Aviko Receptenbox € 85,- lekker Gratis

Geplaatst op:
13/11/2023
Geldig tot:
05/12/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Receptenbox € 85,-
Aviko Receptenbox € 85,- lekker Gratis

Aviko geeft receptenbox weg. Verwen vrienden of familie met je culinaire vaardigheden. In de box vind je ingrediënten voor smakelijk gerecht met Aviko aardappelpuree.

Aviko Receptenbox

Aviko deelt een Receptenbox uit. Verrijk de smaakpapillen van vrienden of familie met jouw kookkunsten. In het pakket vind je alle benodigde ingrediënten voor een heerlijk gerecht met Aviko aardappelpuree. Je hebt de keuze uit 2 heerlijke recepten. Bij meer dan 1000 aanmeldingen worden de boxen verloot.

Er zijn geen kosten aan verbonden, en de inhoud is geschikt voor 4 personen. De Receptenbox word bezorgd op 23 november, 30 november en 14 december. Het enige wat je hoeft te doen, is Aviko laten weten wat je ervan vond door middel van een review met foto of video.

Kies uit 2 Aviko ReceptenAviko Receptenbox € 85,- lekker Gratis

  1. One pan puree met witlof, parmaham, rode pesto en salie
  2. Puree Nacho-Style Ovenschotel

Hoe werkt het?

Stap 1: Geef aan dat je een Receptenbox wilt ontvangen en voor wie en wanneer je wilt koken.
Stap 2: Je ontvangt per e-mail bericht op de vrijdag in de week voorafgaand aan de levering of je een box krijgt. Je kunt dan ook vrienden uitnodigen met een digitale uitnodiging.
Stap 3: Als je bij de gelukkigen behoort, wordt de box op de gekozen datum bezorgd.
Stap 4: Deel binnen een week na levering van de box een foto van je maaltijd en laat weten wat je van het recept vond.

Let op! Als je stap 4 niet uitvoert, kunnen ze volgens de actievoorwaarden € 85,- voor de Receptenbox in rekening brengen.

HEERLIJK KOKEN, GEZELLIGE AVOND!

Heb je de drang om vrienden of familie te verwennen met jouw kookkunsten? Met onze kosteloze Receptenbox wordt het bijna foolproof. Je hoeft dus geen keukenexpert te zijn om een sterke indruk te maken.

Alle benodigde ingrediënten voor een smakelijk gerecht met onze aardappelpuree zijn in de box inbegrepen. Bovendien heb je de keuze uit twee verschillende recepten.

 

Aviko Receptenbox € 85,- lekker Gratis

Laat een reactie achter.