3 PuzzelBrein boeken voor slechts € 10.95

Geplaatst op:
01/03/2023
Categorie:
Uw voordeel:
3 puzzelboeken voor € 10.95
3 PuzzelBrein boeken voor slechts € 10.95

3 exemplaren van PuzzelBrein t.w.v. € 37.50 nu voor € 10,95. Ga je nog op vakantie dan is dit een leuke actie. Elke maand 36 puzzels en vele andere games. Stopt automatische.

Ontvang 3 PuzzelBrein exemplaren

Met PuzzelBrein speel je mee voor fantastische prijzen. Het blad zit vol met puzzels, sudoku’s, kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, cryptogrammen en nog veel meer. Het puzzelboek verschijnt normaal iedere 14 dagen en kost € 12.50 per nummer. Met deze actie betaal je slechts € 10.95 waar je normaal € 37.50 voor betaald. Wil je gebruik maken van deze actie schrijf je snel in.

Met dit gratis puzzelboek kun je meedingen naar een mooie prijzenpot van dik € 20.000! Na inschrijving krijgt je snel het eerste exemplaar thuisgestuurd. Ontvangt in ieder geval een 3 exemplaren t.w.v. € 37.50 voor slechts € 10.95

PuzzelBrein is er voor mensen die gek zijn op puzzelen. Met wel 36 puzzels, sudoku’s, kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, quizpuzzels en doorlopers is het super leuk om je vrije tijd door te brengen. Er is een extra mogelijk om leuke prijzen te winnen waar je niets extra voor hoeft te doen. Wat dacht u van een droomcruise, sieraden, hotelarrangementen, keukenapparaten en vele andere mooie prijzen?

Waarom Puzzelbrein3 PuzzelBrein boeken voor slechts € 10.95

 • Geïnteresseerden krijgen een 3 puzzelboeken voor € 10.95.
 • Er is geen abonnement voor nodig.
 • Gratis verzending voor het eerste exemplaar.
 • Ze vragen geen rekeningnummer.
 • Gratis is echt gratis.
 • Vraag hier een exemplaar aan.

Meedingen naar de prijzenpot

Vele mensen houden van puzzelen en van prijzen winnen. Bij Puzzelbrein zijn beide mogelijk. Schrijf je in voor een halfjaar abonnement dat begint met een exemplaar t.w.v. € 9,95 wat gratis wordt, bezorgt. Natuurlijk kunt u gratis meedoen voor de prijs van € 20000.-. PuzzelBrein is een lekker dik puzzelblad, met 36 verschillende puzzels en vele prijzen met een gezamenlijke waarde van ruim 20.000 euro! Houdt u van de puzzels Sudoku’s, Zweedse puzzels, Woordzoekers en Kruiswoordpuzzels? En vindt je het leuk om kans te maken op geweldige prijzen? Is PuzzelBrein uw puzzelblad!

PuzzelBrein! Hoe leuk is dat?

Wil je graag een gratis Puzzelboek ontvangen om het thuis een beetje te verzachten? Schrijf je gratis en vrijblijvend in. Het puzzelboek en de verzendkosten zijn gratis en het boekje staat vol met puzzels, sudoku’s, kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels, cryptogrammen en nog veel meer. Doe nu mee aan dit korte onderzoek van PuzzelBrein en ontvang een gratis PuzzelBrein puzzelboek. Hiervoor word je eenmalig en vrijblijvend telefonisch benaderd. Maak kans op een prijzenpakket van totaal € 20000,-! Wees snel! OP = OP

Waarom hier aanvragen

 • Ontvang Gratis het puzzelboekje thuisgestuurd.
 • Je betaalt geen verzendkosten.
 • Kans op prijzenpakket van totaal € 23.000,-
 • Let op! Wees op tijd Op = Op.
 • Je kunt gebeld worden door deze organisatie.
 • Vraag hier je exemplaar aan.
 • Wil je meer informatie over gratis boeken?

Gratis PuzzelBrein Puzzelboek 

Iedereen weet dat het oplossen van een kruiswoordpuzzel goed is voor de hersenen en het traint uw IQ! Vooral sudoku’s en woordpuzzels helpen de hersenen stimuleren en uw kennis vergroten. Puzzelen is voor veel mensen een leuke bezigheid die echt verslavend kan werken. Wat zijn uw Oer-Hollandse Puzzel favorieten? De zomervakantie komt eraan en voor de echte puzzelaars mag je deze kans niet voorbij laten gaan. Doe mee en bestel het puzzelboek. Wat neem je mee op vakantie? Dat is een puzzelwoordenboek en natuurlijk dit puzzelboek. Veel plezier met het trainen van de hersenen.

Puzzelbrein exemplaar ontvangen!

3 PuzzelBrein boeken voor slechts € 10.95

Laat een reactie achter.Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en win twee entreetickets naar een pretpark!