eigenwijs. Je komt het altijd tegen op de grootste dance events en evenementen, de mooiste uitgaansgelegenheden, in de kantine van je sportclub en natuurlijk in de supermarkt bij jou in de buurt. Het assortiment biedt producten voor iedereen die verfrist wil worden of gewoon van de zalige colasmaak willen genieten met hier en daar een extra twist. Maximum Taste, Zero Sugar!

Pepsi Max hoe lekker is dat?

Gratis Blikje, Flesje of Glas Pepsi Max proeven

Een Reactie op "Gratis Blikje, Flesje of Glas Pepsi Max proeven"

  1. Is een heerlijke cola voor diabeten

Laat een reactie achter.