Gratis Fruitplukken op de Fruitplukdagen 2022

Geplaatst op:
07/09/2021
Geldig tot:
20/10/2023
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis Fruitplukken!
Gratis Fruitplukken op de Fruitplukdagen 2022

De landelijke Fruitplukdagen 2022 komen er weer aan! In de maand juli en september openen tientallen fruittelers in heel Nederland hun boomgaarden en landwinkels.

Kom naar de Fruitplukdagen 2022

Het jaarlijkse Fruitplukken gaat weer van start. Kom in de maand juli en september naar een van de vele fruittelers verspreid over heel Nederland. Ze stellen hun boomgaarden en winkels open tijdens deze landelijke Fruitplukdagen. Kom ook het lekkerste Fruitplukken en natuurlijk proeven. Zoals alle jaren zijn er weer vele activiteiten te doen rond het plukken van het fruit. Voor meer Gratis acties kijk even op Gratis247.

DE FRUITIGSTE DAGEN

De oogst van het Nederlands zacht fruit is in volle gang! Dat moment willen onze zacht fruittelers niet zomaar voorbij laten gaan, maar delen met jou!

Tijdens De Fruitigste Dagen stellen onze fruittelers verspreid over het hele land hun bedrijf open voor het publiek! Je kunt kennismaken met de teelt van blauwe bes, framboos, braam, rode bes, kers, pruim en aardbei. En natuurlijk ook proeven, en zelf ervaren hoe lekker en gezond het zachtfruit van Nederlandse bodem is. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals rondleidingen, proeverijen, zelf fruit plukken, et cetera. Vanzelfsprekend worden de geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Benieuwd naar de activiteiten van telers bij jou in de buurt? Kijk dan naar onderstaande kaart en ontdekt welke telers meedoen aan De Fruitigste Dagen!

De Hardfruit dagen

Kom op 10, 11, 17, 18, 24 & 25 september langs en maak er een gezellig dagje uit van. De Fruitigste Hardfruitdagen is een evenement waarbij telers van appels en peren hun deuren kunnen openen voor het publiek. Iedere deelnemer bepaalt zelf welke activiteiten hij of zij aanbiedt: het zelf plukken van fruit, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding of uw eigen ideeën, alles is mogelijk. Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan De Fruitigste Dagen.

De Zachtfruit dagen

Op 16 & 17 juli vinden weer de jaarlijkse Fruitigste Zachtfruitdagen plaats. Platform FRUITVOORUIT.NL in samenwerking met Simply the Bes, wil de consument graag laten zien hoeveel onze sector te bieden heeft. De Fruitigste Zachtfruitdagen is een evenement waarbij telers van blauwe bes, framboos, braam, rode bes, kers, pruim en aardbei hun deuren kunnen openen voor het publiek. Iedere deelnemer bepaalt zelf welke activiteiten hij of zij aanbiedt: het zelf plukken van zachtfruit, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding of uw eigen ideeën, alles is mogelijk. Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan De Fruitigste Dagen.

Vanuit FRUITVOORUIT.NL wordt er veel publiciteit aan de Fruitigste Zachtfruitdagen gegeven. Door middel van persberichten en social media zal dit evenement landelijke aandacht krijgen. Daarnaast ondersteunen we alle deelnemende bedrijven met promotiemateriaal, zoals posters.

Fruitplukdagen 2022

Peer Gratis Fruitplukken op de Fruitplukdagen 2022

Laat een reactie achter.