Gratis Aviko kookboek t.w.v. € 27.95!

Geplaatst op:
13/10/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Aviko receptenboekje aanvragen!
Gratis Aviko kookboek naar keuze t.w.v. € 24.95!

Ontvang gratis een Aviko kookboek t.w.v. € 27.95, je mag uit meerdere keukens kiezen. Je krijgt gratis het unieke gerechtenboek thuisgestuurd, geeft wel je gegevens even door.

Aviko receptenboekje bij jouw in de keuken!

Kies het ingrediënt waarvan jij het meest benieuwd naar het recept bent en je ontvang het receptenboek GRATIS. Het is een ontzettend mooi boek
geworden met 24 recepten geïnspireerd op de Buurttafel on Tour op Mallorca, het culinaire hart van de Méditeranée. Wim is op dit prachtige eiland op zoek gegaan naar lokale ingrediënten en kookte hier dan ’s avonds mee voor onze gasten.

Alle recepten gemaakt tijdens de tour vind je terug in het receptenboek. Op aviko.nl kun je ook alle afleveringen van onze Mallorca tour bekijken. Het enige wat je hoeft te doen om het boek GRATIS thuis gestuurd te krijgen, is jouw favoriete ingrediënt uit het nieuwste boek kiezen. En we hebben je adresgegevens natuurlijk nodig, zodat we het boek toe kunnen sturen. 

Wil jij het handige gratis receptenboek van Aviko bestellen? Bekijk de lekkerste recepten van maandag tot en met zondag die je kan samenstellen. De keuzes zijn ruim van de ‘vlot & vers dag’, een ‘snelle hap dag’ of een ‘uitgebreid koken dag’. Een boekje voor de professionele kok. Ga aan de slag met dit gratis receptenboekje en bestel het vandaag nog.

Voor de professionele kok!

 • Vraag gratis het kookboek aan.
 • Gratis receptenboek t.w.v. € 27.95
 • We zijn natuurlijk benieuwd naar jouw kookresultaten.
 • En we vinden het heel leuk om er foto’s van te ontvangen!
 • Maak kans op een van 5 gratis kookworkshops.
 • Voor meer eten & drinken acties.

Wat wordt JOUW FAVORIET ?

Leuk dat je meedoet! Deel jouw kookweek in en ontvang binnen 14 dagen jouw kookweek receptenboekje in de brievenbus. Samen koken is een leuke ervaring die je eens geprobeerd moet hebben. Het kookboek naar keuze t.w.v. € 27.95  komt gratis naar je toe. Dit zijn een paar recepten uit het nieuwe receptenboek. Klik op het recept wat jou het meeste aanspreekt. Ervaar hoe de Hollandse keuken smaak en geniet van een zalige maaltijd met een beetje hulp van Aviko.

Profiteer van de leuke Aviko verrassingen.

Bij Aviko hebben ze voor elke dag van de week een leuke verrassing. Ze maken jouw kookweek graag leuker en lekkerder! Doe gratis en zonder verplichtingen mee en vraag snel je gratis kookboek aan. Veel plezier met het ontdekken van deze nieuwe recepten. Het nieuwe receptenboek ‘De favorieten van de buurttafel’ is uit! Deel jouw favoriete gerecht en je krijgt het boek gratis thuisgestuurd. Met ons nieuwe product Aviko Easy Veggie kun je eindeloos variëren. We hebben een aantal heerlijke recepten voor je. Ze zijn allemaal super easy.

Aviko receptenboekje Gratis aanvragen!

Gratis Aviko kookboek naar keuze t.w.v. € 24.95!

9 Reacties op "Gratis Aviko kookboek t.w.v. € 27.95!"

 1. nieuwsgierig, tijd om weer te gaan experimenteren.

 2. interessante gerechten om mee te experimenteren

 3. Hallo allemaal ik zou graag ook 1 tot 5 kookboeken van aviko hebben gratis die hebben we nog niet we zouden het graag kompleet wil gr m

 4. Ik ben dol op Italiaans eten, dus heel benieuwd naar jullie recepten.

 5. gisteren het kookboek La Dolce Vita ontvangen heel mooi boek alleen jammer dat ik me mijn slechte ogen de ingredienten niet kan lezen hoe het gemaakt mooet worden kan ik met een sterke leesbril wel lezen jammer dat er niet aan wordt gedacht dat er ook mensen zijn met een beperkt zicht vermogen

 6. gisteren het kookboek La Dolce Vita ontvangen heel mooi boek alleen jammer dat ik de ingredienten niet kan lezen hoe het gemaakt moet worden kan ik met een sterke leesbril wel lezen jammer dat er niet aan wordt gedacht dat er ook mensen zijn met een beperkt zicht vermogen

 7. Ben benieuwd naar de recepten

 8. Ik geniet elk jaar van jullie heerlijke recepten dankjewel

 9. wat een verrassing! altijd met jullie receptenboek, maar nu een feest van herkenning! nl vorige maand op dezelfde locaties geweest! ik ga zeker verschillende gerechten uitproberen. heel erg bedankt!

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!