Jumbo aanbiedingen met Gratis Stroopwafels

Geplaatst op:
23/10/2022
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis stroopwafels!
Jumbo aanbiedingen met Gratis Stroopwafels

Jumbo aanbiedingen zijn scherp nu met Gratis Stroopwafels met roomboter bij het activeren van je jouw Extra’s jumbo pas. Spaar extra’s, Gratis boodschappen en Jumbo kortingen.

Jumbo aanbiedingen met Gratis product

Ben je dol op stroopwafels? Er is goednieuws. In deze actieperiode krijg je een verpakking Jumbo Stroopwafels met Roomboter cadeau bij de eerste keer dat je boodschappen doet en spaart met je Jumbo Extra’s pas. Download snel de Extra’s app en maak eenvoudig een digitale pas aan of activeer je fysieke pas. Maak gebruik van alle voordelen door bij de kassa altijd je Extra’s pas te scannen.

Deze eenmalige Jumbo aanbiedingen liggen voor je klaar. Profiteer van je cadeau voor alle nieuwe Jumbo Extra’s klanten, na activatie van je Jumbo Extra’s pas. Deze actie loopt van 5 oktober tot en met 1 november 2022. lees alle voorwaarden op de actie pagina van de Jumbo aanbiedingen.

Gratis Jumbo Stroopwafels met Roomboter

Met deze (digitale) klantenpas van Jumbo ga je veel voordeel beleven. Je ontvangt tot en met 1 november één verpakking Jumbo Stroopwafels met Roomboter cadeau bij de eerste keer dat je voor minimaal € 10,- boodschappen doet en spaart met je Jumbo Extra’s pas.

Met deze Jumbo pas spaar je voor gratis boodschappen, korting op de leukste uitjes en korting op koken & tafelen assortiment. Download de app of haal je Extra’s pas bij een Jumbo-supermarkt. Je mag de app ook eens online uitproberen. Er zijn meer voordelen met deze pas! Je kunt profiteren van extra services, vlotter winkelen bij de kassa, digitale actiezegels en binnenkort een digitale bon.

Wat zijn je voordelen

  • Je kunt Gratis en snel punten sparen.
  • Sparen met je persoonlijke spaarproducten en producten die jij vaak koopt.
  • Eenvoudig punten inwisselen voor extra Jumbo aanbiedingen.
  • Gratis boodschappen ontvangen en de hoogste korting op uitjes.
  • Ga digitaal actiezegels sparen. Geen actiezegels plakken en je raakt je actiezegels nooit meer kwijt.
  • Winkel nog sneller met winkelvoorkeuren. Nooit meer de bekende vraag bij de kassa “Wil je koopzegels”.

Jumbo aanbiedingen met Gratis Stroopwafels


Jumbo aanbiedingen met Gratis Stroopwafels

Laat een reactie achter.