Gratis Fruitplukken op de Fruitplukdagen 2021

Geplaatst op:
22/07/2019
Geldig tot:
26/11/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Fruitplukken!
Gratis Fruitplukken op de Fruitplukdagen 2021

De landelijke Fruitplukdagen 2021 komen er weer aan! In de maand juli openen tientallen fruittelers in heel Nederland hun boomgaarden en landwinkels.

Kom naar de Fruitplukdagen 2021

Het jaarlijkse Fruitplukken gaat weer van start. Kom in de maand september naar een van de vele fruittelers verspreid over heel Nederland. Ze stellen hun boomgaarden en winkels open tijdens deze landelijke Fruitplukdagen. Kom ook het lekkerste Fruitplukken en natuurlijk proeven.

Zoals alle jaren zijn er weer vele activiteiten te doen rond het plukken van het fruit. Bekijk de kaart voor fruittelers bij jou in de buurt. Rood icoon: de boomgaarden die zaterdag 7 september zijn geopend. Groen icoon: die zaterdag 14 september zijn geopend. Geel icoon: die zaterdag 21 september zijn geopend. Blauw icoon: die zaterdag 28 september zijn geopend. We hopen weer op een prachtige dag. Voor meer Gratis actie kijk even op Gratis247.

DE FRUITIGSTE DAGEN

De oogst van het Nederlands zachtfruit is in volle gang! Dat moment willen onze zachtfruittelers niet zomaar voorbij laten gaan, maar delen met jóu!

Tijdens De Fruitigste Dagen stellen onze fruittelers verspreid over het hele land hun bedrijf open voor het publiek! Je kunt kennismaken met de teelt van blauwe bes, framboos, braam, rode bes, kers, pruim en aardbei. En natuurlijk ook proeven, en zelf ervaren hoe lekker en gezond het zachtfruit van Nederlandse bodem is. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals rondleidingen, proeverijen, zelf fruit plukken, et cetera. Vanzelfsprekend worden de geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Benieuwd naar de activiteiten van telers bij jou in de buurt? Kijk dan naar onderstaande kaart en ontdekt welke telers meedoen aan De Fruitigste Dagen!

Fruitplukdagen 2021

Gratis Fruitplukken op de Fruitplukdagen 2021

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!