Ontvang Gratis een Kidzclub kinderboeken pakket

Geplaatst op:
07/08/2020
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
Gratis kinderboekenpakket!
Ontvang Gratis een Kidzclub kinderboeken pakket

Zoek de 3 verschillen en ontvang het Kidzclub kinderboeken pakket. Laat je gegevens achter en maak direct Gratis kans. Hoe snel heb je de verschillen gevonden?

Win een Kidzclub kinderboeken pakket!

Maak het memory setjes en speel gratis mee! Wat is er fijner om jouw kind een fantastisch boekenpakket te geven om te lezen, of om voorgelezen te worden tijdens de zomervakantie. Draai snel de eerste 2 kaarten om! Na je inschrijving maak je kans op een prachtig boeken pakket waar je kinderen veel plezier aan zullen beleven.

Verras je kinderen, neefjes en nichtjes, of je aardige buurjongetje met het allerleukste boekengeschenk een Kidzclub kinderboeken pakket. Doe mee met het memory spel en bemachtig het Gratis kidzclub kinderboeken pakket. Lees snel verder hoe het werkt. Het is aan jou om de 3 verschillen te vinden in de plaatjes van Kidzlub. Heb je ze allemaal gevonden? Ontvang je gratis kans op het kinderboeken pakket. Betaal slechts de administratie- en verzendkosten van € 9,95 en het gewonnen pakket komt automatische naar je toe. Speel vandaag nog mee met deze tijdelijke actie en geef jouw kind iets om naar uit te kijken tijdens deze (best wel saaie) binnenblijfdagen!

Wat moet je wetenOntvang Gratis een Kidzclub kinderboeken pakket

  • Speel helemaal gratis het Kidzclub memory spel.
  • Maak memory setjes en Ontvang gratis een Kidzclub kinderboeken pakket.
  • Betaal slechts de administratie- en verzendkosten van € 9,95.
  • Maak kans op een jaar lang gratis kinderboeken!
  • Voor meer leuke boekenacties kijk even hier.

Wat is de Kidzclub

Leuk dat u onze website bezoekt waar we allerlei leuke acties hebben in de categorie boeken. Met deze memory quiz ontvangt u van ons een pakket met fantastische kinderboeken. Deze boekjes kunnen een belangrijke rol spelen voor de ontwikkeling van uw kind zijn ontspanning, creativiteit en educatie. U zult de boekjes herkennen van Tv of bij kindervideo’s, Sesamstraat, Disney, Nickelodeon, Zapp, Studio100 en zo kunnen we er nog heel veel noemen. Ga naar de inschrijfpagina, vul de gegevens van uw kind en uzelf in en de Kidzclub kinderboeken komen naar u huis adres. Veel plezier!

Gratis Kidzclub kinderboeken pakket!

Ontvang Gratis een Kidzclub kinderboeken pakket

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!