Gratis Aviko kookboek naar keuze t.w.v. € 19.95!

Geplaatst op:
13/10/2019
Geldig tot:
30/12/2019
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Aviko receptenboekje aanvragen!
Gratis Aviko Italiaans kookboek t.w.v. €19.95!

Ontvang gratis een Aviko kookboek t.w.v. € 19.95, je mag uit meerdere keukens kiezen. Je krijgt gratis het unieke gerechtenboek thuisgestuurd, geeft je gegevens even door.

Aviko receptenboekje bij jouw in de keuken!

Wil jij het handige gratis receptenboek van Aviko bestellen? Bekijk de lekkerste recepten van maandag tot en met zondag die je kan samenstellen. De keuzes zijn ruim van de ‘vlot & vers dag’, een ‘snelle hap dag’ of een ‘uitgebreid koken dag’. Een boekje voor de professionele kok. Ga aan de slag met dit gratis receptenboekje en bestel het vandaag nog.

Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’

Leuk dat je meedoet! Deel jouw kookweek in en ontvang binnen 14 dagen jouw kookweek receptenboekje in de brievenbus. Samen koken is een leuke ervaring die je eens geprobeerd moet hebben. Het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. € 19.95  komt gratis naar je toe. Je mag ook kiezen voor een kookboek van de Nederlandse keuken, France keuken, Spaanse keuken, Zwitserse keuken, Belgische keuken.

Voor de professionele kok! Ontvang gratis het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. €19.95. Je ontvangt het unieke seizoensgebonden gerechtenboek als je je kookweek deelt met Aviko!

 • Vraag gratis het kookboek aan.
 • Gratis receptenboek t.w.v. € 19.95
 • We zijn natuurlijk benieuwd naar jouw kookresultaten.
 • En we vinden het heel leuk om er foto’s van te ontvangen!
 • Maak kans op een van 5 gratis kookworkshops.
 • Voor meer eten & drinken acties.

Profiteer van de leuke Aviko verrassingen.

Bij Aviko hebben ze voor elke dag van de week een leuke verrassing. Ze maken jouw kookweek graag leuker en lekkerder! Doe gratis en zonder verplichtingen mee en vraag snel je gratis kookboek aan. Veel plezier met het ontdekken van deze nieuwe recepten.

Aviko receptenboekje Gratis aanvragen!

Ontvang gratis het Italiaanse kookboek ‘Cucina d’italia’ t.w.v. €19.95. Je ontvangt het unieke seizoensgebonden gerechtenboek als je je kookweek deelt met Aviko!

6 Reacties op "Gratis Aviko kookboek naar keuze t.w.v. € 19.95!"

 1. nieuwsgierig, tijd om weer te gaan experimenteren.

 2. interessante gerechten om mee te experimenteren

 3. Hallo allemaal ik zou graag ook 1 tot 5 kookboeken van aviko hebben gratis die hebben we nog niet we zouden het graag kompleet wil gr m

 4. Ik ben dol op Italiaans eten, dus heel benieuwd naar jullie recepten.

 5. gisteren het kookboek La Dolce Vita ontvangen heel mooi boek alleen jammer dat ik me mijn slechte ogen de ingredienten niet kan lezen hoe het gemaakt mooet worden kan ik met een sterke leesbril wel lezen jammer dat er niet aan wordt gedacht dat er ook mensen zijn met een beperkt zicht vermogen

 6. gisteren het kookboek La Dolce Vita ontvangen heel mooi boek alleen jammer dat ik de ingredienten niet kan lezen hoe het gemaakt moet worden kan ik met een sterke leesbril wel lezen jammer dat er niet aan wordt gedacht dat er ook mensen zijn met een beperkt zicht vermogen

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!