Storytel audioboeken 2 weken Gratis proberen

Geplaatst op:
25/02/2019
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
14 dagen gratis proberen.

Een unieke actie van Storytel! Je krijgt 14 dagen toegang voor onbeperkt luisteren en lezen. Je hebt de keuze uit 60.000 titels. Lekker voor de vakantie!

Onbeperkt lezen en luisteren bij Storytel

Dit is wel een hele leuke actie van Storytel, want je kunt nu 30 dagen onbeperkt gebruik maken van de diensten voor slechts € 0,99! Het is zalig ontspannend om in deze donkere dagen een spannend boek te lezen of gewoon lekker te luisteren. Lekker genieten van de mooiste verhalen met keuze uit wel 60.000 titels.

Er zit zit voor heel de familie vast een spannend of romantische verhaal bij.  Je hebt de keuze uit de nieuwste bestsellers en goedverkochte boeken met, spanning, romantiek, non-fictie en niet te vergeten kinderboeken voor alle leeftijden. Probeer deze actie een en ervaar de wereld van audio- en eBooks! Super handig voor de vakantie!

14 dagen Gratis proberen!

   Bijna Gratis Storytel audioboeken op je mobiel    Bijna Gratis Storytel audioboeken op je mobiel

Wat moet je weten

Dit aanbod mag je niet missen want het is geldig tot en met 31 december 2018. Als de 14 dagen na je aanmelding zijn verlopen wordt je abonnement automatisch omgezet in een doorlopend abonnement en ga je € 9,99 per maand betalen. Maar wil je stoppen dan kun je het abonnement eenvoudig opzeggen via de website van Storytel.

Ook zullen ze je via een e-mail op de hoogte houden over aanbiedingen en ander nieuws zodat je altijd de leukste boeken kunt luisteren of lezen. Je kunt altijd en natuurlijk overal je boeken lezen of luisteren op je mobiele telefoon of tablet. Dat kun je doen als je ontspannen op de bank ligt maar ook voor de open haard, of knus in bed een verhaaltje voor het slapengaan.

De voordelen van deze Storytel actieBijna Gratis Storytel audioboeken op je mobiel

  • Nu tot en met 31 december 2018 14 dagen gratis.
  • Altijd onbeperkt luisteren en lezen waar je ook bent.
  • Je krijgt direct toegang tot meer dan 60.000 titels.
  • Handig kun je onbeperkt je boeken offline opslaan.
  • Dagelijks eenvoudig opzegbaar via de website van Storytel.
  • Altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd.
  • Wil je gebruik maken van deze tijdelijke actie?
  • Of wil je meer boekenacties bekijken?

Storytel stop zetten is zo geregeld

Als je na je aanmelding tot het idee hebt dat je niet moet doen dan kun je binnen 14 dagen de deal kosteloos stopzetten. Maar ook na de 30 dagen actie kun je direct stoppen door dit aan Storytel te laten weten via het contactformulier op de site www.storytel.nl in te vullen of door een e-mail te sturen.

Hoe handig is het?

Hoe werkt Storytel app nu eigenlijk? Na je inschrijving kun je de app gratis downloaden en je digitale audioboeken gaan beluisteren. Het lijkt er op Netflix of Spotify die muziek en films aanbieden op eigenlijk dezelfde manier, alleen bij Storytel gaat het over audioluisterboeken! Je maakt eenvoudig een account via de instructies die je krijgt op de website en je kunt de handige de app op je smartphone of tablet gebruiken om je favorieten boeken te luisteren. Het is ook mogelijk om dit te doen via de website. De handige app heeft een selectiefunctie als je iets speciaals zoekt, en je kunt ook via overzichtelijke categorieën zoeken. Veel plezier met deze actie!

Storytel 14 dagen helemaal kosteloos

Bijna Gratis Storytel audioboeken op je mobiel

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!