Gratis Aviko Italiaans kookboek t.w.v. € 19.95!
Geplaatst op:
09/07/2017
Geldig tot:
27/04/2018
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Aviko receptenboekje aanvragen!
Gratis Aviko Italiaans kookboek t.w.v. €19.95!

Ontvang gratis het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. €19.95. Je ontvangt het unieke 20 gerechtenboek als je je kookweek deelt met Aviko!

Aviko receptenboekje bij jouw in de keuken!

Wil jij het handige gratis receptenboek van Aviko bestellen? Bekijk de lekkerste recepten van maandag t/m zondag die je kan samenstellen. De keuzes zijn ruim van de ‘vlot & vers dag’, een ‘snelle hap dag’ of een ‘uitgebreid koken dag’. Een boekje voor de professionele kok. Ga aan de slag met dit gratis receptenboekje en bestel het vandaag nog.

Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’

Leuk dat je meedoet! Deel jouw kookweek in en ontvang als dank binnen 14 dagen jouw kookweek receptenboekje in de bus. Samen met Aviko koken is dit een leuke ervaring die je eens geprobeerd moet hebben. Het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. €19.95  komt gratis naar je toe.

Voor de professionele kok! Ontvang gratis het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. €19.95. Je ontvangt het unieke seizoensgebonden gerechtenboek als je je kookweek deelt met Aviko!

Profiteer van de leuke Aviko verrassingen.

Bij Aviko hebben ze voor elke dag van de week een leuke verrassing, maar daarover hoor je later meer van Aviko. Ze maken jouw kookweek graag leuker en lekkerder! Doe gratis en zonder verplichtingen mee!

Win een Italiaanse kookworkshop met vrienden.

Maak een foto van jouw favoriete recept! Zij zijn natuurlijk benieuwd naar jouw kookresultaten. En zij vinden het heel leuk om er foto’s van te ontvangen! Dus stuur vooral je foto in.Dan maak je kans op een Italiaanse kookworkshop. Zij geven er 5 kookworkshops weg aan de leukste inzending van de week

Aviko receptenboekje nu helemaal Gratis aanvragen!

Ontvang gratis het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. €19.95. Je ontvangt het unieke seizoensgebonden gerechtenboek als je je kookweek deelt met Aviko!

Een Reactie op "Gratis Aviko Italiaans kookboek t.w.v. € 19.95!"

  1. nieuwsgierig, tijd om weer te gaan experimenteren.

Laat een reactie achter.