Unicef boekje en andere Gratis producten

Geplaatst op:
26/12/2023
Categorie:
Uw voordeel:
Gratis producten
Unicef boekje en andere Gratis producten

Wil je gratis Unicefproducten aanvragen? Een ervan is het Unicef boekje (kinderrechtenboekje). Maar er zijn meer Gratis producten die je kunt aanvragen.

Gratis Unicef boekje!

Iedereen is alweer naar school, maar dat wil niet zeggen dat je dit leuke boekje niet kunt aanvragen. Het is natuurlijk heel nuttig voor je zelf en voor andere om de leuke producten van Unicef gratis te laten zien. Bestel de producten gratis via het formulier. Bekijk hier meer goede doelen acties die je mogelijk wil steunen.Alle kinderen, waar ook ter wereld, hebben dezelfde rechten. Deze kinderrechten zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind. In opdracht van de Verenigde Naties ziet UNICEF erop toe dat regeringen het Kinderrechtenverdrag respecteren en nakomen. Dat doen we wereldwijd en ook in Nederland. Help je mee?

Meer Gratis producten

  • Kinderrechtenposter.
  • Wist-je-dat-poster over kinderrechten.
  • Kinderrechtenboekje.
  • Materialen om actie aan te kleden (pennen, ballonnen).

Doneer een wens!

De wens van Unicef is een betere toekomst voor kinderen wereldwijd. Helpt u om deze in vervulling te laten gaan? Doe een wens. Stuur uw vrienden, familie, collega’s een persoonlijke boodschap. Voor elke kerstwens doneert ING € 1,- aan Unicef. Je mag maximaal 10 wensen doen.

Dit doen ze met uw steun

  • Kwalitatief beter onderwijs voor zeker 1 miljoen kinderen
  • Onderwijsprojecten in oa. Ethiopië, Madagaskar, Nepal en Zambia
  • Nieuwe projecten in o.a. Kosovo en Montenegro
  • De projecten van UNICEF en ING

 

Kunt u helpen?

Ja dat kan! Met uw eigen spaargeld. Openen een Spaarrekening en steun de projecten zonder dat het ten koste gaat van uw spaargeld of rente. Hoe meer u spaart voor uw eigen toekomst, hoe meer u kunt doneren aan deze goede organisatie.  Alle thema’s waarvoor deze organisatie werkt komen altijd samen. Onderwijs heeft zin wanneer een kind gezond is, goed gegeten heeft en het opgroeit in een beschermde omgeving. Wil je deze organisatie steunen?

Gratis Unicef boekje

Unicef boekje en andere Gratis producten

Laat een reactie achter.