Chicken Tonight kleine potje Gratis proberen

Geplaatst op:
18/07/2021
Categorie:
Uw voordeel:
Maak kans op de test!
Chicken Tonight kleine potje Gratis proberen

Hoe lekker ga je Chicken Tonight vinden? Meld gratis je aan voor het testpanel voor de nieuwe Chicken Tonight kleine potten en ontvang 27 juli een e-mail of je mag testen!

Chicken Tonight Gratis proberen

Om je eten nog smaakvoller te maken en zo optimaal te genieten zijn deze kleine potten perfect voor kleinere huishoudens. De drie verschillende smaken zijn genoeg voor een zalige afwisseling. De potjes zijn verkrijgbaar bij Jumbo in de smaken Hawaï, Kerrie en Zoetzuur.

Wil jij de kleine pot Chicken Tonight gratis proberen? Schrijf je nu in en ontvang 27 juli een e-mail of je de nieuwe kleine pot mag testen. Er worden 2500 testers gezocht.

Wat moet je nog weten

  • De actieperiode loopt van 16 juli tot en met 25 juli 2021.
  • Na het verstrijken van de Actieperiode is inschrijven niet meer mogelijk.
  • De periode dat cashback (geld terugvragen) mogelijk is, is van 26 juli tot en met 15 augustus 2021.
  • Deelname is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland en de beschikking hebben over een Nederlandse bank- of
    girorekening en in het bezit van een Facebook-account.
  • Wil direct starten en je inschrijven?
  • Voor meer test mogelijkheden mag je even hier kijken.

Is dit iets voor je

De producent Chicken Tonight je helpen en verrassen. veel mensen hebben geen zin of tijd om te koken maar willen wel lekker & gevarieerd eten? Ze gaan je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Snel en easy. Easy Chicken Tonight heeft vele sauzen waarmee je binnen 20 minuten een heerlijk gerecht op tafel hebt. Alle sauzen zijn kant-en-klare roerbaksauzen die je binnen no time op tafel kunt zetten. Daarnaast kun je makkelijk zelf, naar eigen smaak, verse ingrediënten en eventueel kip toevoegen. De sauzen zijn smaak vol en goed te combineren met rijst of bami. Ideaal als je niet te lang in de keuken wilt staan. Zo zet je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel.

Chicken Tonight kleine potje Gratis proberen?

Chicken Tonight kleine potje Gratis proberen

Laat een reactie achter.