Jumbo actie met ‘Gratis Eentje Extra’

Geplaatst op:
07/09/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis boodschappen!
Jumbo actie met Gratis Eentje Extra

Wil je besparen op boodschappen? Doe gratis mee met deze Jumbo actie met ‘Gratis Een Extra’! Dit betekent 2 producten voor de prijs van 1. Ontdek om welke producten het gaat.

Jumbo Actie met voordeel!

Geniet nu van ‘Gratis eentje extra’ bij Jumbo! Dit betekent 2 producten voor de prijs van 1. Bezoek de webshop en ontdek om welke producten het gaat. Ook kan je direct online je boodschappen doen. Dit is toch wel een hele leuke gratis actie! Schrijf je in en je maakt automatische kans op gratis producten.

De Gratis Eentje Extra weken zijn terug. En dat betekent dat je bij veel boodschappen er gratis eentje extra krijgt. 1 stuk kaas voor op de boterham en eentje om in blokjes te snijden bij de borrel. Of een grillburger voor de ene dag en voor de andere dag je favoriete schnitzel. Dat is handig en nog voordelig ook.

Jumbo Aanbiedingen

Deze aanbiedingen van de Jumbo actie lopen van woensdag 24 augustus tot en met dinsdag 13 september 2022. Bij een online bestelling is deze aanbieding geldig als je bezorg- of ophaalmoment uiterlijk op dinsdag 13 september 2022 is. Je ontvangt 50% korting op de totaalprijs van 2 producten. Profiteur van deze gratis actie en kies je eigen gratis producten.

Jumbo sponsor van deze actie

Je zou denken wie betaald deze gratis actie? Nou dat kan ik je wel vertellen, want gratis producten weggeven dat gebeurt niet zoveel. Bij deze Jumbo actie zijn er een aantal vestigingen die samen deze betalen. Wil je meer van deze acties bekijken? Veel plezier met het voordelig winkelen.

Wanneer je je boodschappen doet bij een Jumbo supermarkt bent je gegarandeerd van de laagste prijzen, maar wekelijks doet de supermarktketen daar nog een schepje bovenop met de weekaanbiedingen. Dit zijn tientallen producten die met een fijne korting worden verkocht of die je extra voordelig in

 Doe je mee met de Jumbo actie!

Jumbo actie met Gratis Eentje Extra

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!