Gratis kinderboeken in de Kinderboekenweek 2022

Geplaatst op:
07/10/2022
Categorie:
Uw voordeel:
Ontvang Gratis boek!
Gratis kinderboeken in de Kinderboekenweek 2022

De Kinderboekenweek is weer gestart! Als je tijdens de Kinderboekenweek voor € 12,50 aan kinderboeken koopt, krijg je gratis het boek ‘Waanzinnige Boomhut Verhalen’.

De Kinderboekenweek 2022

Van 5 tot en met 16 oktober is het weer de Kinderboekenweek 2022. De Boekenweek 2022 staat in het teken van Gi-Ga-Groen! Met de Kinderboekenweek 2022 gaan we met zijn alle terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven en dat weet iedere lezer. Lees in deze periode de spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Dit jaar wordt het Kinderboekenweekgeschenk 2022 geschreven door Andy Griffiths en Terry Denton.

Gratis kinderboeken in de Kinderboekenweek 2022

Ontvang een gratis boek

  • Ontvang gratis het boek ‘Waanzinnige Boomhut Verhalen’.
  • Koop voor minimaal € 12.50 aan boeken en ontvang dit boek.
  • De kinderboeken week is van 5 tot en met 16 oktober 2022.
  • Kinderen leren en genieten van lezen. Doe snel een bestelling.
  • Ben je op zoek naar meer kinderboeken? Kijk even hier.

Titels Kinderboekenweek 2022

Heeft u en de kinderen de titels van de Boekenweek al ontvangen? Het is u toch bekend dat tijdens deze Kinderboekenweek 2022 we terug gaan in de tijd? Verken alle werelden van toen door het lezen van de boeken van nu! Voor groep 1 & 2, 3 & 4, 5 & 6 en 7 & 8 zijn steeds vijf boeken geselecteerd. Alle Thematitels zijn te koop bij uw plaatselijke boekhandel of online te bestellen.

Waanzinnige Boomhut Verhalen

De waanzinnige boomhut van Andy en Terry blijft maar groeien. Heel wat van hun avonturen waren te WAANZINNIG voor een boek… tot nu! In welk dier verandert Terry Andy met zijn toverstaf? Hoe krijg je een stoel uit je neus op Stoel-In-Je-Neusdag? Wat ruimt de supertopper-zuigeropper allemaal op?

Prentenboek: Egalus

Dit jaar 2022 is er een speciaal Kinderboekenweek prentenboek genaamd ‘Egalus‘. Het prentenboek wordt geschreven en geïllustreerd door Marije Tolman. Maak kennis met Egalus, dit lieve personage staat centraal in het prentenboek. Tijdens deze week is dit boek verkrijgbaar voor slechts € 8,25.

Gratis boek in de Kinderboekenweek 2022!

Gratis kinderboeken in de Kinderboekenweek 2022

Laat een reactie achter.