Jumbo actie met Gratis Pathé Film

Geplaatst op:
19/05/2023
Geldig tot:
26/03/2024
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Pathé Film
Jumbo actie met Gratis Pathé Film

Bij aankoop van 3 flessen SPA® Fruit 1.25L bij JUMBO ontvang je gratis Pathé Thuis voucher! Verzilver je cadeau en geniet van een leuke filmavond met Pathé Thuis.

Jumbo Actie met voordeel!

Ontvang een Pathé Thuis voucher als cadeau bij aankoop van SPA® Fruit. Geniet van een gezellige filmavond thuis met verfrissende SPA® Fruit dranken. Koop 3 flessen SPA® Fruit 1.25L, upload je bon en ontvang een gratis Pathé Thuis voucher. De Pathé Thuis voucher is geldig voor het kijken van 1 film.

Zo werkt de actie

De actie loopt van maandag 15 mei t/m zondag 11 juni 2023.

  • Koop 3 flessen SPA® Fruit 1.25L in de winkel of op Jumbo.com
  • Bewaar je bon en vul je gegevens in op www.spa.nl/acties/fruit-jumbo.
  • Klaar! Als je aan de voorwaarden voldoet, ontvang je binnen enkele dagen een Pathé Thuis voucher cadeau.

Jumbo actie met Gratis Pathé Film

De spaaractie?

Bij elke 10 euro die aan boodschappen  koopt, krijg je 1 bewaarbakje zegel. Je kunt sparen van woensdag 1 februari 2023 tot en met dinsdag 9 mei 2023. Het handige is dat je eenvoudig digitaal met de Jumbo app of plak de bewaarbakjes zegels op de spaarkaart die in de winkel ligt. Bij digitaal ontvang je de eerste 3 bakjeszegels gratis. Hoe lekker is dat. Wanneer je de volle spaarkaart met 25 zegels + bijbehorende betaling inlevert ontvang je een bewaarbakje naar keuze. Inleveren van je volle spaarkaart kan tot en met dinsdag 23 mei 2023.n.

Jumbo sponsor van deze actie

Je zou denken wie betaald deze gratis actie? Nou dat kan ik je wel vertellen, want gratis producten weggeven dat gebeurt niet zoveel. Bij deze Jumbo actie zijn er een aantal vestigingen die samen deze betalen. Wil je meer van deze acties bekijken? Veel plezier met het voordelig winkelen.

Wanneer je je boodschappen doet bij een Jumbo supermarkt bent je gegarandeerd van de laagste prijzen, maar wekelijks doet de supermarktketen daar nog een schepje bovenop met de weekaanbiedingen. Dit zijn tientallen producten die met een fijne korting worden verkocht of die je extra voordelig in

 Doe je mee met de Jumbo actie!

Spaar mee voor bewaarbakjes van Kuhn Rikon | Jumbo

Laat een reactie achter.