Gratis Aviko kookboek t.w.v. € 32.95!

Geplaatst op:
17/10/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Aviko receptenboekje aanvragen!
Gratis Aviko kookboek t.w.v. € 32.95!

Ontvang gratis een Aviko kookboek t.w.v. €32.95. Het Aviko Receptenboek heet ‘De Boer op met de Buurttafel’. Geef aan hoe jouw week van koken eruit zal zien.

Gratis Aviko receptenboekje bij jouw in de keuken!

Krijg een kosteloos hoogwaardig kookboek van Aviko ter waarde van € 32,95 met 24 verrassende kookrecepten. Dit jaar draagt het luxe kookboek van Aviko de titel: “Op Avontuur met de Streektafel.” Chef-kok Wim Ballieu heeft deze keer Nederland en België doorkruist om inspiratie op te doen, wat heeft geleid tot gloednieuwe, overheerlijke en onverwachte recepten voor dit nieuwe kookboek.

Het enige dat je hoeft te doen, is je favoriete lokaal geproduceerde ingrediënt kiezen en, na je je gegevens hebt ingevuld. Geef aan hoe jouw week van koken eruit zal zien.

Je kunt het boek binnen ongeveer 14 dagen verwachten. Het duurt even, ontvang je een heerlijk recept per e-mail, gebaseerd op jouw gekozen favoriet. Deze aanbieding is geldig tot en met 10 december 2023 en zolang de voorraad strekt.

Kies de smaak waarvan jij het meest benieuwd naar bent en ontvang het receptenboek GRATIS. Wil je nieuwste receptenboek ontvangen? Dat kan! Het enige wat je even moet doen is de juiste Portugese smaakmakers aanvinken. Het boek is weer prachtig geworden, met 24 verrassende recepten
geïnspireerd op de Buurttafel on Tour door Portugal. Wim heeft weer geweldige inspiratie opgedaan en avond aan avond heerlijk gekookt voor
onze gasten.

Wil jij het handige gratis receptenboek van Aviko bestellen? Bekijk de lekkerste recepten van maandag tot en met zondag die je kan samenstellen. De keuzes zijn ruim van de ‘vlot & vers dag’, een ‘snelle hap dag’ of een ‘uitgebreid koken dag’. Een boekje voor de professionele kok. Ga aan de slag met dit gratis receptenboekje en bestel het vandaag nog.

Voor de professionele kok!

 • Vraag gratis het kookboek aan.
 • Gratis receptenboek t.w.v. € 32.95
 • We zijn natuurlijk benieuwd naar jouw kookresultaten.
 • Het receptenboek word gratis thuis bezorgt.
 • Voor meer eten & drinken acties.

Hoe smaakt je maaltijd

Leuk dat je meedoet! Deel jouw kookweek in en ontvang binnen 14 dagen jouw kookweek receptenboekje in de brievenbus. Samen koken is een leuke ervaring die je eens geprobeerd moet hebben. Het kookboek naar keuze t.w.v. € 32.95  komt gratis naar je toe. Dit zijn een paar recepten uit het nieuwe receptenboek. Klik op het recept wat jou het meeste aanspreekt. Ervaar hoe de Hollandse keuken smaak en geniet van een zalige maaltijd met een beetje hulp van Aviko.

Profiteer van de leuke Aviko verrassingen.

Bij Aviko hebben ze voor elke dag van de week een leuke verrassing. Ze maken jouw kookweek graag leuker en lekkerder! Doe gratis en zonder verplichtingen mee en vraag snel je gratis kookboek aan. Veel plezier met het ontdekken van deze nieuwe recepten. Het nieuwe receptenboek ‘De favorieten van de buurttafel’ is uit! Deel jouw favoriete gerecht en je krijgt het boek gratis thuisgestuurd. Met ons nieuwe product Aviko Easy Veggie kun je eindeloos variëren. We hebben een aantal heerlijke recepten voor je. Ze zijn allemaal super easy.

Aviko receptenboekje Gratis aanvragen!

17 Reacties op "Gratis Aviko kookboek t.w.v. € 32.95!"

 1. nieuwsgierig, tijd om weer te gaan experimenteren.

 2. Hallo allemaal ik zou graag ook 1 tot 5 kookboeken van aviko hebben gratis die hebben we nog niet we zouden het graag kompleet wil gr m

 3. Ik ben dol op Italiaans eten, dus heel benieuwd naar jullie recepten.

 4. gisteren het kookboek La Dolce Vita ontvangen heel mooi boek alleen jammer dat ik me mijn slechte ogen de ingredienten niet kan lezen hoe het gemaakt mooet worden kan ik met een sterke leesbril wel lezen jammer dat er niet aan wordt gedacht dat er ook mensen zijn met een beperkt zicht vermogen

 5. gisteren het kookboek La Dolce Vita ontvangen heel mooi boek alleen jammer dat ik de ingredienten niet kan lezen hoe het gemaakt moet worden kan ik met een sterke leesbril wel lezen jammer dat er niet aan wordt gedacht dat er ook mensen zijn met een beperkt zicht vermogen

 6. Ik geniet elk jaar van jullie heerlijke recepten dankjewel

 7. wat een verrassing! altijd met jullie receptenboek, maar nu een feest van herkenning! nl vorige maand op dezelfde locaties geweest! ik ga zeker verschillende gerechten uitproberen. heel erg bedankt!

 8. Fantastisch,Portugal in de keuken,jammer dat er niet meer gratis keuken geheimen van Aviko zijn,een genot in de keuken

 9. Zou ook graag dit boek bestellen

 10. gisteren het recepten boek van portugal ontvangen maar ik vind het niet leuk dat ik 5uro port moest betalen
  jullie sturen het zonder port te betalen op en ik moet ik de kosten betalen vrgt a de lange

 11. Beste Annelie

  Gratis247.nl is een website die kortingen en Gratis acties aanbied aan de mensen die opzoek zijn naar deze artikelen. Wij zijn geen leverancier van deze producten, hiervoor moet u echt bij de leverancier van deze producten zijn. Sorry voor het ongemak.

 12. Ik heb zojuist het 5 kookboek van Aviko besteld. Is het nog mogelijk op de 4 voorgaande boekjes te bestellen. Ik zag ze bij mijn nicht en vond er zulke leuke recepten in staan.

 13. Hallo Esa
  Deze vraag zou kunnen stellen aan Aviko. Bij ons is de helle voorraad op.
  Nog een fijne dag

  Team Gratis247

 14. recept met spitskool gemaakt, Echt heerlijk. Op naar de volgende lekkere recepten

 15. Super leuk kookboek . Ik heb nu 5 verschillende. Dankjewel

 16. Ik heb het boek 30 okt besteld en nog steeds niet binnen. Dir is met een eerder boek ook al zo gegaan.

 17. Hallo Inge

  Wanneer u het boek nog niet heeft ontvangen kunt u contact opnemen met Aviko:
  Via deze link: https://www.aviko.nl/contact
  Sorry voor het ongemak.

  Team Gratis247

Laat een reactie achter.