Gratis Aviko kookboek naar keuze t.w.v. € 19.95!
Geplaatst op:
10/10/2018
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Aviko receptenboekje aanvragen!
Gratis Aviko Italiaans kookboek t.w.v. €19.95!

Ontvang gratis een kookboek t.w.v. € 19.95, je mag uit meerdere keukens kiezen. Je krijgt gratis het unieke gerechtenboek thuisgestuurd als je je gegevens achterlaat.

Aviko receptenboekje bij jouw in de keuken!

Wil jij het handige gratis receptenboek van Aviko bestellen? Bekijk de lekkerste recepten van maandag tot en met zondag die je kan samenstellen. De keuzes zijn ruim van de ‘vlot & vers dag’, een ‘snelle hap dag’ of een ‘uitgebreid koken dag’. Een boekje voor de professionele kok. Ga aan de slag met dit gratis receptenboekje en bestel het vandaag nog.

Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’

Leuk dat je meedoet! Deel jouw kookweek in en ontvang als dank binnen 14 dagen jouw kookweek receptenboekje in de bus. Samen koken is een leuke ervaring die je eens geprobeerd moet hebben. Het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. € 19.95  komt gratis naar je toe. Je mag ook kiezen voor een kookboek van de Nederlandse keuken, France keuken, Spaanse keuken, Zwitserse keuken, Belgische keuken.

Voor de professionele kok! Ontvang gratis het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. €19.95. Je ontvangt het unieke seizoensgebonden gerechtenboek als je je kookweek deelt met Aviko!

  • Vraag gratis het kookboek aan.
  • Gratis receptenboek t.w.v. € 19.95
  • We zijn natuurlijk benieuwd naar jouw kookresultaten.
  • En we vinden het heel leuk om er foto’s van te ontvangen!
  • Maak kans op een van 5 gratis kookworkshops.
  • Voor meer eten & drinken acties.

Profiteer van de leuke Aviko verrassingen.

Bij Aviko hebben ze voor elke dag van de week een leuke verrassing, maar daarover hoor je later meer van Aviko. Ze maken jouw kookweek graag leuker en lekkerder! Doe gratis en zonder verplichtingen mee en vraag snel je gratis kookboek aan.

Aviko receptenboekje Gratis aanvragen!

Ontvang gratis het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. €19.95. Je ontvangt het unieke seizoensgebonden gerechtenboek als je je kookweek deelt met Aviko!

3 Reacties op "Gratis Aviko kookboek naar keuze t.w.v. € 19.95!"

  1. nieuwsgierig, tijd om weer te gaan experimenteren.

  2. interessante gerechten om mee te experimenteren

  3. Hallo allemaal ik zou graag ook 1 tot 5 kookboeken van aviko hebben gratis die hebben we nog niet we zouden het graag kompleet wil gr m

Laat een reactie achter.