Storytel audioboeken nu 2 weken Gratis

Geplaatst op:
28/09/2021
Geldig tot:
Categorie:
Webwinkel:
Uw voordeel:
14 dagen gratis proberen.
Storytel audioboeken 2 weken Gratis proberen

Een unieke actie van Storytel! Je krijgt 2 weken Gratis toegang voor onbeperkt luisteren en lezen. Keuze uit 60.000 titels. Lekker voor de vakantie, trein of op je werk.

Onbeperkt lezen en luisteren bij Storytel

Dit is wel een hele leuke actie van Storytel, je kunt nu 14 dagen gratis onbeperkt gebruik maken van de diensten van Storytel. Luisteren is zalig ontspannend om in deze donkere dagen een spannend boek te lezen of gewoon lekker te luisteren. Gewoon genieten van de mooiste verhalen met keuze uit wel 60.000 titels.

Er zit vast voor heel de familie een spannend of romantische verhaal bij. Je hebt de keuze uit de nieuwste bestsellers en goedverkochte boeken met, spanning, romantiek, non-fictie en niet te vergeten kinderboeken voor alle leeftijden. Probeer deze actie een en ervaar de wereld van audio- en eBooks! Super handig voor de vakantie!

2 weken Gratis proberen!

   Bijna Gratis audioboeken op je mobiel Bijna Gratis Storytel audioboeken op je mobiel Storytel audioboeken 14 dagen Gratis proberen

 

Wat moet je weten

Dit aanbod mag je niet missen het is onbeperkt geldig met de duur van 2 weken. Na de 2 weken wordt je abonnement automatisch omgezet in een doorlopend abonnement en ga je € 11,99 per maand betalen. Wil je stoppen kun je het abonnement eenvoudig opzeggen via de website van Storytel.

Ze zullen je via de e-mail op de hoogte houden over aanbiedingen en ander nieuws zo kun je altijd de leukste boeken kunt luisteren of lezen. Je kunt altijd en natuurlijk overal je boeken lezen of luisteren op je mobiele telefoon of tablet. Dat kun je doen bij een zalige ontspanning op de bank, voor de open haard, of knus in bed een verhaaltje voor het slapengaan.

De Storytel actieBijna Gratis Storytel audioboeken op je mobiel

  • Een actie met 2 weken gratis gebruikmaken van storytel.
  • Altijd onbeperkt luisteren en lezen waar je ook bent.
  • Je krijgt direct toegang tot meer dan 60.000 titels.
  • Handig om onbeperkt je boeken offline opslaan.
  • Dagelijks eenvoudig opzegbaar via de website van Storytel.
  • Altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd.
  • Wil je gebruik maken van deze tijdelijke actie?
  • Of wil je meer boekenacties bekijken?

Storytel stop zetten is zo geregeld

Binnen 14 dagen mag je de deal kosteloos stopzetten. Na de 14 dagen actie kun je direct stoppen door dit te laten weten via het contactformulier op de site www.storytel.nl in te vullen of een e-mail te sturen. Je mag natuurlijk direct een maandcontract af te sluiten en voor lange tijd te profiteren van het Storytel platform.

Hoe handig is het?

Hoe werkt Storytel app nu eigenlijk? Na je inschrijving kun je de app gratis downloaden en je digitale audioboeken gaan beluisteren. Het lijkt er op Netflix of Spotify die muziek en films aanbieden op eigenlijk dezelfde manier, alleen bij Storytel gaat het over audioluisterboeken! Je maakt eenvoudig een account via de instructies die je krijgt op de website en je kunt de handige de app op je smartphone of tablet gebruiken om je favorieten boeken te luisteren. Het is mogelijk om dit te doen via de website. De handige app heeft een selectiefunctie voor speciale zoek opdrachten, en je kunt via overzichtelijke categorieën zoeken. Veel plezier met deze actie!

Storytel 2 weken helemaal kosteloos

Bijna Gratis Storytel audioboeken op je mobiel

Laat een reactie achter.