Storytel audioboeken nu 2 weken Gratis

Geplaatst op:
04/03/2024
Categorie:
Uw voordeel:
14 dagen gratis proberen.
Storytel audioboeken 2 weken Gratis proberen

Een unieke actie van Storytel! Je krijgt 2 weken Gratis toegang voor onbeperkt luisteren en lezen. Keuze uit 60.000 titels. Lekker voor de vakantie, trein of op je werk.

Onbeperkt lezen en luisteren bij Storytel

Wat een fantastische kans biedt Storytel met deze geweldige aanbieding! Ontdek de geneugten van 14 dagen gratis onbeperkt gebruik van Storytel’s diensten. Laat je meeslepen in de ontspannende wereld van luisterboeken tijdens deze sombere dagen, of het nu gaat om een boeiend verhaal of gewoon om heerlijk te luisteren. Dompel jezelf onder in de prachtigste verhalen met een keuze uit liefst 60.000 titels.

Voor elk lid van de familie is er zeker een boeiend of romantisch verhaal te vinden. Kies uit de nieuwste bestsellers en de meest populaire boeken, variërend van spanning en romantiek tot non-fictie en uiteraard kinderboeken voor alle leeftijden. Waag je kans met deze aanbieding en stap binnen in de wereld van audioboeken en eBooks! Een absolute must-have voor de vakantie!

2 weken Gratis proberen!

   Bijna Gratis audioboeken op je mobiel Bijna Gratis Storytel audioboeken op je mobiel Storytel audioboeken 14 dagen Gratis proberen

 

Wat moet je weten

Niet te missen! Dit fantastische aanbod is onbeperkt geldig gedurende 2 weken. Na deze periode wordt je abonnement automatisch omgezet naar een doorlopend abonnement voor slechts € 11,99 per maand. Wil je opzeggen? Geen probleem, dit kan eenvoudig via de Storytel-website.

Blijf op de hoogte van geweldige aanbiedingen en nieuws via e-mail. zo je altijd toegang hebt tot de leukste boeken om te beluisteren of te lezen. Geniet van je boeken waar en wanneer je maar wilt, of je nu ontspannen op de bank ligt, bij de open haard zit of knus in bed een verhaaltje voor het slapengaan luistert.

De Storytel actieBijna Gratis audioboeken op je mobiel

  • Een actie met 2 weken gratis gebruikmaken van storytel.
  • Altijd onbeperkt luisteren en lezen.
  • Je krijgt direct toegang tot 60.000 titels.
  • Handig om onbeperkt je boeken offline opslaan.
  • Dagelijks eenvoudig opzegbaar via de website van Storytel.
  • Altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd.
  • Wil je gebruik maken van deze tijdelijke actie?
  • Of wil je meer boekenacties bekijken?

Storytel stop zetten is zo geregeld

Binnen 14 dagen mag je de deal kosteloos stopzetten. Na de 14 dagen actie kun je direct stoppen door dit te laten weten via het contactformulier op de site www.storytel.nl in te vullen of een e-mail te sturen. Je mag natuurlijk direct een maandcontract af te sluiten en voor lange tijd te profiteren van het Storytel platform.

Hoe handig is het?

Na aanmelding is het mogelijk om kosteloos de Storytel app te downloaden en te genieten van digitale audioboeken. Het is vergelijkbaar met Netflix of Spotify, bij Storytel staat de wereld van luisterboeken centraal! Volg eenvoudig de registratieprocedure op de website, installeer de handige app op je mobiele apparaat en geniet van je favoriete verhalen in audioboekformaat.

De app biedt de optie om via de website toegang te krijgen tot het platform. Met een handige zoekfunctie en overzichtelijke categorieën wordt navigeren door het aanbod een fluitje van een cent. Veel luisterplezier met deze geweldige mogelijkheid!

Storytel 2 weken helemaal kosteloos

Bijna Gratis Storytel audioboeken op je mobiel

Laat een reactie achter.