Goedkoopste boodschappen gratis thuisbezorgd

Geplaatst op:
28/10/2021
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Geen boodschappen stress!
Goedkoopste boodschappen gratis thuisbezorgd

Bij Picnic altijd gratis je boodschappen thuisbezorgd! Shop online eenvoudig de goedkoopste boodschappen en laat ze gratis huis bezorgen.

Picnic voor de Goedkoopste boodschappen

Picnic heeft geen dure winkels en personeel wat u moet helpen. Ze bezorgen de boodschappen in super milieuvriendelijke elektrische autootjes. Deze auto verbruiken geen fossiele brandstof en dat is de reden dat ze geen kosten voor de bezorging. Bij Picnic bestel je online simpel je boodschappen met de gratis app en je betaal altijd de laagste prijs. Het is een complete supermarkt waar alles te koop is. De supermarkt bij jouw om de hoek heeft niet zoveel voorraad en een uitgebreid assortiment. Picnic heeft de goedkoopste boodschappen en een goede service.

Bespaar tijd en parkeerproblemen

Picnic is een volledige supermarkt waar je alle boodschappen kunt bestellen. Tegen de laagste prijs! Nooit meer wachten op je boodschappen en eenvoudig je boodschappen shoppen en betalen. Je bestelt vanachter je mobile telefoon, computer of laptop en kiest zelf een bezorgmoment. In de Picnic-app zie je exact hoe laat ze voor je deur staan.

Download de app

Picnic heeft voor jou een overzichtelijke app ontwikkeld waar je een ruime keuze van 20.000 artikelen hebt. Je kiest zelf op welke dag en op wat voor tijdstip uw bestelling gratis aan huis wordt bezorgd! Voor 22:00 besteld? De volgende dag in huis! Bespaar geld en voorkom winkel stress en koop de goedkoopste boodschappen bij Picnic.

Boodschappen bij Picnic scheelt je een hoop tijd, geld en gesjouw en niet te vergeten boodschappen stress. Bestellen doe je vanaf 25 euro. Voor meer gratis eten en drinken mag je op Gratis247 kijken en je voordeel pakken.

Garantie op laagste prijs

Alle supermarkten zeggen dat ze de laagste prijs hanteren. Er zijn natuurlijk producten die bij andere supermarkten goedkoper. De reden is kortingen en aanbiedingen van bepaalde producten. Ten opzichte van de ‘normale’ prijzen van supermarkten, geeft Picnic de harde garantie dat het de goedkoopste is. Dit doet Picnic door alle prijzen van bekende supermarkten te scannen, en hun producten (de dag erna) goedkoper aan te bieden. Er geldt hierbij echt een laagste prijs garantie.

Shop de Goedkoopste boodschappen!

Goedkoopste boodschappen gratis thuisbezorgd

Laat een reactie achter.